Κωνσταντίνου (ΚΕΕΡΦΑ): “Να απελαθεί ο Μητσοτάκης, οι πρόσφυγες για εμάς είναι καλοδεχούμενοι” – Εμείς λέμε να ξεκουμπιστείτε όλοι μαζί…(βίντεο)

Κοινοποίηση:
konstantinou

Νέο ανθελληνικό παραλήρημα είχαμε από τον αναρχοάπλυτο επικεφαλή του ΚΕΕΡΦΑ Πέτρο Κωνσταντίνου, ο οποίος θα έπρεπε να έχει συλληφθεί και να λογοδοτήσει επιτέλους για τον ρόλο του στο κάψιμο της ΜΑΡΦΙΝ όπου έχασαν τη ζωή τους 4 συνάνθρωποί μας .

Ο κ. Κωνσταντίνου σε δηλώσεις του είπε ότι όλοι οι λ@θραίοι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι και να πάνε όπου θέλουν εντός της Χώρας και αν πρέπει να απελαθεί κάποιος αυτός θα πρέπει να είναι ο Μητσοτάκης .

Συμφωνούμε με το τελευταίο , αλλά με τον όρο να πάρει και τον ίδιο μαζί αλλά και όλα τα “λ@θροπιθήκια” που υπερασπίζεται..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. Το νεο-φασιστακι του κεερφα, το δουλικο του καθε φασιστα ερντογαν, αποφασισε για Ολους μας.

  2. Να απελαθούν πάραυτα και οι δύο να γλυτώσουμε. Επίσης, προτείνω κι εγώ, αφού οι τοιούτοι τύποι τύπου Κων/νου κάνουν και αυτοί προτάσεις και πουλάνε τρέλλα και κορδέλλα, να απελαθούν οι: Μηταράκης, Χαρδαλιάς, Κεραμέως, Μπακογιάννη, Μπαλαούρας, Ζαχαράκη, Πιερακάκης και όλοι οι των ΜΚΟ που έχουν πιαστεί να κάνουν βρωμοδουλειές, όλοι όσοι εισέρχονται παρανόμως, όσοι ψήφισαν τις Πρέσπες, όσοι δήλωσαν ότι ακόμη κι όταν οι Σκοπιανοί παραβιάζουν τους όρους της συμφωνίας δεν αλλάζει τίποτα, ενώ αποτελεί λόγο ακυρώσεως, όπως και το ότι το δημοψήφισμά τους ήταν παράνομο (προσήλθαν λιγότεροι από τους μισούς) και το ότι ο ΠτΔ τους αρνήθηκε να το υπογρἀψει, όσοι κάνουν κατάφωρα ανθελληνικές δηλώσεις, όσοι μοιράζουν τέτοια βιβλία στα παιδιά μας που τα πεθαίνουν στην προπαγάνδα, καθώς και αυτοί που παραπέμπουν για ρατσιστική επίθεση τον χριστιανό που τον σαπίσανε στο ξύλο οι Τούρκοι που παρανόμως μπήκανε στον Έβρο. Που είναι και ο μόνος που αξίζει να είναι Έλληνας πολίτης και πρέπει να του δώσουν και παράσημο που υπερασπίστηκε τα σύνορα της χώρας.

  3. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ .

  4. Ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι ρε ανοητε,βλακα , επικινδυνο αριστερο γουρουνι

  5. Ο Κωνσταντίνου είναι γνωστό ότι γουστάρει πακιστανική τσαπού για αυτό τόση κωλοπιλάλα μην του πειράξουν τους λάθρο

  6. Ψηφακια και πουτσ@κια θελει ο Πετρος .Ανταρσυα ,Κεερφαα ΚΚΕ φερτε και αλλους .Δε μας εφταναν οι τουρκοσποροι αλβανοι και τα γυφτικα αποβρασματα!

  7. 300 απο τον ακροδεξιο μεχρι και τον ακροαριστερο ολοι ειναι αδερφια και ειναι ολοι κομμουνιστες. οπως και ο Γεωργιος Παπαδοπουλος που τους προστατεψε.

  8. το δικο τους παιδι ειναι ο τυπακος. οπως τα αριστερα που βριζαν τον Τρουμαν…..Ποιοι αυτοι που πληρωνονταν απο αυτον.

  9. Να απελαθεις Εσύ και η φάρα σου αναρχοαπλυτε…και τα 300 κοπρόσκυλα…

  10. Πως να μην καλοδεχεται τους λαθρομεταναστες οταν ειναι χωμενος σε καμια δεκαρια ΜΚΟ που ασχολουνται με αυτους κ τα κονομαει?

  11. Μάλιστα ο άλλος βγαίνει και λέει στο Αμέρικα ότι άμα βγει προθυπουργος να χτυπήσει τον νατιβισμο και ότι θα εξαφανίσει την έννοια της ξενοφοβίας και οι μισοί που γράφεται εδώ μέσα τον ψήφισαν μα τώρα και αυτός δεν σας κάνει άντε φέρτε πίσω το Αλέξη και μετά τον Κούλη και άντε από την αρχη. Με χρυσές αυγές και βελοπιυλους δεν φαφεις αυγά ένας θα σώσει την Ελλάδα και αυτός είναι ο στρατηγός αυφαντης όλοι οι άλλοι του συστηματος…

    1. Ο Στρατηγός Αϋφαντής είναι μέγιστος αλλά δυστυχώς μεγάλος σε ηλικία. Πάντως εύγε που τον ανέφερες. Κάνε και μία έρευνα στο youtube τον κ. Θάνο Τζήμερο.

  12. οι λαθρολαγνοι γιατί δεν τους φορτώνονται όλους αυτούς σπίτι τους να τους χαίρονται μοναχοί τους??

  13. ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΣ ΑΠΟ ΜΚΥΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑ

  14. Κλεισου μωρη κ*ριολα…στο δωματιο με τον αραπα…
    Μαυρος θα γινεις απ τη βοιδο-πο*τσα…
    Ουστ…

  15. Ρε θλιβερο παρταλι.,.,.

    Μαζεψε τους αραπαδες σπιτι σου να ζουνε με την γυναικα και την κορη σου .,.,.

    Και που ξερεις .,.,. μπορει να σ αρεσει και εσενα

  16. Γιατί δεν μπαίνει φυλακή αυτός ο συφιλιασμένος, φορέας του έιτζ, με ξεχειλωμένη κωλοτρυπίδα αφού είναι πράκτορας των Τούρκων; Το εμείς σημαίνει οι αλληλέγγυοι και ποιοί είναι οι αλληλέγγυοι; Οι ιδιοκτήτες της Ελλάδας; Αυτός θέλει πολύ ξύλο και μετά πέταμα στην χωματερή. Πολύ αέρα του έδωσαν τα πολιτικά καθίκια.

  17. …..ΡΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ….ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΗ….Ε ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ!!!

  18. οταν μέσα στην χωρα μας υπαρχουν τετοια υποκειμενα…. περιμενετε εσεις να παει η χωρα μπροστά;;;; αυτος το μονο που τον νοιαζει ειναι το ξ@χειλωμενο κλ@νιδι του…

  19. ΤΟΥΣ αγαπάει τόσο πολύ ας πάει στη χώρα τους να τους ευχαριστηθεί και να τον ευχαριστήσουν από παντού.

  20. Να καλο δέχεσαι όποιον θέλεις στο δικο σου σπιτι, ανόητε. Στο δικο μου για να καλο δεχτείς καποιον πρεπει να με ρωτήσεις. Και η Ελλαδα ειναι δικο μου σπιτι. Αμφιβαλω αν ει αι δικο σου, γιατι αν ηταν θα το εκτιμούσε και θα ρο ήθελες καθαρό.
    Αντε στα τσακιδια. Λογικα δεν θα επρεπε να …μπορεις….να μιλας. Αλλα να εχεις χαρη κι εσυ, (οπως και ολοι οι πολιτικοι) που εχεις να κανεις με εναν ηλιθιο λαο, αλλιως…..

  21. αυτό που κάνει αυτός για ένα εικοσάρικο ή ένα πενηντάρικο άλλοι δεν θα το κάναν ούτε για εκατομμύρια

  22. τα μεγαλητερα σκουπιδια του κοσμου αθηναιοι

  23. Όλα τα λέσια συνεργάζονται. Ενώ όλη η οικογένεια Μητσοτάκη σιτίζεται από τους λαθραίους εποίκους,τον έβγαλαν μπροστά να πεί ότι ο μισέλληνας Πρωθυπουργός (;) θα τους απελάσει. Κι όλο και κάποιος αποχαυνωμένος απ΄τους Εισαγγελάτους, θα τους πιστέψει.

  24. Ρε νούμερο του κερατα είσαι σωστός να απελαθεί ο προδότης , και όσο για τους άλλους παρτους στο σπίτι σου καργιολοπουσταρε

  25. Kαλά, πόσα βγάζει από τους λαθρό και βράζει έτσι το σκουπίδι το αριστερό ? Αν νοιάζεται τόσο πολύ, να τους πάρει στο σπίτι του, κοντά στην οικογένειά του, έτσι, για να δει τη γλύκα…

  26. Στον Αγιο Παντελεήμονα υπάρχουν μερικοί μετανάστες αφρικανοί από την Γουινέα, που ανήκουν στην φυλή των Γιάλε και είναι συνειδητοί ανθρωποφάγοι.Μου το είπε ένας σομαλός και μου το επιβεβαίωσαν άλλοι 2.Οι υπόλοιποι αφρικανοί της περιοχής,τρέμουν με την ιδέα ότι μια μέρα ίσως φαγωθούν σε κάποια καννιβαλική ιεροτελεστία των Γιάλε της Αθήνας.Επειδή αυτός ο άπλυτος ξεφτίλας αγαπάει τόσο πολύ όλους τους μετανάστες,του εύχομαι ολόψυχα να γίνει το επόμενο γεύμα τους…

    1. Κλειστου ραντεβου λεγοντας του οτι πρεπει να υπερασπιστει τα δικαιωματα των ανθρωποφαγων που καταπατουνται απο τους κακους ελληνες ας δωσει το παραδειγμα να γινει το επομενο γευμα τους

    2. Το μόνο που μπορούν οι Γιάλε να του φάνε είναι η κ@λ@τρυπίδ@.

  27. Σημερα το απογευμα στις 5.30 με 6 μμ.,ημουν στο ΜΕΤΡΟ,στο συρμο Συνταγμα-Δουκισης Πλακεντιας.Στο υψος των Αμπελοκηπων εγινε αναστατωση στο βαγονι,διοτι ενας ναυριδερος λαθρομεταναστης,κρατωντας ενα TASER απειλουσε τον κοσμο.Αντι να του επιτεθουν,φισκα ηταν τα 2 συνεχομενα βαγονια,μολις σταματησε στους ,Αμπελοκηπους το τραινο κατεβαινε κοσμος για να γλυτωση.Αρχισαν οι επιθεσεις στα ΜΜΜ.Τι θα κανουμε;Θα τους ανεχωμαστε για πολυ ακομη;

  28. ….Είναι φαίνεται από τη φάτσα. Αλήθεια τι δουλειά κάνει;

  29. Φανταστείτε τη κάνει με τους αράπηδες η αδερφή…..στο εξωτερικό μπορεί να παίζει και σε τίποτα πουστο τσόντες…..με αραπαδες….

  30. Αυτο το σιχαμερο λεσι αυτο το απλυτο αλλοιθωρο καυλοσπυρο που ειναι χειροτερος και απο το αλλο σιχαμα του τσυριζα τον σπυριαρη νασουλη ποτε θα ξεκουμπιστει απο την ελλαδαρα μας

  31. Α ρε μπ@σταρδε ξεφτιλισμενε.
    Ιδια νοοτροπια οπως τρωτε την οικονομια της χωρας, ιδια νοοτροπια οπως ξεπουλατε τη πατριδα κομματι κομματι, ιδια και να φορτωσετε ξενους στον λαο των ελληνων.
    Σα τις υαινες που χετε το θηραμα κατω και το τρωτε ζωντανο.
    Σκ@τα ανθρωποι ειστε Κωνσταντινου ! Ειστε αποβρασματα του κερατα κ πουλατε ανθρωπισμο.
    Αν ειχατε τον ανθρωπισμο που περηφανευεστε θα χατε παει στις χωρες που χρειαζονται βοηθεια και δε θα καταστρεφατε την Ελλαδα!
    Το φονικο στη Μαρφην δε θα χε γινει.
    Η Μυρτω θα χαιροταν τη ζωη της !
    Το παλικαρι θα ζουσε γιατι δε θα χε γκρεμιστει απο τα χερια λαθραιων.
    Κοπελες στα νησια δε θα χαν μεινει εγκυες απο βιασμους.–Γιατι δε μιλανε τα νησια για αυτα;;;;
    Η Μορια και αλλοι τοποι στη χωρα μας δεν θα χαν καει.-Και συ τωρα βρηκες οτι ο Κουλακας θα πρεπε να τους αμολησει στη χωρα για να μη καει η Μορια ;;–Αφου ρε μπινε του κερατα οι Τουρκοι οργανωσαν τη πυρκαγια με τη ΜΚΟ που αποχωρησε με αναστολη λιγες μερες πριν.
    Τι ΣΚΑΤ@ καθεσαι και διαδηλωνεις και μιλας σε καναλια ;;!!

Comments are closed.