Κωνσταντίνος Φλώρος: Ούτε ευρώ δεν έχουν δει οι πληγέντες κτηνοτρόφοι από τη ΝΔ

Κοινοποίηση:
FLOROS

Με νέα ερώτηση στη βουλή ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, έθεσε το ζήτημα της μη αποζημίωσης των πληγέντων κτηνοτρόφων. Συγκεκριμένα τόνισε:

Οι κτηνοτρόφοι που επλήγησαν από τις πυρκαγιές και την πλημμύρα παραμένουν αρκετούς μήνες μετά χωρίς ζώα και εγκαταστάσεις και συνεπώς έχασαν μια ολόκληρη γαλακτοκομική και κρεατοπαραγωγική περίοδο και είναι χωρίς εισόδημα. Εάν δεν γίνουν αλλαγές στο υπομέτρο 5.2 για να αποκτήσουν ζώα και εγκαταστάσεις άμεσα θα χάσουν και την επόμενη περίοδο πράγμα, που θα τους οδηγήσει σε ολοκληρωτική καταστροφή και εγκατάλειψη. Οι πληγέντες κτηνοτρόφοι στη Θράκη, ανέμεναν με μεγάλη ανυπομονησία την προκήρυξη του υπομέτρου 5.2, για την ανασύσταση του ζωικού κεφαλαίου και των σταβλικών τους εγκαταστάσεων, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές και πλημμύρες αντίστοιχα. Δυστυχώς η υπομονή τους δεν είχε αντίκρυσμα.

 

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:

–              Σκοπεύετε να διορθώσετε την αστοχία της προκήρυξης;

 

–              Σε ποιες ενέργειες θα προβείτε ώστε να αποφευχθεί η καταστροφή των κτηνοτρόφων της Θράκης;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κωνσταντινε κάνε δικό σου κομμα…από τις λίγες αληθινές πατριωτικές φωνές στη Βουλή…πριν τις βουλευτικές ανακοίνωσε το νέο κόμμα το οποίο όλοι ξέρουμε ποιος θα το στηρίξει χωρίς να το ανακοινώσει…χρειαζόμαστε άμεσα ένα καθαρό δεξιό πατριωτικό κόμμα που να εκφράζει τους εκατοντάδες χιλιάδες πατριώτες ψηφοφόρους που έχουν μείνει άστεγοι και θέλει να τους προσυλλητισει ο ψευτοπατριωτης πασοκος κοιραληφες…

  2. Αριστείδη κάνε δικό σου κομμα…από τις λίγες αληθινές πατριωτικές φωνές στη Βουλή…πριν τις βουλευτικές ανακοίνωσε το νέο κόμμα το οποίο όλοι ξέρουμε ποιος θα το στηρίξει χωρίς να το ανακοινώσει…χρειαζόμαστε άμεσα ένα καθαρό δεξιό πατριωτικό κόμμα που να εκφράζει τους εκατοντάδες χιλιάδες πατριώτες ψηφοφόρους που έχουν μείνει άστεγοι και θέλει να τους προσυλλητισει ο ψευτοπατριωτης πασοκος κοιραληφες…

  3. Γιατί οι πληγέντες από τις πλημμύρες του Daniel πήραν χρήματα; Συγκεκριμένα χωριά του Δήμου Μουζακιου του Νόμου Καρδίτσας ενώ είναι χαρακτηρησμενα ως κόκκινα, ορισμένοι από τους κατοίκους δεν πήρανε τα 6600 που ήταν δεδομένα για οικοσυσκευες… Έγιναν διακρίσεις μεταξύ των κατοίκων .

Leave a Response