Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Σκληρή απάντηση στην Τζούλια Νόβα για την μπλούζα με το σφυροδρέπανο

Κοινοποίηση:
mpogdanos1

Με αφορμή την επίμαχη ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα, όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά φορώντας μια μπλούζα με ένα σφυροδρέπανο, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τοποθετήθηκε δημόσια στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”.

«Τα σχόλια στο Instagram της Τζούλιας Νόβα τα θεωρώ απαράδεκτα. Δε θεωρώ ότι μία γυναίκα επειδή είναι όμορφη, μπορεί κάποιος να της απαγορεύσει να μιλάει», τόνισε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην Ελένη Μουστάκη.

«Κανείς δεν την κατηγορεί που έβαλε ένα μπλουζάκι για τη Σοβιετική Ένωση. Και εγώ το είχα βάλει όταν είχε πέσει το τείχος, στα 25 μου. Το να καθυβρίζεις κάποιον επειδή είναι όμορφος, είναι παντελώς λάθος και το κατακρίνω, και είμαι απέναντι σε αυτό», συνέχισε.

«Απέναντι με βρίσκει και αυτό που έγραψε η κ. Νόβα που δικαιολόγησε ένα δικτατορικό, αιμοσταγές καθεστώς όπως αυτό της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Αν δεν κάνω λάθος η Τζούλια Νόβα κατάγεται από την Ουκρανία. Και έγραψε ότι κανείς δεν πεινούσε στην Ουκρανία. Όλοι οι ιστορικοί συμφωνούν ότι το 1932-33, επί Σοβιετικής Ένωσης, στην Ουκρανία είχαν από 3,5 μέχρι 11 εκατ. νεκρούς από την πείνα. Η Τζούλια Νόβα έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει, αλλά πρέπει να διαβάσει ιστορία. Αυτό που είπε είναι απολύτως ανιστόρητο», τόνισε ακόμα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Τι σου κάνει να γράφεις, ο φόβος του Κασιδιάρη…

  2. Αυτό που ξέρω ειναι, ότι μετά την “πτώση” όλα τα σκυλάδικα έγιναν στριπτίζάδικα, γεμάτα με πρόθυμα κορίτσια από όλες τις χώρες του πρ. Ανατολικού Μπλοκ! Δεν ήξερες ποια να διαλέξεις!

  3. ΝΔ=χούντα=φασισμός=χρυσή αυγή=ναζισμός=σοβιετικό καθεστώς=καθεστώς Ερντογάν και ι σκατοκαραφλας αφού συμπορεύεται με τον πιο άθλιο πρωθυπουργό στην ιστορία της ελλαδας είναι επίσης φασιστας

    1. Πάλι η Χρυσή Αυγή σου φταίει, γελοίε καραγκιόζη της φάπας και της ξάπλας;

  4. Μια χαρά ζούσαν στην Σ.Ε. και όσο δεν τολματέ να σκεφτείτε ζωή χωρίς καπιταλιστες βρικόλακες και πιστεύετε ό,τι ψέμα ακούσετε θα σαπίζετε μέσα και έξω!!!

    1. Καλώς την ξεφτιλισμένη πλύστρα του Κουτσούμπα.

  5. O Στάλιν και ο Εβραίος κουνιάδος του Λαζάρ Καγκάνοβιτς, διοικητής της Ουκρανίας επέβαλαν τεχνητό λιμό μεταξύ 1930-34 με αποτέλεσμα στην Ουκρανία 7 εκατ. νεκροί, γνωστό ως χολόμοντορ.
    Στην Σοβιετική Ένωση μόνον τα όπλα ήταν σε αφθονία. Γνωστές οι ουρές για πιθανή αγορά μισού λαχανου για σούπα, και αυτό μεχρι πρόσφατα.
    Αφου ήταν καλά τα πράγματα γιατί χιλιάδες Ρωσίδες, Ουκρανές κλπ ήλθαν στα δυτικα κράτη για να εκπορνευτούν, με τις μεγαλύτερες σε ηλικία να εργασθούν ως υπηρέτριες;
    Στην Ουκρανία το 1990 52 εκ. πληθυσμός, τώρα 45 εκατ.. Έφυγαν από το παράδεισο…

  6. Το θέμα δεν είναι ούτε ο Μπογδάνος ούτε η Νόβα.
    Το θέμα είναι ότι έχει εκλείψει η κοινή λογική από την Ελλάδα…

    1. Και κερασι και φραουλα και μπανανα και μανγκο κι οτι γουσταρεις

  7. Το παιδι μιλησε για να δειξει οτι υπαρχει και ασχοληθηκε με πολυ σοβαρο θεμα Σα δεν νρεπομαστε γιαυτο τους πληρωνουμε σε λιγο θα ασχολουνται μονο με κουτσομπολια αφου κατα την γνωμη του δεν υπαρχει κατι σοβαρο σε αυτον τον τοπο που να προβαλει

  8. Για μια ακόμη φορά από τα σχόλια αποδεικνύεται σε ένα ακόμη θέμα του “Μακελειού” πως οι ακροδεξιοί παίρνουν σθεναρά το μέρος των κομμουνιστών. Έχουν ταυτιστεί πλέον οι απόψεις του “πατριωτικού” χώρου με αυτές της Αριστεράς.

  9. Χαχαχα, την καλοπιάνει μπας και είναι ο επόμενος…

  10. Ο Μπογδάνος είναι ένας ‘ψευτο-θόδωρος’ (μπόγκνταν στα σλάβικα σημαίνει Θεόδωρος….) και ψευτο-εθνικιστής…

    Δεν γνωρίζει ότι η μαρτυρία κάποιου που έζησε στην ΕΣΣΔ είναι πιό αξιόπιστη από την προπαγάνδα των αντι-κομμουνιστών?

    Αλήθεια στις ΗΠΑ και στις Ευρωπαϊκές χώρες την ίδια εποχή οι προλετάριοι έτρωγαν με ‘χρυσά κουτάλια’ και η ανεργία ήταν μηδενική ???

    1. Τι λες ρε παρτάλι,δε ντρέπεσαι λιγάκι ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑ.Θα σε τσακίσω φασισταριό.

    2. Τους είδαμε όταν ήρθαν στην Ελλάδα όλους αυτούς απ’την Σοβιετική Ένωση μην ανησυχείς , σαν να είχαν βγεί απ’τις σπηλιές ήταν.

  11. Ο Μπογδάνοβ – το όνομα του είναι Βουλγάρικο ή Ρώσικο, είναι ένας βλαξ. Εγω είμαι δεξιός αλλά η γυναίκα μου έχει ρίζες απο Ουκρανία. Δεν πείνασε ποτέ κανείς, με 100 άτομα έχω μιλήσει που εζήσαν σε Ουκρανία, Ρωσία, Λιθουανία και σε άλλες χώρες CCCP και όλοι είπανε αυτά που λεει ο Τζούλια, ούτε ένας το αντίθετο. Ο γραφικός Μπογδάνοβ μπερδεύει πραγματικότητα με προπαγάνδα που γινόταν στην Δύση. Είναι τόσο βλάξ. Να πάει στην Καλιθέα και να μιλήσει με ομογενείς να του πούνε του βλάκα τι πάθανε όταν έπεσε η ΕΣΣΔ απο πράκτορες που έβαλε η Δύση. Βλάκα Μπογδάνοβ.

    1. Άσε μας ρε λευτερακο που πήρες το μπλιετ κελεπούρι θα μας πεις για τα κουμουνια.
      ΑΦΟΎ ΉΤΑΝ ΤΟΟΣΟΟ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΠΕΊΝΑ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΚΛΕΊΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΌΣΜΟ? ξυδακι και μπλιετ κατιμά βότκα

  12. Αυτός ο μακάκας πληρώνεται 6 χιλιάρικα τον μήνα για να σχολιάζει τα μπλουζάκια που φορά ένα μοντέλο από την Ουκρανία που ζει στην Ελλάδα???, να τον χαίρονται αυτοί που τον εξέλεξαν…. δεν είμαστε απλά στον πάτο τον τρυπάμε για να πάμε και πάρα κάτω…

  13. Επιλεκτική η μνημη του, δεν μας λεει και ποσα ελληνόπουλα (αυτα τα σκελετωμένα στις φωτογραφίες με τις πρησμένες κοιλιες) πεθαναν απο ασιτια οταν γερμανοναζί και ελληνες γερμανοτσολιάδες εκλεβαν τα τροφιμα και την αγροτική παραγωγη και τα μεταπουλούσαν οι φίλοι τους οι λαδεμποροι. Κάποιοι έτρωγαν με πολλα κουτάλια και κάποιοι πεθαιναν απο πεινα. Χίτλερ και Στάλιν δολοφόνοι και γενοκτόνοι.

  14. Ρωτήστε και κανα παλιό ναυτικό να σας πεί πως βολευόντουσαν οι Τζούλιες Νοβα της εποχής αυτής. Για ένα καλσόν μια εβδομάδα…..αιντε τελειώνετε με τις μακακίες.

  15. Γιατί ήρθε εδώ η Νόβα κΙ η μάνα της αφού όλα ήταν τόσο «τέλεια» εκεί ;;;;;;

  16. Πεταχτηκε και η πορδη για λιγη ακομα δημοσιοτητα

  17. Πάρτε τρείς διαφορετικούς ανθρώπους , πού ζούσαν καί ήταν ώριμοι άντρες εκείνη τήν περίοδο καί ήταν ένας κομμουνιστής , ένας δεξιός κι ένας wannabe (δηλαδή πασοκτσής) καί ρωτήστε τους τί έγινε τό 1967 καί τό 1974 στήν Ελλάδα καί γιατί . Εάν λάβετε ποτέ τρείς όμοιες απαντήσεις , εγώ θά πάω Θεσσαλονίκη-Αθήνα μέ τά χέρια , όχι μέ τά πόδια , τραγουδώντας “άνοιξε ένα παράθυρο”…

  18. Αν θες να πολεμήσεις την αριστεριλα,την ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς κ να ξύπνησεις μυαλά, αυτός ήταν ένας έξυπνος τρόπος να το κάνεις.χωρις κραυγές, χωρίς βρισιές ( τακτική ουγκανων), απλώς με κατάθεση λογικών επιχειρημάτων,ψυχραιμη κ σταθερή σταση.καλη κίνηση από τον Μπογδάνο.

  19. Κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε να σταματήσουμε να δεχόμαστε τη προπαγάνδα του Γκέμπελς για τη πείνα στην Ουκρανία. Έχω γνωρίσει αρκετούς Ουκρανούς και όλοι μου είπαν χωρίς εξαίρεση πως οι γονείς τους πέρναγαν τέλεια επί ΕΣΣΔ. Δεν είναι μόνο η Νόβα που το λέει. Τώρα άμα περιμένουμε τα πρακτοράκια των ΗΠΑ να μας πούνε πως πέρναγαν οι Ουκρανοί, σωθήκαμε. Επίσης, προσωπικά η μητριά που με μεγάλωσε από μικρό παιδί ήταν Πολωνέζα που έφυγε στα 33 της από τη Πολωνία όταν έπεσε η ΕΣΣΔ και ήρθε εδώ και παντρεύτηκε το πατέρα μου. Και εκείνη μου είπε πως πριν πέσει η ΕΣΣΔ όλα ήταν μια χαρά, και τη δουλειά τους είχαν όλοι και σπίτια και δε πείναγε κανείς.

    Τώρα όσον αφορά τον ανεκδιήγητο ξερόλα Μπογδάνο, ας αφήσει την Ουκρανία του 30 και ας κοιτάξει την Ελλάδα του 2021 και το κόσμο που πεθαίνει ΕΔΩ από τη πείνα και το ΧΟΥΝΤΙΚΟ καθεστώς που υπηρετεί ο ίδιος.

    1. και η γυναικα μου Ουκρανη ειναι και οταν συζητησαμε γι αυτα που ειπε η Νοβα , τα ιδια μου ειπε.

  20. Πείτε του βλάκα του ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ να σταματήσει να διαβάζει βιβλία ιστορίας του πατέρα του Θ. ΠΛΕΥΡΗ. Αμφισβητεί ανθρώπους που έχουν βιώσει τα γεγονότα από κοντά ο ανισόρροπος. Το κορυφαίο υγειονομικό σύστημα στο κόσμο είχαν οι Ρώσοι επί ΕΣΣΔ κι όχι μόνο….

  21. Mpogdan πολύ θα την ήθελες αλλά είσαι λίγος….
    Τι πας να το παίξεις;; Λες και δεν σας μάθαμε όλους.

  22. ΓΟΛΟΝΤΟΜΟΡ, ξανθουλα…
    Αλλα ξεχασα, εσυ δεν ειχες γεννηθει τοτε…
    Ουτε θυμασαι, οταν επεσε το καθεστως, πως πηδουσαν τα συρματοπλεγματα οι ανθρωποι, για να ξεφυγουν απο το τυρρανικο καθεστως.
    Ουτε θυμασαι, πως οποιος ειχε αντιρρησεις, δεν ξαναβλεπε το φως του ηλιου.
    Μαλλον οι γονεις σου θα ηταν υψηλοβαθμα στελεχη του εφιαλτικου καθεστωτος
    Δυστυχωςγια εσενα, η αποψη σου προσβαλει θαωασιμα τα εκατομμυρια Ουκρανων που πεθαναν απο την πεινα, εξ αιτιας των κοληματων του “πατερουλη” Σταλιν

  23. Η Τζούλια δεν εχει αναγκη να διαβασει καμμια ιστορια γιατι αποτελει μερος της για το συγκεκριμένο θέμα. Εκει μεγαλωσε και μεταφερει την εμπειρία της.
    Μάλλον ο κυριος Μπογδανος πρεπει ν αναρωτηθεί αν αυτα που επικαλειται ειναι αληθινα.

  24. ειπε ο καθωςπρεπειστης μπουρδολογος που εχει το αλαθητο.

  25. Εντάξει ποίος χέζει τον Μπογδάνο περά απο αυτό η κυρία Πουτά-Νοβα ως μισή ΟΥΚΡΑΝΗ και το τόνιζω ΟΥΚΡΑΝΗ γιατί δεν ρωτάει κάποιον συγγενή τηςκατά προτίμηση ηλικιωμένο να της πεί πόσο ωραία ηταν στην χώρα της και τι πληθώρα αγαθών είχαν τα νοικοκυριά όταν άνηκαν στην ΕΣΣΔ.

Comments are closed.