Κωνσταντίνος Γρίβας: Τώρα να πάμε στα 12 μίλια, παραμύθια ότι διαλύεται η Τουρκία [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
12 milia grivas

Ο Κωνσταντίνος Γρίβας, καθηγητής Γεωπολιτικής, Σύγχρονων Στρατιωτικών Τεχνολογιών, και Ανάλυσης Πολέμου στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, παραχώρησε συνέντευξη εφ όλης της ύλης  με θέματα όπως: Τουρκικά Drone Bayraktar, Ελληνοτουρκικά, ο πόλεμος στην Ουκρανία, και η στρατηγική της Κίνας.

Δείτε το βίντεο εδώ:

ΠΗΓΗ: priftisnews.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ακουσατε τι ειπε ο ΥΠΕΘ παναγιωτοπουλος: Αυτην την εποχη ΔΕΝ ειναι καλο να μιλαμε εναντιον των τουρκων!..Δηλ. μπηκε στο μυαλο των τουρκων και καταλαβε τι μπορει να τους ενοχλει…Καταντια υπουργου.Τα 12 μιλια ειναι ονειρα θερινης νυκτος.Ο,τι λεει ο τουρκος τον ακολουθουν.Ακομη σκεφτονται τι θα πουν , ωστε να μην ενοχληθει ο ερντογανης.
    Εχετε μετρησει τις συνεχεις και καθε μερα παραβιασεις του ενεριου χωρου μας?Τωρα ειναι 5 μιλια τα χωρικα μας υδατα.Φαντασου να γινουν 12 μιλια (το 2500 μ.Χ.)…Θα χασουμε το μετρημα..

  2. Πλακα μας κανεις…Ολοι οι κυβερνωντες(παλαιοι και νεοι) ειναι κοτουλες.Κλανουν…Εδω το Αιγαιον εγινε σουρωτηρι και αυτοι παρακολουθουν σαν βρεγμενες γατες..Το μονον πυ γνωριζουν ειαι απο την ορθη μερια της ιστορις, να στελλουν οπλα στους αδελφους ουκρανους και να ειναι εμετικα προσκυνητες των ΗΠΑ.

Comments are closed.