Κυριακή Κατσογρεσάκη: Γιατί η καυτή αεροσυνοδός του Σεΐχη της Σαουδικής Αραβίας αποχώρησε από το My Style Rocks (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η Κατερίνα Στικούδη υποδέχθηκε την Ελένη Τσολάκη στη θέση του τέταρτου κριτή, στο χθεσινοβραδινό Gala του My Style Rocks, ενώ τα δέκα κορίτσια εμφανίστηκαν σύμφωνα με το concept γάμου ως νύφες.


Μεγάλη νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Κορίνα Αδραμιτίδου και κέρδισε 2.500 ευρώ.Οι τρεις υποψήφιες κοπέλες προς αποχώρηση ήταν οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Κυριακή Κατσογρεσάκη και Γεωργία Σιακαβάρα. Οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες έσωσαν την Ευρυδίκη και οι κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει η Κυριακή Κατσογρεσάκη από το My Style Rocks.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Μία κούκλα έφυγε….. ό κουδουναρης για κουδουνα είναι.. άσχετος…. για τά μπάζα….. και πέρυσι τά ίδια έκανε…. ή Κωνσταντίνα έπρεπε να ήταν πρώτη.. και όχι ή αχωνευτη….

  2. Συμφωνώ απολύτως με τον/την ”ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ”
    αλλά
    Δεν υπήρχε περίπτωση να την κρατήσουν μέσα, εφ’όσον δεν συμφώνησε με το concept
    του λεσβιακού γάμου.
    Κατά την γνώμη μου η κοπέλλα εκπέμπει ήθος.
    Το εν γένει περιβάλλον εκεί μέσα δεν πιστεύω ότι της ταίριαζε.
    Μπορεί κατά κάποιον τρόπο να το επιδίωξε και η ίδια.

  3. AEΡΟ – ΠΑΛΑΤΟ – ….. ΣΥΝΟΔΟΣ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΧΑΜΠΙΜΠΗΔΕΣ!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!!!!

  4. Κακώς πήγε εκεί αν όντως είναι αεροσυνοδός,οι περισσότερες είναι άστα να πάνε γιατί κατέβασε το επίπεδο της;απ την αλλη το ντύσιμο της το προκλητικό ,το μεγάλο ψεύτικο στήθος Όλα αυτά δεν δένουν με την εικόνα μιας αεροσυνοδου του προσωπικού αεροσκάφους του σειχη,εμένα μου έβγαλε την εικόνα κάποιας που μέσα από αυτό το παιχνίδι ζητούσε την ευκαιρία να γίνει γνωστή για τους δικούς της λογους

  5. ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ…ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΟΧΙ ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗΝ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ….ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΚΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ, ΤΗ ΘΕΑ…..ΔΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΣΕ;

  6. ειναι οντως αεροσυνοδος στο αεροπλανο του βασιλια της σαουδικης αραβιας , για πιλοτος δεν νωμιζω ειδικα εκει που μολις πριν 2 χρονια εδωσαν τιμονι αυτοκινητου . για πιλοτος γυναικα το βλεπω την επομενη 20 ετια και αν γινει . αλα και αεροσυνοδος μονο να εισαι ειδικα εκει περνεις περισοτερα απο 6 – 7 πιλοτους εδω γιατι να το χασει αφου μπορεσε και το εκανε .

  7. ειναι οντως αεροσυνοδος στο αεροπλανο του βασιλια της σαουντι αραμπια , για πιλοτος δεν ξερω και δεν νωμιζω γιατι δεν εμπιστευονται απλα γυναικες , τωρα τις εδωσαν τιμονι αυτοκινητου αμεσως πιλοτους θα της κανουν ? ισως την επομενη 20 ετια και βλεπουμε .

  8. ΟΛΟ ΤO ΣΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΤΑΝΟΠΟΥΣΤΟΓΕΝΝΑ ΤΩΝ ΚΡΕΤΙΝΩΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΙΧΟΙ: «… ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ…»

  9. το 1000 και 1 νυχτες…με το 1000 και 1.000.000 πιπες?? καμια συγγενεια?? 😀

Comments are closed.