Κυριάκο, έχεις τα κότσια ή θα σε καταπιεί η Μέρκελ; Σκάνδαλο εάν δεν μιλήσεις για τις γερμανικές επανορθώσεις!

Κοινοποίηση:
merkel_mitsotakis_

Αύριο, ως γνωστόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δει την Άνγκελα Μέρκελ.

Προφανώς και θα συζητήσουν πολλά.

Ωστόσο, έχει αρχίσει να διαρρέεται πως δεν θα… τολμήσει να μιλήσει για τις γερμανικές επανορθώσεις. Και θα είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

Θυμίζουμε πως έχουν συμβεί τα εξής :

– Την πρόσφατη επίσημη ρηματική διακοίνωση, με την οποία η ελληνική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα στις 4 Ιουνίου 2019 κάλεσε την γερμανική πλευρά να προσέλθει σε διαπραγματεύσεις για την επίλυση του εκκρεμούς ζητήματος των αξιώσεων της Ελλάδας από τη Γερμανία για την καταβολή πολεμικών επανορθώσεων και αποζημιώσεων από τον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο (Ο πρέσβης της Ελλάδας στη Γερμανία καλεί σε διαπραγματεύσεις για την καταβολή πολεμικών επανορθώσεων και αποζημιώσεων).

– Το  πόρισμα της επιστημονικής υπηρεσίας της γερμανικής βουλής, στις 10 Ιουλίου 2019 το στήριξε το αίτημα της Ελλάδος και πρότεινε Ελλάδα και Γερμανία να αποταθούν στο Διεθνές Δικαστήριο στη Χάγη, η πηγές από το περιβάλλον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θέτουν στην ατζέντα της επίσκεψης το θέμα των Γερμανικών επανορθώσεων (Μεγάλη διπλωματική νίκη Παυλόπουλου – Τσίπρα οι πιέσεις στην Γερμανία για τις Γερμανικές οφειλές).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ !!!!! ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ?????ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΘΩΝΙΑ (ΓΡΑΦΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ) ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???? ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΚΑΙ ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ!!!!

  2. Τις Γερμανικές Αποζημιώσεις θα τις χειρισθει ο κολλητός τού Κουλη , ο Weber .

  3. ΣΙΓΆ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΘΈΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΊ ΕΕΕΙΙΙΙΝΑΑΙ ΦΙΙΙΛΙΙΙΙΟΙ ΜΑΣ!!!!!

Comments are closed.