Κυπριακό πυροσβεστικό αεροσκάφος πέταξε για πρώτη φορά από το ’74 πάνω από τα κατεχόμενα

Κοινοποίηση:
Cyprus1

Για πρώτη φορά αεροσκάφος της Κυπριακής Δημοκρατίας πέταξε στα κατεχόμενα βοηθώντας στη κατάσβεση πυρκαγιάς στο δάσος της κατεχόμενης Μόρφου, κοντά στο χωριό Κορμακίτης.

Το πυροσβεστικό αεροσκάφος μετά τη πρώτη ρίψη νερού, σταμάτησε να επιχειρεί για λίγο λόγω αντίδρασης του κατοχικού καθεστώτος.

Ωστόσο υπήρξε επικοινωνία του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και οι ρίψεις συνεχίστηκαν. Το απόγευμα ο κ. Ακιντζί επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Ν. Αναστασιάδη και τον ευχαρίστησε για την βοήθεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ????ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΚΟΜΕΝΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ !!!ΑΚΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ????ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΜΟΓΓΟΛΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ????ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΡΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!!

    1. ειναι ελληνικο εδαφος ρε ψευτοελληνα… δεν πρεπει να καει

Comments are closed.