Κυνική παραδοχή του Κικίλια: «Αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός» – Θα μας υποχρεώνουν με άλλους τρόπους;

Κοινοποίηση:
κικιλιας

Θυμήθηκαν το Σύνταγμα μετά τις αντιδράσεις: Δεν θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Να διασφαλίσουν όμως και ότι δεν θα υπάρχει κανενός είδος διαχωρισμός των πολιτών αναλόγως της αποφασής τους.
Στροφή 180 μοιρών από την κυβέρνηση, με τον υπουργό Υγείας Β. Κικίλια να διαβεβαιώνει ότι δεν θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τον κορωνοϊό. Παραμένουν όμως τα ερωτήματα σχετικά με «περιορισμούς» σε όσους επιλέξουν να μην κάνυον το εμβόλιο

Προκειμένου να περιορίσει την «ζημιά» που προκάλεσαν οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα σχετικά με τον εμβολιασμό όλων των Ελλήνων, εμφανιζόμενος σε τηλεοπτική εκπομπή ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας τόνισε πώς «Το Συνταγμά μας δηλώνει ρητά ότι δεν έιναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στη χώρα». «Είναι όμως ευθύνη μιας οργανωμένης πολιτείας και όλων των ηγετών της, σε όλα τα επίπεδα, να παροτρύνουν τον κόσμο και να τον ενημερώσουν σωστά έτσι ώστε να εμβολιαστεί», συμπλήρωσε ο υπουργός.

Αυτό όμως που θα έπρεπε να κάνει ο υπουργός, προκειμένου να μας πείσει για την πίστη του στο Σύνταγμα και στην ελευθερία είναι το να τονίσει πώς δεν θα υπάρξει κανενός είδους διαχωρισμός των πολιτών αναλόγως με το εάν έκαναν εμβόλιο ή όχι. Ούτε στα ταξίδια τους, ούτε στην πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες,  ούτε πουθενά. Διότι κάθε τι άλλο θα παραβιάζει ξεκάθαρα το πνεύμα αλλά και το γράμμα του Συντάγματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Βιαστικάν οι μαλακές να το επιβάλουν και ευτυχώς γιατί μας έβαλαν σε υποψίες…με τόση τρομολαγνεια τελικά αυτό που κατάφεραν είναι να πάθουμε ανοσία…

  2. απλα θα βαλουν την ιδια την κοινωνια να το επιβαλει απλα τα πραγματα θες δουλεια; εμβολοιο θες να ψωνιζεις; εμβολοιο θες γιατρο; εμβολοιο αλλα δεν θα ειναι υποχρεοτικο απλα αμα δεν το κανεις εχεις την δημοκρατικη επιλογη του βουνου απλα και εκει μετα απο λιγο θα περαστει αλλος νομος τι θα υπαρχει ιδη θα εισαι υγειονομικος τρομοκρατης οποτε θα σε ψαχνουν και στα βουνα ολα τα λενε εσεις κανετε πως δεν τα ακουτε και δεν πηστευετε μας λετε συνομοσιολογους ακομα και σημερα ενω οι νομοι υπαρχουν ειναι ψηφισμενοι κανονικοτατα εδω και χρονια και ολοι οι νομοι αυτοι ειναι πραξεις νομοθετικου περιεχομενου που αυτοματα ειναι αντιστνταγματικοι αλλα ισχυουν αλλο αν δεν λειτουργουν ακομα π.χ σημερα βαση νομου απαγορευται να εχεις περιβολη η κοτες σπιτι σου και ας μενεις σε χωριο αν λειτουργησει ο νομος ειναι 500ευρω προστιμο για καθε μερα που θα περνα μεχρι να χαλασεις το περιβολη η το κοτετσι συμβαινει στην αμερικη εδω και χρονια στην ελλας περασε ο νομος τοτε με την γρυπη των πτηνων αλλα καποιοι ενω τα ακουγανε στα καναλια πετουσανε χαρταετο οπως οταν ακουγανε το 2005 την ορκωμοσια του παππουλια λεγαν και λενε ελα μωρε ετσι τα λενε η το περημενε να δουμε καλα κρουφαιο αυτο θα σε γαμησω σου λενε και συ απαντας θα δουμε και τωρα που στον καρφωσαν ειδες τελικα οτι σε γαμισαν τωρα σου λενε θα στον μπηξω ποιο βαθεια και τι απαντας παλι καλα θα δουμε ποσο βλακας μπορει να εισαι δηλαδη και μολις στον μπηξουν βαθεια τι θα πεις α τελικα οντως τον μπηξαν ποιο βαθεια;

  3. Είναι δυνατόν νά πάμε γιά εμβόλιο όταν δέν έχουν απαντηθεί ζωτικής σημασίας ερωτήματα , όπως γιά τις παρενεργειες πού προκαλούν τά εμβολια σρις διαφιρες ηλικίες καί πότε εκδηλωνονται ; Φυσικά δέν μάς κενε εάν εξασφαλιζιυν Ανοσία ανα ηλικία καί γιά πόσο χρόνο, τό βαθμό μεταδοτικοτητος τής μόλυνσης από εμβολιασθεντα κρούσματα σέ τρίτους, Εάν επιτρέπεται νά εμβολιαστούν οί ηλικιωμένοι, Εάν αρκεί μία δόση ή περισσότερες , Εάν πρέπει νά επαναλαμβανεται ο εμβολιασμος κάθε χρόνο, όπως γίνεται μέ τό αντιγριπικο κοκ. Φυσικά δέν κάνουν λιανά τά ποσοστά επιτυχιας… τά 90ρια που ανεβοκατεβαινουν μαζί μέ τό Χρηματιστήριο Dow Jones τής Wall Street …Τί σημαίνουν γιά τίς διαφορες περιπτώσεις πού ανεφερα ; 80% πχ στήν 2η περίπτωση, 92% στην 3η, 76% στήν 1η κοκ καί μετά βγαζουν μέσο όρο….. ή 90% γιά όλες !!!

  4. Στην Ελλάδα πολλά είναι αντισυνταγματικά άλλα γίνονται και δεν τρέχει τίποτα. Το κλείσιμο των εκκλησιών νομίζετε ότι είναι συνταγματικό;

    «’Αρθρο 13: (Θρησκευτική Ελευθερία) 2. Kάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων. H άσκηση της λατρείας δεν επιτρέπεται να προσβάλλει τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη. O προσηλυτισμός απαγορεύεται.»

    Είδατε να τελούνται τα σχετικά με την ορθόδοξη χριστιανική λατρεία ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων; Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει.

Comments are closed.