Κυνική ομολογία ενώ έχει διαλυθεί το σύμπαν! “Τα μέτρα δεν απέδωσαν” – Μέχρι να έρθουν τα εμβόλια αυτό θα γίνεται στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
11111

Σύμφωνα με την καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Βάνα Παπαευαγγέλου η σταδιακή άρση των μέτρων δεν έχει συζητηθεί ακόμη στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, προσθέτοντας πως είναι δύσκολο να αρθούν τα μέτρα ακόμη και σιγά σιγά.

«Μια βεβιασμένη άρση των μέτρων θα σημάνει άμεση και απότομη αύξηση των κρουσμάτων», υπογράμμισε η ίδια.

«Η σταδιακή άρση μέτρων δεν έχει ακόμα συζητηθεί στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων και θα εξεταστεί την επόμενη βδομάδα. Η πίεση στις ΜΕΘ είναι σημαντικό κριτήριο για τις αποφάσεις μας. Μια βεβιασμένη άρση των μέτρων θα σημάνει άμεση και απότομη αύξηση των κρουσμάτων. Αυτό οφείλεται στο μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο εκεί έξω. Πρέπει να γίνει σταδιακά και με ασφάλεια, ενώ η αποφυγή συνωστισμού και συναθροίσεων είναι αναγκαία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Με άλλα λόγια, τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας ενδεχομένως επεκταθούν και πέραν της 7ης Δεκεμβρίου με την χριστουγεννιάτικη αγορά απειλείται με διάλυση.

Από εδώ και πέρα, η επιτροπή ειδικών θα είναι εκείνη που θα αποφασίζει για την όποια οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα ή μάλλον εκείνοι που δίνουν τις εντολές με αφορμή τον κορωνοϊό 

Με την σειρά του ο κ. Χαρδαλιάς υπενθύμισε πως από χθες ανακοινώθηκε η παράταση των υφιστάμενων μέτρων για μια εβδομάδα.

Σημειώνεται πως η κα Παπαευαγγέλου είναι εκείνη που υποστηρίζει όλοι πρέπει να έχουμε το προσωπικό μας Lockdown, την δική μας φούσκα ερχόμενοι σε επαφή με ελάχιστα άτομα, συνηθίζοντας να φοράμε την μάσκα μέσα και έξω από το σπίτι.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο/Η αμεση επαναφορα της δημοκρατιας και του συνταγματος λέει:

    η διαφθορα και ο κυνισμος κυριαρχει πλεον στην κυβερνηση την δικαιοσυνη την αστυνομια ολα τα πολιτικα κομματα της βουλης τα μμε
    η παρεα των αρρωστων παγκοσμιοποιητων με επικεφαλης τους ψυχοπαθεις μασκ γκειτς σορος και τους πλουσιους εβραιους ειτε τους κρατανε και τους εκβιαζουν ειτε τους λαδωνουν ολους στην ελλαδα και σε ολο τον κοσμο
    η δηλωση του τραμπ σημερα τα λεει ολα
    εαν επικρατησουν οι very sick people οπως τους απεκαλεσε η ανθρωποτητα εχει τελειωσει γιατι μεσω της τερατωδους τεχνολογιας και της δυναμης που εχουν αποκτησει μας μετατρεπουν συστηματικα μεσω του κορονοιου σε ζωα με μασκες
    διαβαστε το σουρεαλιστικο θεατρικο εργο ρινοκερος του ιονεσκο και θα σοκαριστειτε με την ομοιοτητα του εργου με τα τα πρωτοκολλα των λοκνταουν και της μασκας που στελνουν στους χαρδαλιαδες απο το ισραηλ καθημερινα και μας βγαζουν διαγγελματα.

  2. Από εδώ το πάτε από εκεί το φέρνετε, στο ”εμβόλιο” καταλήγετε…Είναι απροκάλυπτο το πράγμα, πλέον…

  3. Αυτή η κυράτσα είναι πού διαπίστωσε ότι μέ μάζεμα τής ελιάς διαδίδεται ο κορωνοιός.Τέτοια μικρόνοια καί θρασύτητα μόνο από αδαή ανθρωπο τό ακούμε.Υπουργίνα τού γουρλομάτη.Τολμάει καί ξεστομίζει τέτοιες μπούρδες μία κυράτσα πού δέν εχει πιάσει ποτέ ελιές στά χέρια της ούτε εχει μάσει ποτέ ελιές
    Γιάννης Λάκων

    1. Και όμως έχει δίκιο για το μάζεμα τής ελιάς. Ασυμπτωματικοί φορείς απο αστικά κέντρα, μαζί με εργάτες τρίτων χωρών με μαϊμού τεστ το φούντωσαν.

  4. στο πρωτο βιντεο κυρα μου γιατι εχεις την μασκα κατω απο την μυτη αν το κανουμε εμεις αυτο αμεσως θα μας γραψουν προστιμο τα παρταλια σας και κοψτε πια την καραμελα καθε μερα . αναρωτιεμαι απο αλλες ασθενειες δεν πεθαινει κανενας πια????????????????????????

  5. ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΖΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΤΟΥΣ!

Comments are closed.