Κυκλοφοριακό «χάος» στους δρόμους της Αττικής – Που έχει μποτιλιάρισμα (ΧΑΡΤΗΣ)

Κοινοποίηση:
κινηση

Αυξημένη είναι η κίνηση που καταγράφεται για ακόμη ένα πρωινό σε αρκετούς δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής, με τον υπεύθυνο της περιφέρειας να κάνει λόγο για το πιο δύσκολο της σημερινής εβδομάδας.

Ειδικότερα, δυσκολίες καταγράφηκαν στην λεωφόρο Μεσογείων λόγω τροχαίου στο ύψος του Νομισματοκοπείου και στο ρεύμα προς Σταυρό με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις καθώς η κυκλοφορία για αρκετή ώρα διεξαγόταν από μια λωρίδα.

Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στον Κηφισό και συγκεκριμένα στην άνοδο η κίνηση είναι πολύ αυξημένη από το ύψος της Δυρραχίου μέχρι την Αχαρνών ενώ στην κάθοδο η κίνηση είναι αυξημένη από την Αττική Οδό μέχρι τη λεωφόρο Αθηνών.

Καθυστερήσεις για τα οχήματα που κινούνται και στην Αττική Οδό

Δυσκολίες για τους οδηγούς και στην Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, την Κατεχάκη από πλατεία Ηλιουπόλεως μέχρι τον Καρέα, στην Ποσειδώνος προς Πειραιά στο ύψος του Αλίμου, στην Συγγρού από Λαγουμιτζή προς Αμαλίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΜΜ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟΣ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΛΟΓΩ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.

Comments are closed.