Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω του Athens Pride

Κοινοποίηση:
NYC-Pride-Festival-New-York-City-New-York-2

Λόγω διεξαγωγής εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Athens Pride 2023 το Σάββατο 10-6-2023, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών από 17.00΄ ώρα έως πέρατος των εκδηλώσεων στην οδό Αθηνάς, στο τμήμα αυτής από την οδό Σοφοκλέους έως την πλατεία Ομονοίας, περιοχή Δήμου Αθηναίων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Κατάντια….. ότι ανώμαλο συμβαίνει στην Ελλάδα του σήμερα το έχουν τιμή…..Ουστ από δω λουγκρες ⚡

  2. απορω γιατι το αποκαλουν παρελαση υπερηφανιας!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟς ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟς ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΝ .Κατ εμενα αυτο δεν ειναι ”pride” parade αλλα μαλλον ενα ακομη freak show

    1. Αγαπητέ μου, και η Φυση κάνει λάθη.. και δεν Την εχει κατηγορησει κανεις μέχρι τωρα γι’ αυτο…
      Υπάρχουν και στο ζοικό περιβάλλον ερμαφροδυτα ειδη και άλλα που γεννουν αντιθετα απο αυτο που ονομαζουμε εμεις φυσιολογικο.
      …Ενας αμαδίλος γεννά τετραδυμα πιστά αντιγραφα και ενα ειδος γαλοπούλας περιστασιακά αναπαραγει μέσω της παρθεν8γεννησης.. ενω τα βασιλοπουλια, οι μελισσες και οι σφηγκες αναπαραγουν χωρις να χρειαζεται να ερθουν σε επαφη μεταξυ τους..
      Το ιδιο και πολλά ειδη ψαριων οπως οι ακτινογραφιες και αν θυμαμαι καλα, και τα γκάμπυ, οι ιποκαμποι κλπ.
      .
      Αυτό που πρεπει να αναρωτηθουν οι ιδιοι και να μάς απαντησουν ειναι το εξης: στο φυσικό περιβάλλον μπορεί και να προσφερουν κάτι, δεν μάς ενοχλουν στis θαλασσες, στα δαση και στα λειβαδια που ζουν, στις Ανθρώπινες όμως, κοινωνίες, ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ?

  3. Καλε γιατι τις περιορισανε στην Αθηνας? Εγω τις περιμενα μ ενα καφασι σαπιες ντοματες στο Συνταγμα οπως το παλιο καλο καιρο!

  4. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΦΤΑΣΕ ΞΑΝΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ

Comments are closed.