Κυκλοφορεί με τον άντρα της δεμένο σε λουρί σαν να είναι σκύλος. Ο λόγος; Θα σας σοκάρει!

Κοινοποίηση:
lou3

Κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο διαδίκτυο φωτογραφίες μιας γυναίκας να βγάζει βόλτα έναν άντρα με λουρί στους δρόμους της Κίνας. Το ζευγάρι κυκλοφόρησε στις 9 Σεπτεμβρίου στην πόλη Fuzhou σύμφωνα με το People’s Daily Online. Η αστυνομία κλήθηκε να αντιμετωπίσει το θέμα, καθώς το ζευγάρι εμπόδιζε την κυκλοφορία και προκαλούσε συμφόρηση.

 

Σύμφωνα με αναφορές, η γυναίκα είχε δεμένο τον άντρα με ένα λουρί κι εκείνος σερνόταν στο έδαφος σαν σκύλος. Στη συνέχεια η γυναίκα τον χάιδεψε στο κεφάλι. Έτσι με αυτόν τον τρόπο ο άντρας της ήθελε να της δείξει ότι της είναι πιστός και ότι η γυναίκα αυτή έχει την απόλυτη κυριαρχία πάνω του. Ο κύριος Lian είδε το περιστατικό και είπε ότι πολλοί πλησίασαν για να δουν τι συμβαίνει.

Όταν το ζευγάρι πλησίασε την κυκλοφοριακή συμφόρηση, χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίας. Κατάφεραν να πείσουν την γυναίκα να λύσει το σκοινί και να ελευθερώσει τον άντρα. Στις 9 Σεπτεμβρίου, η δημοσίευση για το θέμα έλεγε: “Ο άντρας ήταν δεμένος και είπε στο πλήθος ότι δεν είναι άνθρωπος, είναι σκύλος.”

lou2

lou1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.