Κτηνωδία στην Εύβοια: Έριξαν φόλες σε 10 σκυλιά – Οργή για τους δολοφόνους

Κοινοποίηση:
skilia

Σύμφωνα με την καταγγελία, σε χωριό του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου άγνωστοι έβαλαν φόλες και σκότωσαν 10 σκυλιά σε όλο το χωριό.

Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι με το τραγικό αυτό περιστατικό και θέλουν να βρεθεί άμεσα αυτός που το έκανε. Τα άτυχα σκυλάκια ήταν αδέσποτα και κάποια από αυτά ήταν σε αυλές σπιτιών.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν εδώ και τώρα όλοι οι τοπικοί φορείς αλλά και οι Αρχές να λάβουν δράση και να διαπιστώσουν ποιος έβαλε τις φόλες και εξόντωσε τα σκυλιά.

Στο παρελθόν είχαν γίνει αναφορές για επιθέσεις από αδέσποτα σε κατοίκους, ένα περιστατικό που επίσης προβληματίζει αρκετά τους κατοίκους, καθώς λίγο μετά την καταγγελία για επίθεση αγέλης σκύλων σε μητέρα με το παιδί της, στο φως έρχονται δεκάδες καταγγελίες για δηλητηριάσεις ζώων ακόμα και μέσα στο χωριό.

Πηγή: evima.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ελληνικος….νεοπολιτισμος! Τα κτηνη που το καναν να συλληφθουνε και να φολιαστουνε με την ιδια φολα! Δυστυχως νομοι υπαρχουνε αλλα δεν εφαρμοζονται, εφαρμοζονται μονο στο αψε σβησε οι ντροπολογιες του καθε κυβερνωντος Λουδοβικου για μουφοιους, Κασιδιαρηδες και τα ρεστα με σκοπο τη μασαμπουκα και τον εκφοβισμο του κοσμακη! Ο χαλβαδομπουλης των Σερρων που σκοτωσε 57 ψυχες τουλαχιστον και θα ανταμειφθει με βολευτιλικι!

  2. Όπως έγραψε ο φίλος παρακάτω, φταίνε οι ανέραστες αξύριστες λεσβίες, που επίτηδες αναπαράγουν αδέσποτα. Φόλες δεν θέλουν τα ζώα, αλλά αυτές οι σκ@τόψυχες αριστερές αραχνιασμένες τρύπες.

  3. Χριστός Ανέστη. Είναι τραγικό , πέρα απ΄πο το ίδιο το συμβάν, οι φόλες συνήθως είναι ποντικοφάρμακο το οποίο προκαλεί ακατάσχετη αιμοραγία και είναι τρομερά επώδυνο…… Ομοίως και με το θρυματισμένο γυαλί στον κιμά…. Ντροπή πιά….. Βλέπετε που έχουμε φτάσει????

  4. αυτο ειχε γινει και το 2016 οπου κατοικουσα στο προκοπι ευβοιας και οπου δηλητηριασανε 4 σκυλια και 8 γατες μαζι και το γατο μου

  5. Κάποτε το θέμα των αδέσποτων λυνόταν από την αστυνομία. Με βίαιο αλλά αποτελεσματικό τρόπο.
    Μετά ανέλαβαν οι δήμοι. Συνήθως τα κάνουν σκατά.
    Αλλά το μεγάλο πρόβλημα προκαλείται από τις ανέραστες φιλόζωες συριζαίες.

Comments are closed.