Κτηνοτρόφοι Φθιώτιδας: “Η ακρίβεια, ο πολλαπλασιασμός των λύκων και η αδιαφορία της πολιτείας έχουν καταστρέψει την κτηνοτροφία”

Κοινοποίηση:
ktinotrofoi

Ακρίβεια, λύκοι και αδιαφορία της πολιτείας, έχουν φέρει σε απόγνωση τους κτηνοτρόφους.

Ο Διονύσης Κυριόπουλος αντιπρόεδρος του συλλόγου κτηνοτρόφων Φθιώτιδας μας λέει πως το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι η παρουσία των λύκων που έχουν κατασπαράξει τα ζώα τους, ενώ ο Γιώργος Μπαλής προσθέτει πως ο λύκος έχει καθαρίσει όλη την ύπαιθρο.

Οι τιμές στα καύσιμα και τις ζωοτροφές είναι στα ύψη και η πολιτεία, όχι μόνο δεν βοηθά αλλά είναι και εναντίον τους λένε.

Τα χωριά έχουν αδειάσει, τα κοπάδια, έχουν εξαφανιστεί και η κτηνοτροφία έχει πεθάνει.

Η τιμή του οβελία μπορεί να φτάσει τα 15 Ευρώ το κιλό και κερδισμένοι δεν θα είμαστε εμείς τονίζουν στο Star Κεντρικής Ελλάδας.

 

 

tvstar.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο/Η Καθιστική γεωργία, λιπασμα, φυτοφαρμακο, GMO, τρακτέρ λέει:

    Κτηνοτροφοι κ γεωργοι στήσαν αυτό το έθνος, για να το παίζουν τώρα αφεντικά οι καρεκλάτοι. Και έχουν κάνει σαν τα μουτρα τους τους σημερινούς γεωργούς, με αποτέλεσμα να τρώμε σκουπίδια.

  2. αυτος ο ανθρωπος που μιλαει εχει καλυτερα συγκροτημενο λογο (αρα και σκεψη) απο τον καθυστερημενο αποφοιτο του χαρβαρντ αλλα ο ανοητος ελληνας θελει πτυχια τιτλους και λευκα κολαρα

  3. Αυτή είναι η πρόθεση τους. Κατάργηση της κτηνοτροφίας το έχουν πει άλλωστε έμμεσα.
    Ξυπνάτε. Η κυβέρνηση και γενικώς η Μεταπολίτευση (και τα 6 κόμματα), όπως και η ΕΕ προχωρούν την Μεγάλη Επανεκκίνηση που ελέγχουν μέχρι και το τί τρώει ο καθένας.

    Πρέπει να τους γκρεμίσουμε και να βγούμε από ΕΕ αν θέλουμε να ζήσουμε ως έθνος και ως Ελλάδα.

Comments are closed.