Κροατία: Στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη στην Αδριατική

Κοινοποίηση:
stratiotiko-elikoptero

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας της Κροατίας, στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη σήμερα στην Αδριατική Θάλασσα στη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης. Το υπουργείο δεν έκανε γνωστό τον αριθμό των ανθρώπων που επέβαιναν στο ελικόπτερο Kiowa OH-58D όταν αυτό κατέπεσε σε περιοχή κοντά στα νησιά Ζλάριν και Ζλάτσε.

Το ελικόπτερο αποτελούσε δωρεά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στον στρατό της Κροατίας, ενώ αυτή τη ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Παικταραδες της μπαλασ του NBA ηταν μεσα; αλλιως δεν μας αφορα το θεμα.
    Η αμερικη εχει καταστραφει απο κατακλυσμους, τυφωνες, κυκλωνες, ανεμοστροβιλους, φωτιες… ανθρωποι εμειναν αστεγοι που καηκαν τα σπιτια τους, καταστραφηκαν, πεθαναν.. και δεν βγηκε να μιλησει κανεις γι αυτο. Να θρηνησει, να επαναστατησει, να καταγγειλει, να κανει εναν αγωνα.., κατι τελος παντων. Και πεθανε ενας που επαιρνε εκατομμυρια επειδη κοπαναγε για μιση ωρα μια μπαλα και χαλασαν το συμπαν! Επαθαν αμοκ! Καταστραφηκε ο κοσμος τους! Μετα απο αυτο δεν εχουν πια λογο να ζουν….
    ..
    ..και μετα θελουν να λεγονται και νοημον οντα τα αμερικανακια. Μπαι μπαι.. ο μπαμπακας τους, λοιπον…. _ 🐒🐯🐸
    .
    Η Ψυχή πρεπει να ανεβαινει ψηλοτερα, οχι το σωμα.
    .
    Υ.Σ μετα το θανατο του κομπυ πρεπει να κλεισει το χρηματιστηριο της νιου γιορκ. Δεν εχει πια λόγο να υφίσταται το χρηματοπιστωτικο σύστημα της αμερικης. Κατερεφσε

    1. Δεν τα ξερεις καλά. Το μπασκετ στην Αμερική, οπως και το φουτμπολ είναι το οπιο τού λαου.

Comments are closed.