Κραυγή απόγνωσης του Άκη Πετρετζίκη! Για δεύτερη μέρα χωρίς ρεύμα στο σπίτι – Η ανάρτηση του στο διαδίκτυο

Κοινοποίηση:
akis-petretzikis

Ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης ανέβασε στο Instagram ένα δημόσιο μήνυμα. Για δεύτερη μέρα χωρίς ρεύμα!

Ο γνωστός σεφ, Άκης Πετρετζίκης, μένει στην Αγία Παρασκευή και λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας “Μήδεια”, έμεινε για δεύτερη μέρα χωρίς ρεύμα.

Πολλές είναι οι περιοχές των βορείων προαστίων που παραμένουν για δεύτερη ημέρα χωρίς ρεύμα, καθώς οι αντίξοες καιρικές συνθήκες δεν βοηθούν την κατάσταση.

 Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άκης Πετρετζίκης έστειλε το δικό του μήνυμα για τις δύσκολες ώρες που περνάμε.

“Ακόμα μία μέρα χωρίς ρεύμα. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι από εδώ και πέρα ξέρουμε τι περνάνε οι άνθρωποι όταν τους κόβουν το ρεύμα μέσα στον χειμώνα. Κουράγιο στα συνεργεία που παλεύουν όλο το βράδυ για εμάς”, έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης στην ανάρτησή του.

Δείτε τη φωτογραφία:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Στις δέκα μέρες θα μας πεις και τη εφεδρική γεννήτρια έχεις.

  2. Χωρις ρεύμα δεν θα μπορεί και να μαγειρέψει! Πάντως στη διαφήμιση του Βασιλόπουλου κάνει τά τρία εξάρια με το χέρι του!

  3. Τομαρι ψωνιο ασχετος και κωλοβυσμα…τηλεμαγειρισκος της οκας,με μηδεν προσφορα στην υψηλη γαστρονομια και τοσο αγνωστος στους κυκλους των σοβαρων σεφ του εξωτερικου οσο και η ‘μπουμπα κουλα’ που τραγουδαει σε υπογεια σκυλαδικα της πλατειας
    βικτωριας…και ομως αυτο το ανθρωποειδες εκπροσωπει “επισημα” την εθνικη γαστρονομια της γραικιας μονο και μονο επειδη αποτριχωνεται,’βαραει’ τατου και ”μασαει” φωσφοκρεατινες κανοντας τα αγνωμα,δουλοπρεπη γραικυλικα πληθη να αλαλαζουν εκστασιαμενα και ερεθισμενα..εμετος..

  4. Το δίκτυο της ΔΕΗ είναι ασυντήρητο αλλά την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι δημόσιες υπηρεσίες γιατί δεν αφήνουν να κοπούν δέντρα που δημιουργούν προβλήματα στο δίκτυο παροχής! Για τον ίδιο λόγο έχουμε εκατοντάδες πυρκαγιές κάθε χρόνο από καλώδια αφού εκτός της μη εύκολης συντήρησης, δεν αφήνουν να κοπούν τα δέντρα με αποτέλεσμα να πιάνουν φωτιά από βραχυκυκλώματα!

    1. Λεφτά για γαμ-στρώνες και τζόγο στο ελληνικό έχει, λεφτά για καλώδια και μετασχηματιστές ποτέ, ας γίνει κανένα ματι νο2 σου λένε.

Comments are closed.