Κραυγή απόγνωσης από τη Χαλκιδική – “Ο ΕΟΔΥ έρχεται να μας διαλύσει τις ζωές μας για το ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!”

Κοινοποίηση:
1-2-43

Μπροστά στην καταστροφή που μας επιφύλαξε η Κυβέρνηση με την επίκληση της “πανδημίας”, έστειλα στον δήμαρχο Σιθωνίας κ. Κυπαρίσση Ντέμπλα την ακόλουθη επιστολή με την ελπίδα να κάνει το καθήκον του.

Κύριε δήμαρχε,

Μετά την πρωτοφανή απόφαση της Κυβέρνησης να καταστρέψει οριστικά την ζωή και την οικονομία της Σιθωνίας για λόγους που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνωρίζει, αναμένουμε από την πλευρά του Δήμου μας μία άμεση αντίδραση. Μια πρωτοβουλία δική σας ή και μαζί με άλλους δημάρχους της ΠΕ Χαλκιδικής που θα ζητά ΣΗΜΕΡΑ από τον πρωθυπουργό το αυτονόητο: να τροποποιήσει την εγκληματική και παρανοϊκή απόφαση που έλαβε σε βάρος μας, ώστε να αποκατασταθεί η αδικία που κι εσείς με δήλωσή σας επισημάνατε.

Με ποια λογική επιβάλλουν τα εξωφρενικά μέτρα (πχ την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε …εξωτερικούς χώρους!) σε όλη τη Χαλκιδική; Ποια είναι τα υγειονομικά χαρακτηριστικά του δήμου μας μα και όλης της Περιφερειακής Ενότητας που ώθησαν τους τελοσπάντων αρμόδιους σε τέτοιαν απόφαση;; Μπορούν όλοι οι δήμοι της Χαλκιδικής να τσουβαλιάζονται μαζί; Δεν είδαμε να επιβάλλονται μέτρα στον νομό Κυκλάδων αλλά συγκεκριμένα στη Μύκονο, εδώ γιατί πρέπει να αφορούν μια τεράστια περιοχή με τόσο διαφορετικά χαρακτηριστικά εντός της;

Από καιρό είχαμε διαπιστώσει ότι ο ΕΟΔΥ κατέγραφε στην Χαλκιδική ως δικά μας κρούσματα όλους τους τουρίστες που είχαν αυτήν ως προορισμό. Έτσι όμως διογκώθηκε τεχνητά η αναλογία κρουσμάτων σε σχέση με τον πληθυσμό, καθότι ο πληθυσμός του τόπου μας το καλοκαίρι δεν είναι 105.000 αλλά πολλαπλάσιος, άρα ο ΕΟΔΥ έπρεπε κανονικά να λάβει υπόψιν του άλλον παρανομαστή για να χρωματίσει – και να στιγματίσει – τον τόπο μας. Στείλαμε τότε – έναν μήνα πριν – e-mail για το θέμα στον ΕΟΔΥ, ο οποίος, με την κλασική γαϊδουριά των ελληνικών υπηρεσιών, ούτε καταδέχτηκε να απαντήσει. Έρχεται όμως τώρα να μας διαλύσει τις ζωές μας για το ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!

Κύριε δήμαρχε, προσβλέπουμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως έσχατο καταφύγιο των πολιτών έναντι της αυθαιρεσίας της κεντρικής Κυβέρνησης. Δεν βλέπουμε τον δήμο μόνο ως απορριμματοσυλλέκτη αλλά και ως μεσίτη προς την όποια Κυβέρνηση, πόσο μάλλον όταν αυτή η τελευταία χωρίς καμμία ενημέρωση αποφασίζει και διατάσσει τον χαμό μας. Ενεργήστε ΣΗΜΕΡΑ, είτε μόνος είτε σε συνεννόηση με τους άλλους δημάρχους και απαιτήστε την στοιχειώδη διαφάνεια, την κοινή λογική και τον σεβασμό των δικαιωμάτων μας.

Με τιμή,

Σαρίδου Αριστέα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Οι Χαλκιδικιώτες επειδή έχουν πάρα πολύ ωραία θάλασσα και ζεστή το εκμεταλλεύονται στο έπαρκο σε σημείο κοροϊδίας του πελάτη, κάποιοι είχανε τιμές Μυκόνου στο παρελθόν με ανάγωγη εξυπηρέτηση επειδή το χρήμα έρρεε, πέρα απο κάποιες εξαιρέσεις σωστών ανθρώπων, αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησα να πηγαίνω, δεν μάρεζε η συμπεριφορά των ντόπιων, λεφτά τους δίναμε δεν τους δέρναμε για να είναι τόσο γιδοβοσκοί στους τρόπους. Αυτό που τους έκανε ο Κούλης ήταν μαχαίρι στην καρδιά, σίγουρα θα τον μαυρίσουν όλοι τους σε περίπτωση εκλογών. Κόβεις τον τουρισμό-χρήμα απο τον Χαλκιδικιώτη; Είναι σαν να του σκότωσες την μάνα.

  2. Αγαπητέ “ΡΕ που μπλεξαμε:…Προφανώς δεν έχεις συνειδητοποιήσει ακόμη ότι υπάρχει θέμα κοινωνικής ασφάλειας απέναντι στην παγκόσμια επιδημία”COVID 19, Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣΤΊΖΕΙ ΤΗΝ ΥΦΉΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΑΦΉΣΕΙ ΠΊΣΩ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΉΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΘΑΝΆΤΟΥΣ! ! ΚΑΛΌ ΚΑΙ ΦΡΌΝΙΜΟ ΘΑ ΉΤΑΝ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΆΡΧΟΝΤΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΏΝ ΕΠΙΣΤΗΜΌΝΩΝ ΚΑΙ ΝΌΜΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΆΛΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΊΑΣ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ! ! ”
    Υ.Ρ.” παρακαλώ όπως δημοσιευτεί στα πλαίσια της Ελληνικής Δημοκρατίας και ελεύθερης έκφρασης.

    1. είσαι θύμα απόλυτης παραπληροφόρησης σοβιετικού τύπου και συμπεριφέρσαι ως πάσχων από το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Τα ιατρικά δεδομένα είναι όπως τα παρέθεσα, επαρκώς εκλαϊκευμένα σύμφωνα με την υπαρκτή ιατρική βιβλιογραφία ΚΑΙ τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ (πρωην ΚΕΕΛΠΝΟ). Η παράθεση των ιατρικών δεδομένων από τα κυβερνητικά λαμόγια δεν είναι ψευδής, απλώς διαστρέφεται η πραγματικότητα από τις οδηγίες για να πείθουν καλοπροαίρετους αλλά άσχετους ανθρώπους. Όσο για τους ‘ειδικούς’, με λίγα λόγια, στη χώρα που γίνεται ένα κομματόσκυλο Α’βάθμιος καθηγητής ιατρικής με βιογραφικό που αποτελείται από 5 case reports ή ψευδοανασκοπικά άρθρα τύπου ‘…the greek experience’, κράτα και μικτό καλάθι..

  3. γελοίοι απάτριδες σε παροξυσμό αυταρχισμού και αυθαιρεσίας.Αμέλησαν να απαγορεύσουν εγκαίρως τις μεγάλες συγκεντρώσεις (κλαμπ, πάρτυ σε νοικιασμένες βίλλες, συναυλίες κλπ) και τώρα αποτελειώνουν το καλοκαίρι με πρόστιμα επειδή δε φοράνε μάσκες οι πελάτες σε beach bar!!!!! Τα καζίνα διαφημίζουν ότι είναι νόμιμα ανοιχτά μέχρι τις 4 τα ξημερώματα και επιτρέπεται και το κάπνισμα! Είναι άδικο να λέμε ότι κάνανε τη χώρα ‘δέλο γιατί στα δέλα υπάρχουν και κανόνε,ς δεν κάνουν ό,τι θέλουν ο σύψας, ο σκορδαλιάς και ο πρύτανης μασωνόπουλος

Comments are closed.