Κραυγή αγωνίας από τους Διανομείς Θεσσαλονίκης: “ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!! ΔΕΝ καίμε αέρα…ΚΑΙΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ!”

Κοινοποίηση:
Διανομείς

“Οι εργοδότες – επιχειρήσεις – πλατφόρμες στην εστίαση δεν καταβάλουν Αποζημίωση Καυσίμων στους διανομείς! Γιατί; … «Έτσι», μας λένε!”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

“Τα έξοδα Κίνησης μειώνουν το είδη πενιχρό μεροκάματό μας έως και 20%

Τα φιλοδωρήματα των πελατών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Αποζημίωση Καυσίμων

Όλοι οι διανομείς στην ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ για την Βενζίνη

Τετάρτη 25 Μάη, 10:30 το πρωί, στο Άγαλμα Βενιζέλου

Απαιτούμε ΑΜΕΣΗ-ΑΥΣΤΗΡΗ-ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ νομοθετική παρέμβαση

Θεσμοθέτηση Αποζημίωσης Καυσίμων με τουλάχιστον 0,03 λίτρα/χλμ Χ την Μέση Τιμή βενζίνης ανά περιοχή και με πραγματική χιλιομέτρηση!

Η Αποζημίωση Καυσίμων να είναι μηνιαία, αφορολόγητη, ακατάσχετη, να αναγράφεται στην μισθοδοτική κατάσταση και διεκδικήσιμη μέσω ΣΕΠΕ”, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Φιλε asd,ειμαι διανομεας φαγητου ,στον Βολο 57 ετων.Μιλας για τις παραβασεις του ΚΟΚ . Και βεβαια εχεις δικιο .Υπαρχει ομως και το αλλα….Οταν θα στο φερω καθυστερημενα το φαγητο ,και θα εχει κρυωσει γιατι θα εχω πηξει στην κινηση μεσα στα στενακια ,θα περιμενω 20 κοκκινα φαναρια,κλπ, γιατι εσυ που παραγγελνεις απο την αλλη ακρη της πολης,επειδη βρηκες την προσφορα μεσω του e-food ,για να φας φθηνοτερα ,και δεν παραγγελνεις απο το καταστημα που ειναι ενα δυο στενα κατω απο το σπιτι σου,θα μου βαλεις χερι οιταν στο παραδωσω.Επισης με ολα αυτα ,θα καθυστερησω να παω την επομενη παραγγελια ,κουβαλοντας μαζεμενες 5-6 παραγγελιες,σε εντελως διαφορετικες περιοχες.Και στο τελος θα γυρισω στο μαγαζι και θα τα ακουσω κι εκει ,επειδη αργησα και περιμενουν αλλες 5-6 παραγγελιες να παω ,και παει λεγοντας.Δευτερον .Να μου κοψει εμενα τον κωλο η εφορια που στο φερνω χωρις αποδειξη? Γιατι? Αυτο ειναι καθαρα θεμα του καταστηματος.Αν εχει βαλει μεσα αποδειξη η οχι ,εγω δεν το ξερω.Εμενα θα μου δωσει τις παραγγελιες ετοιμες και θα μου πει φυγε. Τριτον.Αν σταματουσε να υπαρχει αυτη η κατηγορια εργαζομενων ,εσυ κι ο καθενας που αγοραζει μεσω ιντερνετ ,θα περιμενε καποιες ωρες σε ουρες κλπ ,για να παραλαβει αυτα που παραγγειλε,ενω εκ του ασφαλους σου το φερνουν σπιτι χωρις να τρεχεις εσυ και ο καθενας . Ρωτα λοιπον και τους διανομεις ποσα τραβανε καθε μερα για να σου φερουν αυτο που παραγγειλες,απο τον καθε οδηγο που πηγαινει σαν χελωνα , γιατι μιλαει στο κινητο, απο τοσους που κανουν παραβασεις και πολλες φορες το γλυτωνουμε παρα τριχα το νοσοκομειο, Ρωτα ποσο διακινδυνευουν οταν τρωνε βροχη ,χιονι κλπ. Κι αν θες να ξερεις ,μεγαλο ποσοστο αυτων που παραγγελνουν , και μαλιστα πολυ συχνα και με μεγαλους λογαριασμους , ειναι οι ιδιοι.Και αναρωτιεμαι και γω γιατι δεν μαγειρευουν ….Κι ολα αυτα φιλε μου γινονται -για ενα 6ωρο με 24 ευρω μεροκαματο- εκ των οποιων τα 5 ευρω τουλαχιστον θα φυγουν για βενζινη,με χρηματα που φευγουν για τακτικα σερβις στο παπι ,που τα πληρωνουμε εμεις- αν σκεφτεις πως σε 5 μηνες με εξαωρα εχω κανει 7000 χλμ, συν αλλα εξοδα που με τοση χρηση το μηχανακι αναγκαστικα τα χρειαζεται. Ευχαριστω

  2. Η ακρίβεια θα εξοντώσει το φαγητό και καφέ delivery. Θα ανάψουνε ξανά οι κουζίνες και τα μπρίκια. Δυστυχώς σύντομα οι διανομείς θα το καταλάβουν ότι τα καύσιμα δεν θα είναι το μόνο πρόβλημα αλλά η ανεργία.

    Έχω χρόνια να αγοράσω καφε ντελίβερι ή από μαγαζί. Κάθε πρωί γεμίζω το θερμός με Illy φίλτρου και πάω δουλειά. Και ποιοτικό καφέ και οικονομικά.Το καλοκαίρι τον κάνω με παγάκια στο ψυγείο. Απορώ πόσους καφέδες σε πλαστικά ποτήρια με κάκιστη πρώτη ύλη και γάλα σκόνη αντέχει η τσέπη του εργαζόμενου. Σϋντομα θα αναγκαστούν να το κάνουν το ίδιο οι περισσότεροι. 1.5ευρώ κάθε μέρα είναι 500,00ευρώ το χρόνο για πλάκα.

    Εμένα δεν μου περισσεύουν.

  3. δώστε τους δωρεάν καύσιμα.
    μετά βγάλτε την αστυνομία να τους γράψει για τις παραβάσεις του ΚΟΚ.
    μετά βγάλτε και την εφορία να τους κόψει τον κώλο για τα πράγματα που φέρνουν στα σπίτια χωρίς απόδειξη.
    το καλύτερο θα ήταν να σταματήσει να υπάρχει αυτή η ομάδα εργαζόμενων, μπας και μάθει πλέον ο κόσμος να μαγειρεύει στο σπίτι, αντί να τρώει σκατά

  4. Να πάτε νά βάλετε σιγαστήρα στίς εξατμισάρες σας που μάς έχουν ρημάξει τά αυτιά!!!

  5. Πόσοι διανομείς κυκλοφορουν η έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν όπως εσύ σκούτερ η παπί που καίει 1,5-2 λίτρα στα100χλμ;Η θα τα κάνεις δώρο εσύ βρε ντίσκο;

  6. Η αποζημίωση 0,03 λίτρα/χλμ που ζητάνε είναι 3 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα. Ένα παπάκι ή ένα σκούτερ 125cc έχουν κατανάλωση 1,5-2 λίτρα/100 χιλιόμετρα, δηλαδή θέλουν όλα τα καύσιμα πληρωμένα συν έξτρα αποζημίωση και για 1 λίτρο επιπλέον βενζίνης που δεν καίνε ανά 100 χιλιόμετρα. Μια χαρά μαφία

    1. ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ…….. ΣΤΑ ΓΥΡΑΔΙΚΑ….
      ΣΥΝΕΛΘΕ………… ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΜΕΓΑΛΟΠΑΤΡΙΩΤΗ….

    2. Σκατά τρώει ο κόσμος από αυτά που μεταφέρουν οι ντελιβεράδες από τα σαπιομάγαζα! Αμα μπει ξανά το τσουκάλι στη φωτιά, θα σωθεί πολύς κόσμος ρε καραγκιόζη!!!!

Comments are closed.