Κρατικό Νίκαιας ΤΩΡΑ: Διασωληνώνουν την Κατερίνα Λιουδάκη επικαλούμενοι εντολή εισαγγελέα !!!

Κοινοποίηση:
viasmos_2

Η κόρη της Κατερίνας Λιουδάκη, για την οποία έγραφα χθες ,

Προς Κρατικό Νίκαιας και διοικητή Τάσο Μύτογλου !!!

μου γράφει απελπισμένη από την Νίκαια ότι μία γιατρός, τα στοιχεία της οποίας μου τα έστειλε επίσης, είναι η “αρχηγός” εκεί και θα διασωληνώσει την μητέρα της, ότι έδωσε την άδεια η ίδια αλλά στην κόρη της είχε διαψεύσει ότι είχε δώσει την έγκρισή της, και ότι εν πάση περιπτώσει έδωσε εντολή ο ..εισαγγελέας !!!

Ζήτησαν κόρη και γαμπρός να μάθουν το όνομα του εισαγγελέα, αλλά η γιατρός αρνήθηκε να το δώσει.

“Την διασωληνώνουν τώρα!!!!!” φωνάζει στο τηλέφωνο η κόρη.

Της είπα να ρωτήσει ποιες είναι οι ενδείξεις (οξυγόνο, αέρια κ.λπ) που δικαιολογούν και νομιμοποιούν την διασωλήνωση, αλλά η γιατρίς αρνήθηκε να τα δώσει και αυτά !!!

Και προχωράει κανονικά στην διασωλήνωση !!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Την λεγόμενη “δηλητηρίαση από οξυγόνο ” την ξέρετε; Το οξυγόνο όταν χορηγείται σε μεγάλες συγκεντρώσεις ή και πυκνότητα μπορεί να γίνει τοξικό, και τελικά ίσως και θανατηφόρο αν δεν υπάρχει σωστή παρακολούθηση ενός ασθενούς.

  2. εχω μια απορια. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ??? γνωριζω περιπτωση που καποιοι εβγαλαν οπλο εναντια σε γιατρο ακομη και μεσα σε χειρουργειο, εχουν ξυλοκοπησει κλπ. εδω που φτασαμε δεν υπαρχουν αλλες λυσεις παρα μονο η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ !!!!. οταν ο γιατρος εχει βαλει τον ορκο του Ιπποκρατη στον κωλο του και προσπαθει να βγαλει χιλιαρικα που του εταξε ο Γκειτς, ο Σορος και ολη η ΝΤΠ, και ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ προβαινει σε ιατρικες επεμβασεις ΧΩΡΙΣ την συνναινεση των εμπλεκομενων τοτε χρειαζεται η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ. ετσι και αλλιως στην κολομβιανη αποικια της Ελλαδας δικαιοσυνη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ειναι ολα πουλημενα!!!!

  3. η εύκολη λύση που μάλλον θα καταλήξει στον θάνατο. έτσι έχασα συγγενή μου που είχε μικρή δυσκολία αναπνοής αλλα κατα τα άλλα ήταν υγειής.

    στην αρχή σου λένε ότι για να έχει καλύτερη παρακολούθηση θα μπει στην εντατική (σου κάνουν δηλαδή χάρη), μετά σου λένε διασωλήνωση και μετά καταστρέφεται αργά ο ασθενής από την διασωλήνωση και πεθαίνει. τον συγγενή μου τον είδα με τα χέρια δεμένα στην εντατική του Ν. Γεννηματά στην Θεσ/νίκη. Δε του έβρεχαν ούτε λίγο νερό στο στόμα.. δε μας άφησαν πάρα μόνο μία φορά να μπούμε μέσα. τομάρια γιατροί και διοικούντες.

  4. Μπράβο στον κ.Αντωνιάδη που προσπαθεί και που δεν πιστεύει απ’ ότι λέει τουλάχιστον στην ψεύτικη σημερινή δυτική ιατρική που δρα βάσει πρωτοκόλλων θανάτου σε ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.
    ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ!!!
    Δυστυχώς κ.Αντωνιάδη επειδή σπούδασα και είχα κι έχω φίλους πολλούς δικηγόρους γνωρίζω με πόσο κόπο πληρώνονται.
    Μόνο μερικά λαμόγια με άκρες πολιτικές όπως ΚΟΥΓΙΑΣ, ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ κ.ά. γίνονται πλούσιοι από τη δικηγορία.
    Απαγορεύεται να γίνεις δικηγόρος αν δεν έχεις δικά σου λεφτά.
    Συνεχίστε την προσπάθειά σας κι εμείς είμαστε δίπλα σας.

  5. να παρει τον Ιωαννιδη τωρα. Θα την πεθανουν

  6. ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΖΟΥΜΕ.!!!!! ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΕ ΜΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ .ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!!! ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ !!!!!!

  7. Ρε πάμε καλά; Λες και διαβάζω ξανά τα εγκλήματα των Ναζί με τους θαλάμους αερίων και τους γιατρούς που έκαναν πειράματα στους ανθρώπους και τα μικρά παιδιά με την μόνη διαφορά πως τώρα γίνονται στην Ελλάδα αν όχι σε ολόκληρο τον κόσμο!

    1. Σε ολόκληρο τον κόσμο δεν γίνονται;;;;; Ήθελα ναξερα, ποιοι είναι οι κύριοι και πόσοι και ποιο το ποιόν του καθενός από τον περίφημο παγκόσμιο οργανισμό υγείας

  8. Αυτό πλέον δεν είναι θεραπεία, είναι εκτέλεση εν ψυχρώ με ανακοίνωση και όλους! Θέλουν να καλυφθούν και ταυτόχρονα να φοβεριζουν των κόσμο αναφέροντας των εισαγγελέα. Από πότε ο εισαγγελέας παίρνει απόφαση για μια γιατρικη πράξη? Άρα πλέον δεν είναι γιατρικη πράξη η διασωληνωνοση. Μάλλον πρέπει να δίνετε και τα ονόματα των γιατρών σε τέτοια περίπτωση

Comments are closed.