Κρατάει μόνο την πρόκριση ο Ολυμπιακός, που ηττήθηκε 0-2 από την Πόρτο: Τον γλίτωσε η Σίτι και συνεχίζει στους «32» του Europa League

Κοινοποίηση:
22111

Με εντός έδρας ήττα από την Πόρτο με 0-2 ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στο Champions League, ωστόσο για τους Πειραιώτες καθάρισε η Μάντσεστερ Σίτι, που επικρατούσε την ίδια ώρα της Μαρσέιγ στο Έτιχαντ (3-0) κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έσωσαν την ευρωπαϊκή σεζον, συνεχίζοντας στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Δείτε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ….Αν και είμαι ΟΣΦΠ κακώς προκρίθηκε. Και να σταματήσουν οι ρεπόρτερς του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ να τις κάνουν ομαδάρες χωρίς να είναι και παικταράδες χωρίς να είναι όταν παίζουν στο Ελλαδικό χώρο με ομαδούλες και να θέλουν να κερδίζουν με αθέμητα μέσα. Φανταστικός παίκτης ο ένας , φανταστικός παίκτης ο άλλος όταν έχουν απέναντί τους ερασιτέχνες, την αξία τους να την δείξουν εκεί που πρέπει. Ας μου πει ένας σε ποιό μεγάλο παιχνίδι ο Φουρτούνης πήρε την ομάδα επάνω του. Ρατζέλοβιτς, Βρουσάι τσαρλατάνοι. Σεμέδο, Ραφίνια κλπ για τα μπάζα. Μόνο ένας Σα, Μασούρας , Μπουχαλάκης και 2-3 άλλοι αξίζουν. Σχολίασα μόνο παίκτες του ΟΣΦΠ γιατί ο ΟΣΦΠ με ενδιαφέρει.

    1. Τα είπες σχεδόν όλα. Μόλις πιεστούν λίγο παθαίνουν ομαδικό εγκεφαλικό. Οι προπονητές αλλά και οι αντίπαλοι παίχτες το γνωρίζουν και πρεσάρουν από την αρχή. Αυτό ήταν αρχίζουν οι γιόμες. Για ξεμαρκαρίσματα και κίνηση στο χώρο άγνωστα πράγματα.

Comments are closed.