Κρίσιμες ώρες για 60χρονο στην Ξάνθη – Έπαθε έμφραγμα μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer

Κοινοποίηση:
PFIZER

Κρίσιμες ώρες για έναν 60χρονο στην Ξάνθη, καθώς υπέστη έμφραγμα λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer.

Ο 60χρονος, όπως αναφέρουν τα «tourkikanea», εμβολιάστηκε στις 24/5 το πρωί στο ΙΚΑ Ξάνθης με την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer.

Το μεσημέρι γύρω στις 15:00 μετέβη στο νοσοκομείο Ξάνθης για να παραλάβει ταινίες για να μετρά το ζάχαρο του

Εκεί λοιπόν, λίγες ώρες μετά από τον εμβολιασμό του και ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο, έκανε πολλά επεισόδια κοιλιακής μαρμαρυγής (ανακοπές) τα οποία δυνητικά είναι θανατηφόρα. Εννιά τον αριθμό ! Ευτυχώς τον ανέταξαν και ο άνθρωπος σώθηκε.
Έπαθε έμφραγμα και νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική.

Να σημειωθεί πως ο 60χρονος είχε υποκείμενο, αλλά διαχειρίσιμο, νόσημα.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. KAI TI MAΣ ΤΟ ΛΕΣ ?????ΕΠΑΘΕ Ο ΕΝΑΣ ΕΤΟΥΤΟ ΕΠΑΘΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΛΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ (ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΑΚΑ ΖΩΑΚΙΑ )ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΚΗΔΕΨΑΝ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2Η ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ??????

  2. Να μην κανετε εμβολιο και αμα καταντησετε να δισωληνωθειτε ισως τοτε να μετενιωσετε που πιστευατε μαλακιες.

  3. Όσοι νομίζετε ότι κάνοντας το “καλό” εμβόλιο (pfizer), όλα θα είναι μια χαρά, είστε γελασμένοι.Το λέω μετά λύπης. Το άστρα ζενέκα, πέρα από τις πολλές αναφορές θανατηφόρων περιστατικών, αρχίζουν και το “αποσύρουν” και για άλλους λόγους… (θα τα δείτε στην πορεία, όλα θα βγουν στο φως). Με το pfizer θα “κυλήσει” το πρόγραμμα “ελευθερίας” του “Σωτήρα” Μιζοτάκη… Μόνο που το “χειρότερο” όλων δεν είναι το άστρα ζενέκα (όπως πιστευετε) αλλά το “καλό” (pfizer), που έχει πλασαριστεί πολύ όμορφα και επιτυχημένα από τα κέντρα ελέγχου. Φάτε σανό και βάλτε το “καλό”…κι αν είστε ακόμα “μαζί μας” μετά από λίγο καιρό, θα χαρούμε να σας δούμε να σφύζετε από υγεία. ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ!! ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ!!

  4. στεφανε βαλε το βιντεο με τον κυριο βοβολη αποψε μιλω στην νεολαια της ελλαδας, βαλτο πρεπει να το δουν ολα τα παιδια, ολα τα παιδια του κοσμου.

  5. Ας ελπίσουμε όσοι διαβάζουν αυτά τα άρθρα να βγάλουν τις παρωπίδες και να μην πάνε να φαρμακωθούν με τα τερατουργήματα αυτά που μας πλασάρουν για “””””εμβόλια”””””…

  6. Έτσι μπράβο, αρχίστε να λέτε και για τα άλλα εμβόλια γιατί ο κόσμος νομίζει ότι το προβληματικό είναι το Ζένεκα ενώ Φάιζερ και Μοντέρνα σύμφωνα με τα στοιχεία είναι χειρότερα.

Comments are closed.