Κρήτη: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 17χρονο Ματθαίο Σοκάρουν τα βίντεο με τις κόντρες θανάτου στο Πολύδροσο

Κοινοποίηση:
COVER-1200-750x375

Η κηδεία του νεαρού αναμένεται να γίνει στον τόπο καταγωγής του, τον Προφήτη Ηλία.

Με ριζίτικα και άλλα τραγούδια , φίλοι του Ματθαίου και του Έρντι είπαν το βράδυ, το δικό τους  τελευταίο αντίο…

sparaktiko-antio-sto-polydroso-37

Αναμμένα κεριά , λουλούδια, μάτια δακρυσμένα. Φίλων, συμμαθητών, συγγενών και κατοίκων της περιοχής. Όλοι τους  συγκλονισμένοι από τον θάνατο των δύο νέων αγοριών  την ώρα που η λίστα των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο συνεχώς μεγαλώνει.

(βίντεο και φωτογραφίες από fonimaleviziou.gr)

Η νέα αυτή τραγωδία στους δρόμους του νησιού δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννη Λιονάκη να δίνει στη δημοσιότητα βίντεο που προκαλούν αίσθηση καθώς δείχνουν τις κόντρες που γίνονται συχνά, στο σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους οι δύο άνθρωποι.

Mόλις τον Αύγουστο μάλιστα, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολύδροσου, Σταύρος Λουλαδάκης, έκανε έκκληση να υπάρξουν παρεμβάσεις  στο σημείο, ώστε να μην υπάρξουν θύματα.

troxaio-gazi-4

Να υπενθυμίσουμε ότι η ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε μετά από τροχαίο με μηχανή τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή του Γαζίου.

Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε και όλοι θρηνούν για το χαμό των δύο παιδιών. Του Ματθαίου Καραγιαννάκη και του Erdi Rushitaj, δύο νέων ανθρώπων που ήταν πολύ αγαπητοί στην περιοχή του Μαλεβιζίου και του Προφήτη Ηλία.

troxaio-gazi-5

troxaio-gazi

Οι δύο νεαροί κινούνταν με την μηχανή τους σε κεντρικό δρόμο του Δήμου Μαλεβιζίου, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο και χτύπησε σε κολώνα φωτισμού.

Ματθαίος
Ματθαίος
Erdi
Erdi

Ο 21χρονος Erdi βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ ο 18χρονος Ματθαίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

39249591_1837064439662190_4654045811989020672_n

Ο Έρντι ήταν διανομέας και είχε αγάπη στις μηχανές μεγάλου κυβισμού.

troxaio-gazi-8

troxaio-gazi2

Στο σημείο που βρήκαν τραγικό θάνατο οι δύο νέοι συγγενείς και φίλοι άφησαν, μετά το τροχαίο, λίγα λουλούδια.

troxaio-gazi-2

troxaio-gazi-3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. αυξανεται πολυ ο αριθμος των θανατηφορων ατυχηματων στους νεους που χανουν την ζωη τους απο την μηχανη τους ειναι πολυ κριμα να φευγουν νεοι ανθρωποι

Comments are closed.