Κρήτη: Ποινή «χάδι» στους 13 Πακιστανούς δράστες της φονικής επίθεσης στο Τυμπάκι

Κοινοποίηση:
1

Πολύ επιεικής ήταν η ελληνική Δικαιοσύνη με τους 13 Πακιστανούς που ενεπλάκησαν στη φονική συμπλοκή στο Τυμπάκι, τον περασμένο Νοέμβριο. Στην ουσία η ποινή που τους επιβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου δεν ήταν αυστηρή.

Οι 13 κατηγορούμενοι απαλλάχθηκαν από τη βασική κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία ή για συνέργεια και οι ποινές τους κινήθηκαν από 18 έως 22 μήνες ανά περίπτωση.

Συνολικά οι κατηγορούμενοι ήταν 16, εκ των οποίων οι τρεις ανήλικοι, οπότε η υπόθεση γι’ αυτούς διαχωρίστηκε. Ανάμεσα στους τρεις ανήλικους ήταν και ο βασικός κατηγορούμενος, που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 6 ετών από το αρμόδιο Δικαστήριο Ανηλίκων.

Το δικαστήριο σήμερα αφορούσε στους 13 ενήλικους. Από αυτούς παρόντες στη δίκη ήταν τέσσερις, εκ των οποίων οι τρεις βασικοί, αφού αντιμετώπιζαν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία. Όλοι τους απαλλάχθηκαν για την ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και κρίθηκαν ένοχοι για το αδίκημα της συμπλοκής. Επιπλέον, κάποιοι κρίθηκαν ένοχοι για τις κατηγορίες της παράνομης οπλοφορίας και της παράνομης εισόδου στη χώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. αν τον επιαναν τον κρητικο οι 200 πακι… που τον κυνηγουσαν και τον χτυπουσαν με τα κασονια.., δεν θα γλυτωνε… ηθελαν να τον τελειωσουν.., το λιγοτερο θα τον σακατευαν…αυτο το βιντεο που ειδε ολη η ελλαδα οι δικαστες δεν το ειδαν.. δεν εχουν τουλαχιστον κοινη λογικη…. οτι αυτο συνιστα ανθρωποκτονια απο προθεση…απο πολλα ατομα μαζι.., απλα ηταν τυχερος και τους ξεφυγε….,

  2. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ….

  3. Πρέπει να ανακοινωθεί το όνομα της λεσβίας και του δραγουμάνου τους.
    Ο νοών νοείτο.
    Ηλία προχώρα να τους κάνουμε τουρσί.

  4. Κατάντια! Η Ελλάδα έχει υποταχθεί σε 1 εκατομμύριο πακιστανούς (ναι, τόσοι είναι) που έστειλε η Τουρκία την τελευταία 20ετία! Ποιες ήταν οι κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια; ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ, ιδού οι υπεύθυνοι! Χειρότεροι όλων βέβαια αυτοί που το παίζουν δεξιοί ψευτοπατριώτες (μόνο όταν είναι να βγάλουν από καμιά μίζα), τουλάχιστον οι ΠΑΣΟΚοι και οι Ζαίοι είναι γνωστοί ανθέλληνες και γνωστοί αλλοδαπής καταγωγής…

Comments are closed.