Κρήτη: Παπαδιά, μητέρα δύο παιδιών μπήκε στη Σχολή Νηπιαγωγών!

Κοινοποίηση:
papadia-696x521

Ανάμεσα στους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών που κερδίζουν μια θέση στην Ανώτατη Εκπαίδευση, μια ιδιαίτερα αξιέπαινη περίπτωση αποτελεί η παπαδιά Πελαγία Γωνιωτάκη, σύζυγος του ιερέα Γρηγόρη Ζαχαριουδάκη από τη Γαλιά Δήμου Φαιστού που ιερουργεί στο Αποδούλου Αμαρίου Ρεθύμνου.

Η 29χρονη πρεσβυτέρα που κατάγεται από τα Πεζά και είναι μητέρα δύο παιδιών, ενός αγοριού 5 ετών κι ενός κοριτσιού 2,5 ετών, αρκετά χρόνια μετά την αποφοίτηση της απ το Λύκειο Μοιρών και μια δεκαετία μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στην Ανωτέρα Εκκλησιαστική Ακαδημία Ηρακλείου όπου γνωρίστηκε και με τον σύζυγό της, έδωσε φέτος Πανελλαδικές Εξετάσεις κατορθώνοντας να εισαχθεί στη Σχολή Νηπιαγωγών Ρόδου – με μόνο είκοσι μέρες προετοιμασία και υπό το βάρος των οικογενειακών υποχρεώσεων μιας μητέρας, έχοντας ωστόσο την μεγάλη στήριξη του άντρα της.

Η ίδια θα φοιτήσει κανονικά στο Ρέθυμνο αφού λόγω κοινωνικών κριτηρίων θα πάρει μεταγραφή, όπως μας ανέφερε με χαρά ο σύζυγός της.

Πηγή: zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Η εποχή της??? Είναι 29 χρονών δεν ξέρω αν το είδατε!! Έχει 2 μικρά παιδιά και πραγματοποίησε το όνειρο της… Από πότε έχει όρια ηλικιακά το να κυνηγάς τα όνειρα σου???

  2. Οι νέοι το έχουν χάσει τελείως; Η ζωή δεν τελειώνει σε καμία ηλικία και η ψευδαίσθηση που έχουν ότι αυτοί είναι οι για πάντα νέοι είναι αστεία. Μία φορά είπα σε έναν 20χρονο που είχε τατουάζ αν το έχει σκεφτεί πως θα φαίνεται όταν θα αρχίσει να γερνάει και θα κρεμάσει και του φάνηκε εξωπραγματικό αυτό που του είπα και μου απάντησε γελώντας, κυριολεκτικά ξεκαρδίστηκε : ” Άκου τι λεει ρε.. Όταν γεράσω λέει χαχαχα ” Δεν πίστευε ότι θα αυτός θα γεράσει. Τόση χαζομάρα. Τώρα στο θέμα. Υπάρχει κάποιος νόμος ηλικιακός για το ποιος θέλει να μάθει κάτι ; Ένας μεγαλύτερος έχει και αυτός μέλλον, δεν έχουν μέλλον μόνο οι 20χρονοι. Και ποιος νόμος θα ήταν σωστός αν σου έλεγαν ότι σου απαγορεύει μία θέση στην γνώση; Όποιος νέος έχει κόμπλεξ ηλικιακό ας παει στα ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ που αν δεν κάνω λάθος εκεί παίρνουν μέχρι τα 23 . Έλεος πια !

  3. Πηρε τη θεση καποιου νεου;;;;;;;;;;;;;;;η θεση δεν “παιρνεται”, αλλα κερδιζεται με διαβασμα.αν η παπαδια ηταν μαγκισσα και εκατσε και διαβασε και πετυχε στις εξετασεις,μπραβο της.ο καθε νεος που εμεινε πισω στην βαθμολογια,ας ξαναπροσπαθησει παλι με καλυτερο διαβασμα.ο νεος εχει ολο τον χρονο δικο του,χωρις μεριμνες της οικογενειας και μεγαλωμα παιδιων.η παπαδια εκανε ΑΓΩΝΑ και τον κερδισε αξιως!!!!!!!

    1. Να το έκανε όταν ήταν η εποχή της. Τώρα ναι, πήρε τη θέση κάποιου νέου που ήταν η σειρά του.
      Η παπαδιά απολαμβάνει ήδη την οικονομική ασφάλεια του δημοσίου υπαλλήλου άνδρος της.

      1. Δυστυχώς,δεν είναι σίγουρο ότι ο άνδρας της είναι δημόσιος υπάλληλος στο μισθό.Δημόσιος λειτουργός με οργανική θέση είναι,αλλά όπως γνωρίζετε από το 2011,δηλαδή εδώ και εννιά έτη,οι ιερείς δε μισθοδοτούνται από το ελληνικό δημόσιο,αλλά από την Εκκλησία.Ο μισθός τους προσεγγίζει το βασικό μισθό,δηλαδή περίπου 600 ευρώ.Και μάλιστα,επειδή και οι δύο είναι νέοι,μάλλον υπάγεται στην κατηγορία που λέω εγώ.
        Η πρεσβυτέρα είναι και άνθρωπος με ψυχική δύναμη και με προοδευτικό μυαλό,γιατί θέλει να βοηθήσει το πενιχρό εισόδημα του άνδρα της γιά να μεγαλώσουν τα παιδιά τους κι όχι να στηρίζεται σε ελεημοσύνες του κόσμου.Το ίδιο αξιέπαινος και ιπποτικός με προοδευτικό κι όχι σκοταδιστικό πνεύμα είναι κι ο άντρας της που την ενίσχυσε σ’αυτή την προσπάθεια και δεν την απέτρεψε.
        Δεν πήρε τη θέση κανενός καφεδορεμπεσκέ που περνά την ώρα του στα μπαρ και στις καφετέριες θεωρητικολογώντας γιά τις αδικίες του συστήματος.

      2. Οχι δεν πηρε τη θεση καποιου.διαβασε και περασε!!!!!!!!!!ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ!!!!!!!!!!

      3. Κάποιε…πολύ κομμουνιστικά μας τα λες. Δικαίωμα της είναι να σπουδάσει και στα 80 αν γουστάρει αν έχει τα κότσια.

  4. ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕΣ ?????????ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!!!

    1. στα σχολια που σβηνονται συνηθως γινεται αυτοματα, εχει καποιο θεματακι το site

    2. Σιγά ρε έλληνα σου φάγανε την γνώμη και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Και συ αυτη τη μπούρδα ήθελες να γράψεις; Πόσο κάψιμο έχετε ρε. Αντί να θαυμάζετε τέτοιους ανθρώπους κάνετε σαν να σας κλεβουν το ψωμί απ’το στόμα. Λες και δεν έχουν όλοι δικαίωμα στην μόρφωση. Οι άξιοι πάντα πετυχαίνουν έλληνα είτε είναι 18 είτε 78 είτε 98 και κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει. Όταν ονειρεύεσαι επιμένεις και δεν παραιτείσαι τα όνειρα σου τα κάνεις πραγματικότητα, τελεία και παύλα. Για τα υπόλοιπα τραβάτε σε κανένα ψυχίατρο.

Comments are closed.