Κρήτη: Πάρτυ αστυνομικών με “μπαλωθιές” και εν μέσω καραντίνας (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
party1-768x510

Οι αστυνομικοί που φυλάνε πλατείες και δρομάκια για να μην μαζεύονται οι νέοι και οι απλοί πολίτες εν μέσω καραντίνας και πανδημίας, φαίνεται ότι δεν τηρούν τους ίδιους νόμους.

Πριν λίγες ημέρες στην Κρήτη, σε μια συγκέντρωση που έγινε σε σπίτι, οι παρευρισκόμενοι συνελήφθησαν για μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού αλλά και για “μπαλωθιές”. Εκεί εισέβαλλαν αστυνομικοί με εισαγγελέα.

Στο παρακάτω βίντεο που θα δείτε, αστυνομικοί γλεντούν και ρίχνουν “μπαλωθιές” με υπηρεσιακό όπλο μέσα σε ταβέρνα κοντά σε κατοικημένη περιοχή και περιφερειακό δρόμο.

Ο αστυνομικός και πρόεδρος της κοινότητας του χωριού που διαδραματίστηκε η εν λόγω πράξη, πάνω στο κέφι,  έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο, το προέταξε προς κατοικημένη περιοχή σε δρόμο που παιρνούν αυτοκίνητα και άνοιξε ΠΥΡ.

Το εν λόγω video που θα δείτε το τράβηξε κάποιος από την παρέα του αστυνομικού που το σήκωσε στο διαδίκτυο χωρίς να καταλάβει τις επιπτώσεις.

Και σε αυτή την περίπτωση ένας “καλός γείτονας” είδε  το δημοσιευμένο Video, το αντέγραψε προτού το διαγράψουν  και το έστειλε στον Αρχηγό της Αστυνομίας  σαν απόδειξη της επώνυμης καταγγελίας που έκανε εναντίον του εν λόγω αστυνομικού για τους άσκοπους πυροβολισμούς και για το κορωνοπάρτυ που διοργάνωσε στην ταβέρνα του πατέρα του, όπως αναφέρει το cretanews.gr.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, οπότε και όλη η Ελλάδα ήταν σε καραντίνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.