Κρήτη: Κατέρρευσε και πέθανε στην εργασία του 52χρονος μία ημέρα μετά το εμβόλιο της Pfizer

Κοινοποίηση:
ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ

Έπαθε έμφραγμα και θα ερευνηθεί τυχόν σχέση με τον εμβολιασμό ενώ υπάρχουν υποψίες για συσχετισμό του θανάτου 52χρονου ξενοδοχοϋπαλλήλου με το εμβόλιο της Pfizer, το οποίο έκανε μόλις χθες.


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretalive.gr, ο 52χρονος κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί μέσα στο ξενοδοχείο που εργαζόταν. Ο άτυχος άνδρας πήγε σήμερα το πρωί κανονικά στην εργασία του, χωρίς να έχει κάποια ενόχληση και κάποια στιγμή ενώ προχωρούσε μαζί με άλλους εργαζόμενους, έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του.

Τόσο οι προσπάθειες για πρώτες βοήθειες, όσο και η προσπάθεια που έγινε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

Οι πρώτες ενδείξεις για το θάνατό του δείχνουν υποψία εμφράγματος, όμως επειδή ο 52χρονος εμβολιάστηκε χθες στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας με το εμβόλιο της Pfizer, θα ερευνηθεί αν ο θάνατός του μπορεί να έχει κάποια σχέση με τον εμβολιασμό.

Με πληροφορίες από το news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Παρόμοιο περιστατικό Καστοριά, πέθανε την ίδια μέρα από καρδιά, βγάλανε φταιχτη τον ίδιο διότι δεν κάθησε στα αυγά του αλλά ήταν στο θερμοκήπιο , κάτι που 3κανε καθημερινά. Πόσο ποιο ηλίθιος μπορεί να είναι αυτός ο λαός;;;
    Κάθε μέρα βλέπω ότι είναι πιο ηλίθιος από ότι πίστευα την προηγούμενη ημέρα….

  2. Ο Εβραίος Μπουρλά ξέρει γιατί δέν κάνει τό εμβόλιό του πού τά έχει μόνο γία τού Γκόι.
    Γιάννης Λάκων

  3. Τί υπάρχει να “ερευνηθεί” ρε παιδιά;; Πριν το κάνει ήταν καλά στην υγεία του, το έκανε και “αναχώρησε”! Υπάρχει κάτι προς έρευνα; Κι αυτό “σύμπτωση” θα το βγάλουν όπως πόσα μύρια άλλα;; Δε θέλει “νιονιό”…

Comments are closed.