Κρήτη: Κατέληξε 40χρονη μητέρα λόγω «κεραυνοβόλου μυοκαρδίτιδας»

Κοινοποίηση:
ΚΡΗΤΗ

Θρήνος στη Σητεία μετά τον θάνατο την Κυριακή (22/1) 40χρονης μητέρας που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Αιτία θανάτου της άτυχης 40χρονης η «κεραυνοβόλος μυοκαρδίτιδα». Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργο Χαλκιαδάκη, «η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο με κεραυνοβόλο μυοκαρδίτιδα, μετά από εμπύρετο λοίμωξη. Το αίτιο της λοίμωξης είναι υπό διερεύνηση. Έχουν αποκλειστεί η γρίπη, ο κορωνοϊός και ο RSV. Η κεραυνοβόλος μυοκαρδίτιδα, είναι μία σπάνια μορφή μυοκαρδίτιδας. Έχουμε στείλει εξειδικευμένες εξετάσεις στην Αθήνα για να μάθουμε τι ακριβώς ήταν αυτό που την προκάλεσε» καταλήγει.

Η 40χρονη σύζυγος και μητέρα από τη Σητεία νοσηλεύτηκε αμέσως μόλις διαγνώστηκε στη Μονάδα Εντατικής Καρδιοπαθών του νοσοκομείου όπου και άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακή ανεπάρκεια λόγω της μυοκαρδίτιδας. Όπως δήλωσε ο κ Χαλκιαδάκης παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ήταν τόσο επιβαρυμένη η κατάστασή της, που ήταν αδύνατον να την κρατήσουν στη ζωή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΚΡΕΤΙΝΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ

  2. Δεν φταίει η μυοκαρδίτιδα ούτε τά μπόλια,. Η Βλακείτιδα φταίει, αυτή είναι η πραγματική πανδημία.,……..

  3. Σύμφωνο με τον σκεπτόμενο ,και τους υπόλοιπους πατριώτες, παιδιά όλοι οι μπολιαζμενοι έπρεπε να έχουν βγει στους δρόμους!!!!!!!!

  4. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΣΤΟ ΒΟΜΟ ΤΗΣ ΚΟΝΝΟΜΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ

  5. στην αρχή έλεγαν “να δούμε τι θα λέτε αν δεν υπάρχουν παρενέργειες και θάνατοι”, όταν άρχισαν οι παρενέργειες και οι θάνατοι έλεγαν “επιπλοκές κόβιντ, επιπλοκές γρίπης, λοίμωξη” και άλλα τέτοια φαιδρά, είναι λογικό αφού όταν έχεις κάνει τις δολοφονικές ενέσεις δεν μπορείς να σκέφτεσαι ότι το ρολόι σου μετράει αντίστροφα….

  6. Ειναι πολυ κριμα, καποιοι συνανθρωποι μας να φευγουν τοσο νεοι απο την ζωη απο τις παρενεργειες των νομιμων δηλητηριων (εμβολια). Θα επρεπε να γνωριζουν οτι, ουδεις εκ της πολιτειας τους αγαπησε – ετσι ωστε να θελουν τοσο πολυ το καλο τους!! παραδοθηκαν ειται απο αναγκη, ειται απο αμελεια σ’ αυτους που γνωριζουν να σκοτωνουν νομιμα. ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΡΙΜΑ.

  7. θα μπορουσε πολυ χειροτερα αν ηταν ανεμβολιαστη.

  8. μετα απο λοιμωξη και εδω οι τραχαναδες λενε για Pfizer…

  9. πολύς κόσμος το 2019 ψήφισε το μελλοντικό δολοφόνο του, το μιζοτάκη

  10. ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΕΙ

    ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ

  11. Θερίζουν τα μπόλια!!!ΚΡΙΜΑ

  12. Έπαθε κι αυτή “οξεία ΜΠΟΛΙ-ΤΙΔΑ”

    Σιγά μη πουν την αλήθεια εκεί στα ρημάδια τα “νοσοκομεία”…

  13. O MONTANIE EIXE ΔΩΣΕΙ 1-5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΘΕΡΙΖΕΙ ΗΔΗ

  14. Αρχισε ο ”θέρος” βλέπω

Comments are closed.