Κρήτη: Θρίλερ με τον θάνατο 65χρονου Γερμανού – Η εκταφή «έδειξε» δολοφονία

Κοινοποίηση:
MAK

Ο 65χρονος Γερμανός βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του από τη γυναίκα που είχε αναλάβει τη φροντίδα του, η οποία κάλεσε αρχικά ιδιώτη γιατρό, ο οποίος απέδωσε τα χτυπήματα στο κεφάλι σε πτώση

Ο θάνατος ενός 65χρονου Γερμανού, στην Κρήτη εξελίχθηκε σε θρίλερ.
Αν και αρχικά λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε καθώς έπασχε από καρκίνο αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, ωστόσο μία κάμερα οδήγησε σε ανατροπή των δεδομένων «δείχνοντας» δολοφονία με συνέπεια να διαταχθεί η εκταφή του, όπου διαπιστώθηκε ότι τα χτυπήματα που έφερε στο σώμα του δεν ήταν αποτέλεσμα πτώσης, αλλα χτυπήματος στο κεφάλι από αντικείμενο.
Ο 65χρονος Γερμανός βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του από τη γυναίκα που είχε αναλάβει τη φροντίδα του, η οποία κάλεσε αρχικά ιδιώτη γιατρό, ο οποίος απέδωσε τα χτυπήματα στο κεφάλι σε πτώση.
Η εξέταση του βίντεο από τις αρχές οδήγησε στη σύλληψη ενός 45χρονου, ο οποίος εμφανίζεται το μοιραίο βράδυ στο σπίτι του 65χρονου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στην ανακρίτρια Λασιθίου, ο ίδιος ωστόσο αρνείται ότι πήγε στο σπίτι του Γερμανού, αν και παραδέχθηκε ότι τον γνώριζε.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response