Κρήτη: Θρήνος για τον 27χρονο Γιώργο που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Κοινοποίηση:
TROXAIO

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη από τον ξαφνικό θάνατο του 27χρονου Γιώργου ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη με την μηχανή που οδηγούσε.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στο δρόμο από τα Πιτσίδια προς τα Μάταλα όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος Γιώργος συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τουρίστες.

Ο 27χρονος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος όμως δυστυχώς στο Κέντρο Υγείας όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τη σφοδρότητα της σύγκρουσης μαρτυρούν οι εικόνες σοκ στις οποίες μπορεί κανείς να δει ότι η μηχανή του άτυχου οδηγού έχει διαλύσει κυριολεκτικά ενώ σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη το εμπλεκόμενο ΙΧ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη του οδηγού του αυτοκινήτου και πρόκειται για έναν 60χρονο Ελβετό.

Την ίδια ώρα ο πόνος για τον χαμό του 27χρονου είναι μεγάλος. Ήταν επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και ιδιοκτήτης γνωστού καφέ στην περιοχή των Καπαριανών όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 16.30  το απόγευμα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μύρωνα στα Καπαριανά Μοιρών όπου συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο αντίο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δεν υπαρχει ο αυτοθυσιασμος με τις μοτοσικλέτες στην ελλαδα. Κρατος δεν εχετε, δρομους δεν εχετε, οδική συνειδηση και οδική κουλτούρα δεν εχετε, τι αφηνετε τα παιδια σας να οδηγούν τις μοτοσικλέτες που γίνονται στα χερια τους σκοτώστρες;;;; Και φονικα οπλα;;;;; Και μετα φταινε οι αλλοι……

  2. Ο θάνατος είναι ΄΄ξαφνικός΄΄ όταν π.χ κοιμάσαι και δεν ξυπνάς ή όταν περπατάς και ξαφνικά πέφτεις κάτω και σε πολλές άλλες περιπτώσεις που είναι περιττό να τις αναφέρω. Όταν όμως κινείσαι με μηχανές μεγάλου κυβισμού (και πολύ πιθανόν με μεγάλη ταχύτητα) τότε τίποτα δεν είναι ΄΄ ξαφνικό΄΄.Φυσικά το φταίξιμο πάντα το ρίχνουμε σε άλλους – στον δρόμο, στα λάστιχα, στην κακιά ώρα , στον καιρό (οχι στον κακό μας τον καιρό) στους άλλους, στους παράλλους .

  3. Ασχολούμαι πολλαπλά έτη με moto.Η κατάσταση της μοτοσυκλέτας χωρίς καμία απολύτως αμφισβήτηση δείχνει μεγάλη ταχύτητα δυστυχώς…Η από την πλευρά του μοτοσικλετιστή ή από τη μεριά του αυτοκινήτου πάντως υπήρξε 100% πολύ δυνατή ταχύτητα σε ένα από τα δύο οχήματα

    1. Ο 60 χρονος ελβετος δυσκολο εως αδυνατο να πηγαινε πανω απο 80
      Να πεις οτι ηταν κανας 30ρης Βουλγαρος-Ρουμανος που ειναι ακρως επικινδυνοι τοτε παιζοταν.
      Λογικα το παιδι με τη μηχανη θα ειχε κανα 200αρι

Comments are closed.