Κράτος ΝΔ κανονικό μπουρδ#λο – ΑΣΕΠ: Σάλος με καταγγελίες για παρατυπίες στον διαγωνισμό

Κοινοποίηση:
asep

Σωρεία καταγγελιών έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για το αδιάβλητο του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο με τη συμμετοχή 77.ΟΟ0 ατόμων. Μάλιστα, 1.200 άτομα σκοπεύουν να κινηθούν δικαστικά, ενώ και το υπουργείο Εσωτερικών έχει αναγνωρίσει ότι υπήρξαν αρρυθμίες.

«Ο χρόνος έναρξης ήταν 9 το πρωί, αλλά σε πολλά εξεταστικά κέντρα ξεκίνησαν στις 10.00, 10.30, 10.40» ανέφερε μιλώντας στο OPEN και στο Τώρα Μαζί η Ιωάννα Κοκκαλίδου, η οποία είναι ένα από τα 1.200 άτομα που σκοπεύουν να προσβάλουν τη διαδικασία και πρόσθεσε ότι λόγω της διαφοράς στους χρόνους έναρξης τα θέματα θα μπορούσαν να έχουν διαρρεύσει.

«Σε πολλά εξεταστικά κέντρα υπήρχε ανοχή στα κινητά, ενώ οι οδηγίες του ΑΣΕΠ λένε ότι τα κινητά πρέπει να είναι στο πάτωμα. Τους επέτρεπαν να έχουν τα κινητά ανοιχτά μέχρι να έρθουν τα θέματα. Οπότε καταλαβαίνετε κάποιος μπήκε στις 09.00 βγήκε στις 10.00 και διέδωσε τα θέματα. Σε ορισμένα εξεταστικά κέντρα, επειδή δεν υπήρχε ρολόι άφησαν τους εξεταζόμενους να έχουν τα κινητά τους πάνω στα θρανία τους και άπλα τους υποχρέωσαν να το έχουν flight mode», πρόσθεσε.

Η Ιωάννα Κοκκαλίδου ανέφερε ακόμα ότι σε ορισμένα εξεταστικά κέντρα υπήρχαν προβλήματα στην εκτύπωση των θεμάτων, με αποτέλεσμα οι διαγωνιζόμενοι να είναι μειονεκτική θέση.

«Υπήρχε το κομμάτι του αριθμητικού συλλογισμού και σε πολλά εξεταστικά κέντρα δεν τυπώθηκαν σωστά τα θέματα. Αυτό το παραδέχθηκε και ο ΑΣΕΠ και έδωσαν 30 λεπτά έξτρα, αλλά στο δικό μας εξεταστικό κέντρο έδωσαν 5 λεπτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Σας το ειχα γραψει πριν τον διαγωνισμο.Βιαζονταν να γινει πριν τις εκλογες για να εχουν το αβανταζ της ψηφου μετσ τις εκλογες αφου αν εβγαιναν οι ιδιοι θα εκαναν τις προσληψεις .Εσκασε το ατυχημα και χαλασε η συνταγη τελευταιο λεπτο.Αποτελεσμα ο διαγωνισμος αρχιζε 9 και τα θεματα σε πολλους μοιραστηκαν 11.
    Τα θεματα δοθηκαν με λανθασμενη εκτυπωση ετσι ωστε χιλιαδες να μην μπορουν να τα επιλυσουν.
    Οταν το πηραν χαμπαρι κατα τις 12:30 και αφου ειχαν αποχωρησει το 50 με 70% απο τις αιθουσες εφεραν ενα χαρτι με οδηγιες χωρις ομως να αντικαταστησουν τα λανθασμενα θεματα αρα οι οδηγιες δεν ειχαν κανενα αντικρισμα.
    Εδωσαν σε ολους 17 ερωτησεις σωστες και σε αυτους που ειχαν τα σωστσα θεματα μπροστα και τα ελυσαν συντομα και σε αυτους με τα ελλατωματικα που φαγαν πολλαπλασιο χρονο για να τις λυσουν σε σχεση με τους αλλους.
    Ντροπή!Φιασκο ολκης!

  2. Ο/Η Βαλτε το καλα στο μυαλο σας και ψηφιστε επιτελους εκεινους που πρεπει λέει:

    Επειδη τυχαίνει να ειμαι με 8μηνο απο περισυ στις αρχες του καλοκαιριου και να δουλευω συνοδος απορριμματοφόρου χωρις να επιτρεπεται ενω ολες οι υπηρεσιες πετανε χαρταετο ειδικα ο οαεδ ενα εχω να σας πω επειδη δουλεψα ξανα πριν μια 5ετια
    Δεν εχει αλλαξει τιποτα και ουτε προκειται ποτέ ν’αλλαξει στους Δημους και γενικα σε ολη τη χωρα.
    Οι εξαιρέσεις μονίμων οι οποιοι δουλευουν πραγματικα ειναι απλα ελαχιστες.
    Υπαρχουν απειρα ατομα που καταλαμβανουν θεσεις αλλες και συμπληρωνουν την λιστα με αποτελεσμα να μη φαινονται οι διαθεσιμοτητες προσωπικου οταν ερθει η ωρα , να ειναι συμπληρωμενες αυτο εννοω.
    Συνοδος απορριμματοφορου θεση σε γραφειο και ξυνει τα νυχια του , νεκροθαφτης που δεν θελει να βαραει φτυαρι και πιανει θεση στα σκουπιδια χωρις καν να δουλευει κ.α. πολλα οπως στη συνεχεια αν πιασουμε επιστατες , δημοτικους συμβουλους , αντιδημαρχους και δημαρχους και βουλευτες.
    Αν συνεχισω να γραφω δεν προκειται να τελειωσω ποτέ και θα φρικαρετε ολοι σας και το λεω αυτο γιατι ακομη ειμαι επειδη μας εδωσαν 4μηνη παραταση.
    Ο Μ@Λ@Κ@Σ δουλευει για 614 και ο καθε τσογλανος νομιζει οτι καθε πρωι βγαινει βολτα στο παρκο.

  3. Ενώ συγχωνεύτηκαν τα πάντα, ο ασεπ, ο οαεδ και η σχολή δημ. διοίκησης καλά κρατούν. Θέλουν δικλείδες οι putανες, ώστε τα ανίκανα κομματικά κοπρόσκυλα-μπράβοι τους, να καταλαμβάνουν τα πόστα και κανένας άλλος άσχετος. Το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο. Τα σκουπίδια τους ελέγχουν κάθε δημόσια υπηρεσία. Και τα λίγα κανονικά υπαλληλάκια, πρέπει να προσαρμοστούν στους κομματικούς τρομοκράτες ή να υποφέρουν…

  4. Οσοι ειχαν μεσο ηξεραν απο πριν τα θεματα, κι αυτο ισχυε παντα. Ο μονος αδιαβλητος τροπος εξετασεων θα ηταν : Εξετασεις ανα σχολη (οπως πριν το 1966), ενωπιον Επιτροπης καθηγητων της Σχολης ( η αναλογα οποιου ιδρυματος εισαγωγικες ειναι), ΖΩΝΤΑΝΑ σε αμφιθεατρο,οπου μεσα σε 10-12 λεπτα θα φαινοταν καθαρα ποιος αξιζει και τι αξιζει. Ολα τα αλλα ειναι γελοιοτητες και εφευρεσεις για να “περναει” οποιος θελουν και να “κοβουν” οποιον δεν θελουν.

  5. Υπαρχουν ακομα κοροιδα που νομιζουν οτι θα ποιασουν δουλεια με ασεπ ;;; χαχαχα κλαιω

  6. Υπαρχουν ακομα κοροιδα που νομιζουν οτι θα ποιασουν δουλεια με ασεπ ;;; χαχαχα κλαιω

  7. Ρε τι έγινε με τον Χρυσανθακοπουλο;Τον ξέπλυνε κι αυτόν ο Χαζαροφυρερ και όλοι τους μαζί με τον αρμόδιο εισαγγελέα,παίζουν φρουτάκια;

  8. Με ολο το σεβασμο βαφτισαμε τα ρουσφετια ΑΣΕΠ?

Comments are closed.