Κούλης σε κοριτσάκι 3,5 ετών!! «Που είναι η μάσκα σου παιδί μου;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
111

ταν ο πρωθυπουργός έκανε…παρατήρηση σε μικρό κοριτσάκι επειδή δεν το είδε με μάσκα!

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Παιδια μπραβο για τα σχολια σας.πολυ γελιο!!!

  2. βάσει Νόμου που αυτός ψήφισε, το παιδάκι αυτό ΔΕΝ είναι υποχρεωμένο να φορά μάσκα, αλλά ο ζαβοκούλης δεν ξέρει καν τι Νόμους ψηφίζει !!

  3. Ειν ‘ο ενας πανω στον αλλο…κι ο ανισορροπος ρωταει το μωρο “που ειναι η μασκα”…
    Πιο μαλακας…πεθαινεις!

  4. Σε κάθε χώρα της ΕΕ πρέπει να υπάρχει και κάποιος -πως το λέγανε παλιά επί τουρκοκρατίας για τους εκάστοτε τοπικούς άρχοντες- ας το πούμε με σύγχρονο όρο: επιστάτης. Δηλαδή κάποιος που δεν έχει καμία απολύτως εξουσία, απλά η μόνη του δουλειά είναι να φυλάει τα πρόβατα. Πέρα από αυτό και αν ισχύει εκείνο που ακούστηκε στις ειδήσεις, για τηλεφωνική υποκλοπή ανάμεσα σε δύο κυβερνητικά μέλη, να χλευάζουν τον Χριστό και να μιλάνε περί κορωνοιού και τσιπάκι τον Γενάρη, νομίζω πως είναι όλα μαζί, αποδείξεις -για όσους απασχολούν και με άλλα πράγματα τον εγκάφαλο τους εκτός του σεξ και άρα μπορούν να συναισθανθούν τι συμβαίνει- πως αυτή η εποχή και επι πανδημίας είναι η χειρότερη ώρα να είναι κάποιος, νέος ή να ξεκινάει την ζωή του, πιστεύοντας πως θα πραγματοποιήσει όσα θέλει. Λάθος μέγα.
    Εμείς όμως οι απλοί άνθρωποι που ζούμε με τα άκρως άκρως απαραίτητα, έχουμε σημαντικότερα ζητήματα να επιδρούν ως “δικτάτορες” πάνω μας στην καθημερινότητα και ένα από αυτά είναι να έχει κάποιος αλλοδαπούς γείτονες που έχουν κάνει τη νύχτα μέρα, μη αφήνοντας τους άμεσα στα διπλανά διαμερίσματα να κλείσουν μάτι. Αναγκάζοντας μας να ξαγρυπνάμε χωρίς λόγο όχι επειδή δεν ξέρουμε να φοράμε ωτασπίδες, αλλά επειδή πολύ απλά δεν μπορούμε πλέον να κοιμηθούμε τη νύχτα. Όπως όταν πέφτει κάτω το ρολόι και ξεκολλάνε οι δείκτες. Είναι αδύνατο να τους επαναφέρεις στη θέση τους, πλέον.

  5. Αναρωτιέμαι υπάρχει Έλληνας που το βλέπει και είναι περήφανος που τον ψήφισε;;;;;

  6. Το παιδί θα κάνει μια βδομάδα να κοιμηθεί….είδε τον Δρακουμέλ από κοντά…..

  7. Aπλά σας το γράφω εδώ και ελπίζω να περάσει, αυτός που διαχειρίζεται το κανάλι στο youtube που έχει ανεβάσει το συγκεκριμένο βίντεο κόβει σχόλια που κράζουν τον Mητσοτάκη… όσοι έχετε κάνει sub κάντε του unsubcribe.

  8. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΛΆΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΤΙ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ …

  9. Ουτε να δω το βιντεο δεν θελω με τον τρελο και τους ομοίους του που μπλεξαμε μου φτανει ο τιτλος,αλλα δεν φταιει αυτος..

  10. Και του απαντα το κοριτσακι – με το στομα ενος ενηλικα ……… ”Οι γλυφτες σου στα τσιφτετελαδικα του σκα’ι’ και των αλλων @#$@?&καναλιων γιατι δεν φορουν μασκες ρε θειο ??????? Οι λαθρο, οι ρωμα και οι αλλες δημοκρατικες δυναμεις γιατι κυκλοφορουν ”αμασκοτοι” ρε μπαρμπα???????? Εσυ γιατι εκανες τον καμικαζι χωρις μασκα ρε παπουλη??????????????????………….Τουλαχιστον απο σημερα θα το τρωει ολο το φαγητο του το παιδακι…….

  11. Έπρεπε να του απαντήσει: Και πώς θα σε φτύσω;

  12. ψηλη φωνουλα, δηθεν αστεια “πουναι η μασκα σου παιδι μου?” (οι επικοινωνιολογοι μου παν να το παιζω κουλ) Μετα καταλαβαινει οτι ακουγεται γελοιος και σοβαρευει “α, ειναι μικρη ακομα” Αυτος ο κουλης ειναι καταλληλος μονο για θεατρο σκιων και οι ελληνες του δωσαν αυτοδυναμια!!! ελα μ… στο τοπο σου

  13. Την έκανε δώρο στο Σπύρο Παπαδόπουλο για να την φορέσει στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Στην υγειά μας ρε παιδιά”.

  14. Απάντηση: κοίτα να μαντρώσης την γυναίκα σου που σε έχει κάνει ρεζίλι και άσε με εμένα μακάκα.

  15. Τι ψηφίσατε ρε γίδια;; Αυτός είναι τέρμα χαζός!!!!

  16. Αυτός ο καρα@@ζης,κρατάει την χώρα στα χέρια του και παίζει με τις τύχες μας.

  17. Αυτον τον καραγκιοζη ψηφισατε βοδια….γι’αυτο ολα πανε φουντο…

  18. Έπρεπε να τον φτύσει το παιδάκι και να του πει παρτην! 😂😂🤣🤣Κόψε τα ναρκωτικά κουλη δεν φτάνουν για ολους

  19. ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=BUrl2NTanRg

    ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Ν.Δ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ;
    ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ Ν.Δ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΕΞΗΣ ΤΑ ΓΑ@@@@Ε ΤΗ ΜΑΝΑ

  20. Η δικη σου μασκα και των 7 μαντραχαλαδων μηχανοβιων που ηταν οταν βγαζατε φωτογραφιες αγκαλιτσα….??? Κακο παιδι…….

  21. Αν ηταν Αγόρι θα του έλεγε ναντι ρε μαλακα……

  22. της επεσε στη παρνηθα που φωτογραφιζοταν με κατι σημαθητες της

  23. ολη η καταστροφη του κρατους θα συμβει επηδη το βρεφος δε φορουσε μασκουλα. Αλλα δε φταιει ο δρακουλας μα η μαλακο η μανα του που πηγε να χαιρετισει το ρεμαλι

  24. ΠΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥΛΑ, Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!

  25. Μιλάμε για τελείως μαλ@@α !! Κοιτατε ρε ντενεκεδες νεοέλληνες ποιον κάνατε πρωθυπουργό!! Αλλά είπαμε οι κυβερνώντες είναι και η εκφραση του λαού.Αρα συμπερασμα….ολοι για το λουτσο καβάλα!!!

  26. Εκει που ειναιι και η μασκα του γιου της κοσιωνη και του ανηψιου σου ρε μαλακα..

  27. Και η απάντηση του παιδιού……””Μαμά μου φοβάμαι…ο Δρακουμέλ””

  28. Ρε δεν πας στον διαλο απο εκει.Να την βάλειςστον π@το σου την μασκα που θα πεις σε τρίχρονο παιδί “που ειναι η μασκα σου; “εισαι τυχερος που δεν σου την επεσε ο πατέραςτου παιδιού……Ανθελληνα ρουφιάνοι ήπιατε το αιμα του λαου και εχετε το θράσος να πατε κοντα στα παιδια ,αλλα ερχονται εκλογές ξεχασα και προβατα υπαρχουν μπόλικα…

  29. Δεν ντρέπεται καθόλου αυτός ο αλητάμπουρας να μιλά έτσι στο κοριτσάκι; Με τη ψυχανωμαλία που τους δέρνει έχουν κάνει μεγάλο κακό σε πολύ κόσμο.

Comments are closed.