Κούλη και συμμορία, ακούτε;; Σοκ στο Βόλο! Βρέθηκε κρεμασμένος στο μαγαζί του ο ιδιοκτήτης γνωστής καφετέριας

Κοινοποίηση:
111111

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στο Βόλο από την είδηση πως το βράδυ της Κυριακής (13.12.2020) βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο μαγαζί του ο ιδιοκτήτης της καφετέριας Novel.


Ο 64χρονος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης μιας από τις πιο γνωστές καφετέριες στο Βόλο, αναζητούνταν από την οικογένειά του τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με το e-volos.gr, ο άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο μαγαζί του και η αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Στο πλαίσιο της Προανάκρισης έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Τό μανουάλι μέ τά κεριά τί ρόλο παίζει;;; Όποιος αυτοκτονεί δέν κηδεύεται από τήν Εκκλησία ούτε μνημόσυνα γίνονται. Η αυτοκτονία είναι η πιό τραγική αμαρτία που δέν μπορεί νά συγχωρεθή.
    Νά προσέχουμε όλοι νά μήν κάνουμε ποτέ τέτοια βλακεία. Όταν ο Θεός κλείνη μιά πόρτα, ανοίγει μιά άλλη. Η απελπισία είναι ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!

  2. Γιατι απεκλεισε η ατυνομια την εγκληματικη ενεργεια;να αναζητησει Τους ηθικούς αυτουργούς πισω απο κάθε αυτοκτονια-δολοφονια λόγω του οικονομικού στραγγαλισμου που μας έχουν επιβαλει

  3. Η ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΙΑΝΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ…

    ΠΡΌΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ…ΧΙΤΛΕΡ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ…

  4. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ???

  5. ΤΟΥΣ ΒΑΡΩΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΔΡΟΥΝ Κ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Κ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ,ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΝΑΜΕ ΓΥΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΜΟΛΩΝ

  6. Πώς αποκλείει το έγκλημα η αστυνομία? Αφού έγκλημα είναι…..τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη….

  7. Αντικαπνιστικός νόμος και κορωνοιονόμος, έφεραν την ταφόπλακα στην εστίαση.

  8. ετσι ακριβως εγινε φιλε δυστυχως τα προβατα τους πιστεψαν για αλλη μια φορα!

  9. Φιλε Γιωργο επρεπε να καθαρίσεις 3,4 κρατιστες της λεσχης bilderberg ΤΗΣ αρχιμασωνας Ντορας….χάρηκα που σε γνώρισα ως πελατης στο μαγαζί σου. Αυτοί ολοι ΕΊΝΑΙ η καταστροφή της ελλαδας.

  10. Ας μην τους ψηφίζατε.Τωρα είναι αργά για δάκρυα.Πατησανε στο όνομα της Μακεδονίας για να πάρουν τις εκλογές και δεν κάνανε τίποτα.Αντιθετος.

  11. Η καταστροφή της μεσαίας τάξης όχι από την αριστερά αλλά από την δεξιά. Ποιος το περίμενε;

  12. ΧΡΕΩΣΤΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑΣ

  13. ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΣΤΗΣΟΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΦΕΡΤΗ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ!!!

  14. εγληματικη οργανωση η ΝΔ να πανε φυλακι,αλλα ξεχασα οι δικαιοσυνη γαμιετε με τους τουρκοσπορουσ τουσ πολιτικους

  15. μεγα λαθος !!!!!!!!!!! να βγουν να παλεψουν για το δικιο τους δε ειναι λυση η αυτοκτονια

    1. Και οι ομολογιούχοι πάλεψαν στα δικαστήρια, αλλά όλοι τους ξέχασαν, Και οι δικαστές και οι πολιτικοί. Κάποιοι βέβαια δεν άντεξαν και αυτοκτόνησαν. Κανένας δε συγκινήθηκε. Αρκεί να μη στεναχωρήσουμε τους δανειστές.

Comments are closed.