Κούγιας για Στυλιανίδη: «Αν τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε»

Κοινοποίηση:
κουγιας

Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη έκανε ο Αλέξης Κούγιας.

Μάλιστα, ο γνωστός δικηγόρος είπε, μιλώντας στον Ant1 το πρωί της Τετάρτης: «Ρε παιδιά, ρε πρωθυπουργέ; Αυτόν τον Στυλιανίδη που τον βρήκες; Άμα τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε».

«Είναι δυνατόν αυτός να λύσει ένα πρόβλημα με τις τοποθετήσεις που έκανε;», αναρωτήθηκε ο κ. Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας συνέχισε την επίθεση στον υπουργό Κλιματικής Αλλαγής, επιρρίπτοντας ευθύνες στον πρωθυπουργό που δεν ζητά παραιτήσεις.

«Ένας από εσάς δεν μπορούσε να κλείσει τους δρόμους της εισόδου της Αττικής Οδού; Δεν το έκανε η Αττική Οδός. Έρχεται ένας φαντάρος και το λύνει αμέσως. Εσείς δεν μπορούσατε να κλείσετε τον δρόμο και να γυρίσετε τα αυτοκίνητα πίσω; Δεν μπορούσε να το κάνει ένας του κρατικού μηχανισμού;

Για ποιο λόγο να πρέπει να εκτίθεται ο Μητσοτάκης για αυτούς τους ανίκανους ανθρώπους;», ενώ διερωτήθηκε, «η απαίτηση της παραιτήσεως δεν υπάρχει; Δεν μπορεί να υπάρξει ένας πρωθυπουργός και να πει “έλα εδώ, παραιτήσου τώρα”. Ο καθένας πρέπει να αξιολογείται με την αποτελεσματικότητά του. Δεν την έχεις; Γεια χαρά!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. Πεταχτηκες Κουγια για τον Στυλιανιδη…δεν σε ειδα να σχολιαζεις την παγκοσμιως αγνωστη Σακελλαροπουλου που δεν μπορει να σηκωσει ενα τηλ να παρει καποιον ξενο ηγετη

  2. Εσυ στις υποθέσεις πας μόνος σου;δεν σε διορίζει κάποιος;κοροϊδεύεις τον κόσμο!

  3. Μίλησε κ ο “γκραν μάστερ” Ξέπλυνε όμως Μητσοτάκη…

  4. ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ, ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ,τους εμπαιναν απο το ενα αυτι ΚΑΙ τους εβγαιναν απο το αλλο. Γ’Αυτο και τα σχολια του ΚΑΦΕΝΕ.

  5. Ο Κούγιας βγήκε μόνο και μόνο για να ξεπλύνει τις ευθύνες από τον Μητσοτάκη.

  6. Απλή λογική, οι μ@λάκες όμως δεν την έχουν και μας ταλαιπωρούν. Ο δε Μητσοτάκης, πόσο μυαλό έχει που δεν τους βλέπει, αυτοί μόνο για να διαλαλούν και να διαφημίζουν τις ιδιαιτερότητες τους είναι.

  7. …ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ!!!!!
    ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΑΠ ΟΣΑ ΞΕΡΩ!!!

  8. Κατόπιν εορτής όλοι γίνονται προφήτες…. Μου αρέσει που λέει ο Κούγιας κιόλας πως πήρε τον Κούλη απο το χέρι να τον γνωρίσει στον κόσμο της Πετρούπολης λες και δεν τον ήξεραν και περίμεναν τον Κούγια να τους μάθει έναν Μητσοτάκη… χαχαχαχαχα Τέτοιο ναρκισσιστικό φρούτο σαν τον Κούγια δεν υπάρχει άλλο. Και θα ήταν ανοικτή η ΑΟ αλλά θα έδινε εντολή ο Στυλιανίδης να εμποδίζουν τον κόσμο να μπει στην ΑΟ χωρίς να υπάρχει προς στιγμήν πρόβλημα… χαχαχαχαχα Και θα έπρεπε να προφητεύσει ο Στυλιανίδης πως τα βλήματα που οδηγούν στην Ελλάδα δεν έχουν αλυσίδες μαζί τους…..χαχαχαχα Άσε ρε Κούγια τράβα παίξε μπάλα που το παίζεις και αριστερός κιόλας χαχαχαχαχαχαχα

  9. Μπράβο και στον Κούγια, όπως και στον πρώην δικηγόρο του ιερέα στα Πατήσια!!! Πρέπει επιτέλους, να λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους!!!Πρώτος διδάξας βέβαια, ο Στέφανος Χίος!!!

  10. το πολιτικο συστημα αν μπορουσε θα εβαζε σε υπευθυνες θεσεις μαιμουνια πιθηκους μονο και μονο για να μην ειναι κενες βλεπετε υπσρχουν και ψηφοφοροι… και πρεπει να βλεπουν…. αλλα στο μυαλο δεν υπαρχει διαφορα το ιδιο ειναι ξυπνατε μουργοι.

  11. Τα σχολεία στην Ανατολική Αττική πρέπει να μείνουν κλειστά και την Παρασκευή

  12. τό πρόβλημα του Μητσοτάκη και κάθε γόνου είναι ότι διορίζει γλύφτες και όχι ικανά άτομα απο φόβο μην ξεπεταχτεί κανένας και τους πάρει το μαγαζί
    για αυτό βλέπετε Πλεύρη, Γεωργιάδη κ.τ.λ
    Επίσης η ελιτ εδώ κάνει χρόνια δουλειές με τις οικογένειες των γόνων, έχουν πρόσβαση και δεν θέλουν εκπλήξεις
    Για αυτό φάγανε Τζιτζικώστα και Μεϊμαράκη

  13. Το ζήτημα δεν ειναι η επιλογή κάποιων αλλα το γεγονός οτι ολοι τους ειναι παρτον εναν και χτυπα τον αλλον.
    Και οσο για αντιπολίτευση φχαριστω αλλά δεν θα πάρω…

  14. Κύριε Κούγια ο Υπουργός, εις εκ αρίστων δεν πρόκειται να χαθεί σην Πλατεία της Ομονοίας διότι έχει ενεγοποιημένο στο κινητόω του internet, location και GPS. Aν παρ ελπίδά προκύψει κάποιο πρόβλημα θα καλέσει την αστυνομία απο το υπουργικό τηλέφωνο και θα σωθεί το παλουκαρι

  15. Κούγια, ο κούλης τον διάλεξε αυτόν που θα χαθεί μόνος του στην ομόνοια, όπως λες! Το χειρότερο είναι ότι τον διάλεξε γιατί ήθελε το σχέδιο ανάν γιατί πατριώτη δεν θα διάλεγε! Όσο για τον βενιζέλο που θέλεις, εγώ θυμάμαι ένα χαράτσι που έβαλε στα ακίνητα που μέχρι και τα δικαστήρια της σακελλαροπούλου το βγάλανε αντισυνταγματικό γιατί ήθελε να μας κόψει το ρεύμα αν δεν είχαμε να το πληρώσουμε! Ούτε άκουσα το βενιζέλο σου να λέει για το αντισυνταγματικό χαράτσι των 100 ευρώ στα γεροντάκια. Οπότε κούγια ξεφτίλησε τον στυλιανίδη αλλά μην αθωώνεις αυτούς που τον βάλανε!

  16. Μπραβο ρε Κουγια , αυτον τον λαλακα τον βρηκε οχι για να κανει εργο οπως θα επρεπε κανονικα , αφου ειναι παντελως ανικανος και ανειδικευτος αλλα για να κανει (νομιζε) δημοσιες σχεσεις ….Δυστυχως για την χωρα ειναι τελειως ΑΧΡΗΣΤΟΣ , εψαξε πολυ για να τον βρει ? παει πακετο με τους αλλους κοπριτες που εχει επιλεξει για συμβουλους (Ντοκο ,Ροζακη,ΕΛΙΑΜΕΠ, κλπ)

  17. μας είχε ζαλίσει τις κοχόνες με το επιτελικό κράτος και με τους άριστους που δίορισε και τώρα φταίνε μόνο οι άριστοι
    Αλέξη και το άλλο ψεματάκι ο Κούλης δεν δούλεψε Αμερική μήτε πουθενά στον Γαλαξία
    ο πατέρας του τον έβαλε σύμβουλο στην Εθνική επι Καραντζά
    Αλέξη πρέπει να ξέρεις τι σημαίνει σύμβουλος στο Ελλαδιστάν
    Απο τους τελευταίους 4 πρωθυπουργούς ο μόνος που πρέπει να δούλεψε πάντοτε κατά τα λεγόμενα του ειναι ο Σαμαράς σε μια πιτσαρία στην Αμερική
    για αυτο το χρέος έχει φθάσει 400 δισ και επικρτατεί το σημερινό χάλι
    Αλέξη γέρασες, κονόμησες άσε το γλύψιμο…

  18. Κουγια επειδή εσυ είσαι ικανός άνθρωπος θα γινόσουνα ποτέ πολιτικός ;;;; Θέλουν ξήλωμα και οι 300 εκεί μέσα … μακάρι να είχαμε ανθρώπους σαν εσένα τον Χίο που ξέρουν τι γίνεται στο δρόμο

  19. Στυλιανιδης???? Τι μεταγραφή είναι αυτή ρε σύ που έκαναν??? Ψηφίσαμε εμείς αυτόν τον μισογλωσσο??? Που δε ξέρει να μιλάει ελληνικά και ρεταρει??? Που είναι ο εθνικός προδότης της Κύπρου που υποστήριζε το σχέδιο αναν επι Τάσου Παπαδόπουλου και ζητιάνευε 50.000 γιουροοοοο (που έλεγε και ο μακαρίτης ο Τράγκας) για στηρίξει την προδοσία της Κύπρου??? Τι διάολο ρε σε αυτή τη χώρα άλλους βουλευτές ψηφίσαμε και άλλοι βγαίνουν??? Ο τύπος αυτός ονόματι στυλιανιδης που το παρουσιαστικό του θυμίζει κοσοβαρο τουρίστα ξέρει τι σημαίνει γκρέιντερ ξέρει τι σημαίνει αλατιέρα μήπως νομίζει ότι αλατιέρα είναι αυτή που αλατίζουν το φαΐ????????

  20. Ο Κύπριος αδερφός κονομαει στην χώρα του ποτέ Οτι πιο άχρηστο ον υπάρχει στην γη αυτο το σιχαμα το ξεπερνάει υπουργός απο τα lidl

  21. Κούλη τον επόμενο που θα βάλεις στο υπουργειο πολιτικής προστασίας να τον φέρεις από την Ουγκάντα. Α ρε βλήμα.

  22. Ο ικανός ηγέτης κρίνεται από τις επιλογές του. Στυλιανίδης, ανηψιός Καραμανλή, Αυγενάκης, Κεραμέως, Μενδώνη, Πέτσας, Μηταράκης και λοιπός θίασος δεν τοποθετήθηκαν με δική τους απόφαση αλλά αποτελούν επιλογές Μητσοτάκη.

  23. Σωστοτατος ο.κ.Κουγιας! Ενας Στυλιανιδης κομπαρος γαλουχημενος μισελληνας μεγαλωσε πινοντας το γαλατακι του με το…… η Κυπρος κειται μακραν του αειμνηστου Κωνσταντινου Καραμανλη! Μητσοτακη υπαρχουνε κι Ελληνες πατριωτες για αυτες τις υπουργικες θεσεις!

  24. Αν δεν στείλεις κε Μητσοτάκη το συντομότερο στα τσακίδια μερικούς άχρηστους τύπου Στυλιανίδη,Πέτσα,μπούλη Καραμανλή και δεν βάλεις στη θέση τους άφθαρτους και γνωρίζοντες θα σε βρουν κι άλλες συμφορές με δαύτους και θα σε κάψουν όσο καλές προθέσεις κι αν έχεις.

  25. ΕΝΤΑΞΕΙ ..ΚΟΥΓΙΑ! ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ,ΠΟΥ..ΑΥΤΟ-ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ!!! ΠΟΛΥ “ΞΥΠΝΙΟΣ” ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ “ΒΛΑΚΕΣ”…

  26. Xaxa.. ναι ρε δεν παιζεται το ατομο…κουγια ζεις εσυ μας οδηγεις!!!!!

  27. “””…….ένας του κρατικού μηχανισμού;“”“ Εχουν τα ανυπαρκτα κρατη και κρατικο μηχανισμο εκτος ανυπαρξιας;;;;;;

  28. Κούγια, ο Μητσοτάκης εκτίθεται καθώς όλοι αυτοί “οι ανίκανοι” όπως τους χαρακτηρίζεις, αποτελούν δικές του επιλογές, και πιο ανίκανος όλων ο ίδιος, ο ανιψιός δήμαρχος και πολλοί άλλοι.

  29. Επιλογή Μητσοτάκη ήταν ο Κύπριος σταλίνας.

Comments are closed.