Κούγιας: «Αν μου το επιτρέψει ο Λιγνάδης θέλω να μηνύσω την Μενδώνη»

Κοινοποίηση:
ektakti eidisi

Νέες… βόμβες έριξε ο Αλέξης Κούγιας το βράδυ της Τρίτης, 23.02.2021, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.


Αναφερόμενος στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, του οποίου την υπεράσπιση ανέλαβε και επίσημα λίγες ώρες νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως εάν του το επιτρέψει ο εντολέας του, επιθυμεί να μηνύσει την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη!

Αφορμή, όπως τόνισε, οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε η Λίνα Μενδώνη στην διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, προ ημερών, κατά την διάρκεια της οποίας χαρακτήρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη «επικίνδυνο άνθρωπο», με τον γνωστό ποινικολόγο να μιλά για κατάφωρη καταπάτηση του τεκμηρίου της αθωότητας.

“Ο κύριος Λιγνάδης θα αθωωθεί” είπε ο Αλέξης Κούγιας, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά ο γνωστός σκηνοθέτης, κατά ανθρώπων που σπίλωσαν το όνομά του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΗΔΗ ΘΑ ΑΘΩΩΘΕΙ. ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ.

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ;;;; Ο ΚΟΥΓΙΑΣ Η’ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ Κ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ‘ΑΓΟΡΙΑ’ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ;

  2. Στην περιπτωση των Σατανιστων της Παλληνης ειχαμε να κανουμε με μια ομαδα κακομαθημενων εγκληματικων πλουσιοπαιδων που παριστανα τους σατανιστες ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΛΙΤ. μημ μπερδευουμε καταστασεις γιατι μονο κακο θα κανουμε . Θελουμε να ανοιχτουν ολα τα mail και τα ηλεκτρονικα αποτυπωματα του Λιγναδη συνομιλιες whats app viper .. κτλ ΟΧΙ σημερα αλλα ΧΤΕΣ!!!!

  3. Κυριε Χιο ειναι υποχρεωση σου ηθικη να διασυρεις επιτελους αυτο τον αστειο ποινικολογο. Ας αφησουμε την υποθεση της Τοπαλουδης και να παμε στη υποθεση της 10χρονης Μαρκελλας απο την Θεσσαλονικη -την υποθεση παιδεραστιας την οποια ανελαβε ο Κ. Κουγιας ως προστατης του κοριτσιου απεναντι στα παιδοφιλη που την απηγαγε.. ελεγε τοτε ¨Κούγιας για Μαρκέλλα: «Συνεργοί της 35χρονης σε «Υπάρχουν συνεργοί σε Θεσσαλονίκη και εξωτερικό!”’ Λοιπον το θεμα Λιγναδη δεν μπορει καν να συγκριθει με την απλη καθημερινη παιδοφιλο ( γιατι τελικα υπαρχουν πολλες και πολλοι αναμεσα μας απο οτι πλεον καταλαβαινουμε ) και το μικρο κυκλωμα της ..εδω μιλαμε για ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ! pedophile ring -connection with Illuminati & Elite ! Εκει απο την πρωτη στιγμη κατασχεθηκαν σκληροι δισκοι -τηλεφωνα και εγιναν φιλο φτερο ωστε να βρεθουν ενοχοποιητικα στοιχεια. Εδω δεν βλεπουμε καμια σοβαρη κινηση . Πρεπει να ανοιχτουν τα mail του να κατασχεθει οτι ηλεκτρονικο αποτυπωμα εχει αφησει και να δουμε με ποιους συνδεεται. Ο Κουγιας στη υποθεση της Μαρκελλας αυτο εκανε..εδω μας εβγαλε αυτο το ΤΕΡΑΣ αθωο???

  4. Ο κ Κουγιας ο δικηγόρος των σατανιστων και των παιδοφιλων…..
    Προσπαθεί να αποδομήσει την προσωπικοτητα των μαρτυρων και των θυμάτων όπως έκανε και με τους συγγενείς θυμάτων των σατανιστων…. Ιδια τακτική …. Γλοιωδης και ανηθικος…. Υπάρχουν ακόμη τα βίντεο στο YouTube με την δική των σατανιστων… Και βλέπουμε την συμπεριφορά του.. Ντροπή . ..

Comments are closed.