Κουμπιά και δραχμές πετάνε στα παγκάρια οι πιστοί – Tι καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος (BINTEO)

Κοινοποίηση:
pagkari-641736

Τις οικονομικές δυσκολίες με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι οι πιστοί και οι ιερείς καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδας.

Όπως επισημαίνει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το αποτέλεσμα της κρίσης ήταν να έχουν φτάσει τα έσοδα των εκκλησιών της χώρας στο 60% αυτού που ήταν το 2011.

Ο αντιπρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδας, κ. Βαμβακίδης δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι ο κόσμος που πηγαίνει στην εκκλησία δυσκολεύεται οικονομικά, οπότε αφήνει άσχετα πράγματα αντί για νομίσματα, μεταξύ άλλων «υποδεέστερα από το ευρώ νομίσματα», δραχμές, αλλά και κουμπιά.

Συγκεκριμένα, είπε: «Βρίσκουμε δραχμές, νομίσματα άλλων κρατών, ακόμα και κουμπιά. Ο προσερχόμενος στο ναό για να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα των υπολοίπων, κάνει την κίνηση ότι ρίχνει κάτι έτσι ώστε να φανεί ότι δίνει κάτι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ!!!! ΑΜ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ !!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ??? Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!! ΕΧΕΤΕ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ????ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ !!!

Comments are closed.