“Κουβαρντάς” ο Μηταράκης για τους λ@θρομετανάστες! Ασφάλιση και περίθαλψη σε όλους τους αιτούντες άσυλο! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Κοινοποίηση:
metanastes

Κουβαρντάς… ο Υπουργός Μετανάστευσης, με τα δικά μας λεφτά.

“Από σήμερα, τίθεται σε εφαρμογή η απόδοση του Προσωρινού Αριθμού Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (Π.Α.Α.Υ.Π.Α.) σε όλους ανεξαιρέτως τους αιτούντες άσυλο, σε εφαρμογή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθμόν 199/31-01-2020.”

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Προδότες ! Αντί να τους απελάσουν ή να τους στείλουν φυλακή στη Μακρόνησο, τους δίνουν και περίθαλψη. Νόμιζα οτι η κυβέρνηση κάνει καλή δουλειά με τα μέτρα για τον κορονοιό, αλλά απο ότι φαίνεται για ένα μήνα σταμάτησαν την παροχή ασύλου και τώρα που έκλεισαν τους Έλληνες στα σπίτια τους βρήκαν την χρυσή ευκαιρία να δίνουν δικαιώματα στους λαθρομετανάστες εισβολείς.

  2. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ?????ΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΛΛΗΝΕΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΤΟ Κ@ΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΒΡΩΜΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ !!!!!

  3. Έργα από την “πατριωτική” Ν.Δ
    Σας δουλεύουν και την πληρώνουμε όλοι μας.

  4. μιτσοτακη και λιπα σκουλικαντερες που κυβέρνησαν ψόφο !!!!!!!

Comments are closed.