Κοσμοσυρροή, οργή και ύβρεις για τη Φώφη στο γραφείο του Βενιζέλου στην Αθήνα! Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ

Κοινοποίηση:
gennimata-venizelos-2-6-2019

Η απόφαση της Φώφης Γεννηματά ήταν προειλημμένη, αφού η συμφωνία με τον Γιώργο Καμίνη- να είναι εκείνος επικεφαλήςτου ψηφοδελτίου Επικρατείας- είχε προηγηθεί, και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ γνώριζε φυσικά ποια θα είναι η αντίδραση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Πόσο μάλλον σε μια σχεδόν ταπεινωτική πρόταση, να είναι τελευταίος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Η εκτίμηση του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι ότι η απόφαση της Φώφης Γεννηματά- που δημιουργεί ξαφνικά μια μείζονα κρίση στο χώρο της κεντροαριστεράς, παραμονές των εθνικών εκλογών- εξυπηρετεί ένα σχέδιο σύγκλισης του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ, και της το είπε και «δια ζώσης». Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν η συζήτηση των δυο στην Χαριλάου Τρικούπη, να έγινε σε πολύ υψηλούς τόνους, τουλάχιστον από την πλευρά του Ευάγγελου Βενιζέλου, με προσωπικές αιχμές εναντίον της κ. Γεννηματά.

Διαβάστε την συνέχεια στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ο Καμινης ειναι ΣΥΡΙΖΕΟΣ το ιδιο και ο ΓΑΠ και γενικά η οικογενεια Παπανδρεου, η Φώφη γλυκοκοιταζει προς τα εκει , οπότε ποιο ειναι το περίεργο που προκαλεί εκπλήξει ?
    ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΚΙΝΑΛ και καραμανληκοι να ενωθούν

Comments are closed.