Κορωνοϊός: 19 νέα κρούσματα στην Ελλάδα – Κανένα από πύλη εισόδου

Κοινοποίηση:
coronavirus_header

Τι κατέγραψε στην έκθεσή του για τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, το τελευταίο εικοσιτετράωρο, ο ΕΟΔΥ
Την έκθεσή του για τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, το τελευταίο εικοσιτετράωρο, δημοσιοποίησε το Σάββατο ο ΕΟΔΥ. Σε αυτή, καταγράφοντα 19 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, ενώ κανένα δεν προέρχεται από πύλη εισόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

«Ανακοινώνονται 19 νέα κρούσματα του νέου κορονοϊού στη χώρα. Από τα συνολικά 19, κανένα δεν εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.983, εκ των οποίων το 54,7% αφορά άνδρες.

1.088 (27,3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.044 (51,3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

12 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 58 ετών. 1 (8.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 75.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 124 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ενώ έχουμε 194 θανάτους συνολικά στη χώρα. 63 (32,5%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95,9% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κορωνοιος και φιεστα στο πασαλιμανι για το 45ο πρωταθλημα του ολυμπιακου ηδη στηνουν τη φιεστα 《προληψη》παμε για φιεστα λοιπον ο δημος πειραια να μας πει για το συνωστισμό που θα δημιουργηθει μετα στη γιορτη που οργανώνει ο δημαρχος Μαρινακης.θα ερθει και ο χαρδαλιας?Η παιχτες θα γυρισουν τον πειραια με ανοιχτο λεωφορειο λεει και ο κοσμος θα γιορτασει τελεια ιδεα!

  2. 19? Αχαχαχα πωπω φανταζομαι οτι μεχρι και τα ποντικια εχουν γεμισει κορονα… Δεν εχετε ΙΔΕΑ τι γινεται.. Υπομονη… και για κατουρημα μασκα θα βαζετε..

Comments are closed.