Κορωνοϊός: “Φρένο” στους εμβολιασμούς στα Γιάννενα – Αλλοιώθηκαν δεκάδες εμβόλια

Κοινοποίηση:
5224774

Συνεχίζονται τα προβλήματα με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα όπου καθημερινά όλο και περισσότερο αυξάνονται τα κρούσματα με αποτέλεσμα να παίρνονται και άλλα μέτρα.

Συγκεκριμένα στα Γιάννενα μπαίνει “φρένο” στους εμβολιασμούς διότι αλλοιώθηκαν δεκάδες εμβόλια κατά του ιού με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα.

Κορωνοϊός: Το πρόβλημα με τα εμβόλια

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες από τα Γιάννενα το ενδεχόμενο να αλλοιώθηκε η παρτίδα περίπου 120 δόσεων των αντι – Covid εμβολίων φαίνεται να οφείλεται σε βλάβη στις συσκευές ψύξης, αναφέρει το mypreveza.

Το περιστατικό ανέφερε στην ΕΡΤ Ιωαννίνων, ο Γ.Γ. της ΠΕΟΔΥΝ, Γιώργος Πρέντζας τονίζοντας ότι οι εμβολιασμοί του υγειονομικού προσωπικού στα Νοσοκομεία της Ηπείρου βρίσκονται σε υψηλό ποσοστό, καθώς στα 2 νοσηλευτικά ιδρύματα των Ιωαννίνων φτάνουν το 80%.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής του Κ.Υ Ιωαννίνων ανέφερε, ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα ψύξης και με βάση το πρωτόκολλο διαχείρισης διακόπηκε για μερικές ώρες ο εμβολιασμός, ωστόσο η συγκεκριμένη παρτίδα εμβολίων παραμένει στις συσκευές ψύξης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ανάψτε ένα κερί εκεί στα Γιάννενα, στον πολιούχο σας, που σας γλιτωσε!

Comments are closed.