Κορωνοϊός: «Θα συναντηθούμε στον ουρανό» – Πατέρας και κόρη είπαν το δραματικό τελευταίο αντίο από το τηλέφωνο [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
koronoios_exase_ton_patera_tis

Συγκινεί το τελευταίο αντίο που είπαν μέσω τηλεφώνου πατέρας και κόρη που χτυπήθηκαν από τον κορωνοϊό.

Η Λίντσεϊ έχασε τη μητέρα και τον παππού της από κορoνοϊό με διαφορά λίγων ημερών. Πατέρας και κόρη έμαθαν με διαφορά λίγων ωρών ότι δεν θα τα καταφέρουν. Και οι δύο νοσηλεύονταν στο ίδιο νοσοκομείο στην Αμερική και υπέκυψαν με διαφορά λίγων ημερών.

«Πήραμε τηλέφωνο τον παππού και τον έβαλα σε ανοιχτή ακρόαση για να μιλήσει με τη μαμά μου». Της είπε «κόρη μου, δεν πάω καλά».

«Και εγώ το ίδιο μπαμπά», του είπε. Τότε της είπε «Τρέι, πεθαίνω». «Και εγώ μπαμπά», του απάντησε. «Θα συναντηθούμε στον ουρανό παιδί μου».

«Είναι τρομακτικό που κάποιοι λένε ότι ο κορονοϊός είναι μια γριπούλα. Δεν είναι. Παίρνει ζωές. Πήρε τη μαμά μου. Τα παιδιά μου δεν έχουν πια γιαγιά. Η μαμά μου δεν θα δει τα εγγόνια της να παντρεύονται.»

Μοναδική παρηγοριά της Λίντσεϊ ο πατέρας της, που νίκησε τον ιό μετά από νοσηλεία 46 ημερών, αναρρώνει σπίτι και θρηνεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ε και:: Τι είδους άρθρο είναι αυτό: Αυτά συμβαίνουν καθημερινά και με αιτία πολύ σοβαρές και χρόνιες ασθένειες. Κανείς όμως δεν επέβαλε lockdown πουθενά. Η θνητότητα είναι πολύ μικρή, βάσει των στοιχείων των διεθνών οργανισμών. Όχι άλλο κάρβουνο, φτάνει!

Comments are closed.