Κορωνοϊός: Η πανούργα Μέρκελ τι ξέρει; Γιατί η Γερμανία παρήγγειλε μεγάλες ποσότητες χλωροκίνης;

Κοινοποίηση:
merkel_farmako_

Περίεργα πράγματα… Σύμφωνα με δήλωση του ομοσπονδιακού υπουργού Υγείας Γενς Σπαν, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει παραγγείλει μεγάλες ποσότητες φαρμακευτικών παρασκευασμάτων προφύλαξης από την ελονοσία (μαλάρια), ως πιθανό θεραπευτικό μέσο για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε ο χριστιανοδημοκράτης (CDU) πολιτικός της στο Δίκτυο Συντακτών Γερμανίας (RND), πρόκειται για το φάρμακο Chloroquine (Χλωροκίνη) το οποίο παρασκευάζει η εταιρεία Bayer. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορεί να βοηθήσει να αντιμετωπισθεί και η πνευμονική νόσος Covid-19 που προκαλείται από τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τον Σπαν, οι υγειονομικές αρχές μελετούν αρκετές έρευνες για να επαληθεύσουν αυτήν την άποψη.

Παρόμοιες προσπάθειες γίνονται και στην Γαλλία. Η φαρμακευτική εταιρεία Sanofi προσέφερε στη γαλλική κυβέρνηση αρκετά εκατομμύρια δόσεις του φαρμάκου Plaquenil για την ελονοσία. Οι πρώτες μελέτες σε 24 ανθρώπους που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό είναι “πολλά υποσχόμενες”, όπως ανακοινώθηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Η Μέρκελ κάνει μεγάλες Παραγγελίες γιατί είναι Αρχηγός κράτους. Και επειδή η Γερμανία είναι Κράτος. Μπορεί εμάς να μην μας αρέσει αλλά για τον λαό της είναι η καλύτερη. Μακάρι να είχαμε και εμείς μια Μέρκελ εδώ. Να μην τρέχουμε στα φαρμακεία μόνοι μας για να αγοράσουμε κάτι μπας και γλυτώσουμε.

    1. Γερμανοτσολιά μου εσυ!!!!για την πολυεθνικη μπαγιερ που παραγει κατσαριδοκτονα το κανει όχι για τον γερμανικο λαο ηλιθιε/α!!!!!

      1. Εσύ αφελή ξερόλα των 500 ευρώ τον μήνα και τα επιδοματάκια που σου πετάνε σαν ξεροκόμματο, τρέχα στα φαρμακεία μπας και προλάβεις να αγοράσεις κανένα κουτί με παρακεταμόλη και αυτοϊκανοποιημένος ότι τα ξέρεις, όλα κάτσε στην τρύπα σου οικτίροντας τους καημένους τους Γερμανούς. Αν είχες διαβάσει προσεκτικά τι έγραψα θα είχες καταλάβει. Όμως όταν κανείς δουλεύει μόνο το μάτι και όχι το μυαλό …..

  2. Κάνε βελονισμό και θα σταματήσουν τα συμπτώματα του λύκου

  3. ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΑ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΟΜΟΪΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΚΙΝΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΥΣΙΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.
    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ¨¨ΠΑΝΔΗΜΙΑ¨¨ , ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ;
    ΤΖΙΝ ΤΟΝΙΚ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΚΕΤΟ ΤΟΝΙΚ.
    ΜΗΝ ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΡΑΦΙΑ

  4. Εμείς αλήθεια τι κάνουμε;
    Πάσχω από δισκοειδή ερυθυματώδη λύκο
    (ρευματοπάθεια) και λόγω έξαρσεώς του κάνω
    συστηματική θεραπεία εδώ και πέντε μήνες.
    Στις 16-03-2020 επισκεύτικα τον φαρμακοποιό
    μου και με πληροφόρησε ότι υπάρχει έλλειψη
    στο φάρμακο (plaqenil) που λάμβάνω!!!
    Τι κάνει η πολιτεία γι’ αυτό;;;
    Πως θα συνεχίσω τη θεραπεία μου;;;

    1. Εγω λεω να κανεις και εσυ να αναλάβεις και καμια πρωτοβουλια ,μην τα περιμενεις όλα απ τους αλλους ,κουνησου,δεν εισαι ο μονος που εχει πρόβλημα και πανω απ όλα σταματα την γκρινια….ψαξε ρωτα μαθε τι αλλου είδους φαρμακο υπαρχει για την περιπτωση σου ,σιγουρα θα υπαρχει ,αντε και σιδερένιος

Comments are closed.