Κορωνοϊός: Δραματική έκκληση του προέδρου εργαζομένων νοσ. Καστοριάς

Κοινοποίηση:
nosokomeio_kastorias

«Δεν πρέπει να θρηνήσουμε άλλα θύματα», δήλωσε απόψε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Καστοριάς Χρήστος Κουσουρής, με αφορμή τον 4ο θάνατο από κορωνοϊό, που αφορούσε σε εργαζόμενο του νοσοκομείου της πόλης.

Ο κ. Κουσουρής μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο κόσμος στην Καστοριά και ειδικά στο νοσοκομείο  λέγοντας πως «είναι πολύ δύσκολο να χάνεις συνάδελφό σου. Ελπίζω να είναι το πρώτο και τελευταίο θύμα, να μην κλάψουμε για άλλο συνάδελφο σε όλη την Ελλάδα, για άλλον άνθρωπο για άλλο συμπολίτη που ζει στη χώρα μας. Εμάς η Πολιτεία δεν πρέπει να μας αντιμετωπίζει πλέον όπως τους άλλους νομούς και τα άλλα νοσοκομεία».

Στη συνέχεια απηύθυνε έκκληση στην κυβέρνηση, να ρίξει το βάρος της στον νομό που δοκιμάζεται περισσότερο από όλους από τον ιό.

«Η Καστοριά είναι στο «κόκκινο» αυτήν τη στιγμή, είμαστε τουλάχιστον 15 μέρες μπροστά από τους άλλους νομούς. Από εμάς η Πολιτεία πρέπει να έρθει και να διδαχθεί πώς θα αντιμετωπίσει τον ιό στις άλλες περιοχές. Κάνουμε άμεση έκκληση για βοήθεια στον υπουργό Υγείας, υπάρχει εξουθένωση προσωπικού, ιατρικού, νοσηλευτικού, παραϊατρικού, καθαριότητας» επεσήμανε ο κ. Κουσούρης που είπε ότι όλοι τους δίνουν μάχη και έχουν υπερβάλει εαυτόν ενώ σημείωσε ότι υπάρχουν συνάδελφοι που είναι σε καραντίνα ή και επειδή είναι σε ευπαθείς ομάδες έχουν φύγει με άδειες. Επανέλαβε «δεν πρέπει να θρηνήσουμε κι άλλα θύματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουσουρής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Φτηνός εργατοπατέρας του μπίθα, που πήρε το 15λεπτο δημοσιότητας που του αναλογεί.

Comments are closed.