Κορωνοϊός: Για να δικαιολογήσουν την 5η δόση «βαπτίζουν» τον «Κένταυρο» ως πιο μεταδοτικό!

Κοινοποίηση:
5efa15096bbf10c0179cc0fcc0179da2_XL

Με την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών να λέει το «ναι» στην πέμπτη δόση του εμβολίου για όσους προχώρησαν στην αναμνηστική τέταρτη δόση μέσα στο καλοκαίρι, ο εμπαιγμός της κυβέρνησης συνεχίζεται, με τους ειδικούς να «βαπτίζουν» τη μετάλλαξη «Κένταυρο» ως πιο μεταδοτική, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα!

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, σημείωσε ότι ο «Κένταυρος» είναι «πρώτος ξάδερφος της παραλλαγής Omicron 5» με τα ίδια συμπτώματα και την ίδια νοσογόνο δύναμη, αλλά «λιγάκι πιο μεταδοτικός».

Μάλιστα, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι υπάρχουν και άλλα κρούσματα με τη μετάλλαξη «Κένταυρος» στη χώρα, ενώ οι προβλέψεις κάνουν λόγο για νέα πανδημική κρίση και επιδημική έξαρση στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοέμβρη, το ύψος της οποίας ακόμα δεν μπορεί να εκτιμηθεί.

Όλα αυτά, παρά την κάθετη αύξηση του αριθμού των θανάτων μετά τα εμβόλια, που στην Ελλάδα είναι της τάξεως του 25% από το 2019!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΜΥΤΙΛΙΝΟ
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΚΛΥΣΜΑΤΑ

  2. εγώ λυπάμαι τους αψεκαστους ,έφαγαν το παραμύθι και τώρα τους βάζουν να κάνουν και άλλα εμβόλια ,είναι προδομένοι και σίγουρα νιώθουν μεγάλη οργή .
    δεν ξέρω αλλά η λογική λέει ότι δεν θα πάνε για την χαριστική δόση

  3. Από μαλάκες το τσιφτετελλιστάν είναι γεμάτο. Μασκοφόροι εμφολιάκηδες, οπαδοί της ψευτο πανδημίας του απατεώνα ΠΟΥ και του μασόνου Φάουτσι, ξαδελφάλι του Γερμανόπουστα λοάτκι. Ξυπνήστε ζώα επιτέλους.!!! Η καταστροφή σας χτύπησε την πόρτα……..!!!!!!

  4. Έχω ακούσει πολλούς γιατρούς να λένε δημόσια πως οι ιοί με τις μεταλλάξεις γίνονται πιο ακίνδυνοι και πιο μεταδοτικοί. Οπότε προς τι το παράξενο με τη νέα μετάλλαξη;

  5. Σιγά μην το σταματήσουν. Τώρα δίνουν και τα «επικαιροποιημένα για μια παραλλαγή που δεν υπάρχει την Ο1.

  6. ….Απο τον περιγυρό μου όσοι μπολιάστηκαν μου εχουν πει πως το μετάνιωσαν και δεν προκειται να κανουν αλλη δοση διοτι νιωθουν εξαπατημενοι και προπαντός φοβισμένοι!!!….

  7. Οπως και να το ονομασετε μπολι δυσκολο να ξανακανει καποιος αφου σας πηραν χαμπαρι

  8. Γενικός διευθυντής Π.Ο.Υ: Το τέλος της πανδημίας COVID-19 είναι ορατό!

    1. Εννοεί δεν βρίσκουμε άλλους μ@λ@κες να το κάνουν, πάμε γι’ άλλα!!!

Comments are closed.