Κορωναϊός Σούπερ Μάρκετ: Ποια 6 προϊόντα εξαφανίστηκαν από τα ράφια. Οι πρώτες ελλείψεις

Κοινοποίηση:
koronaios-super-market

Ποιες ελλείψεις εμφανίζονται στα ελληνικά σούπερ μάρκετ εξαιτίας κορωνοϊού;

Χρυσές δουλειές για τα σούπερ μάρκετ.

Μπορεί η χώρα να κινείται στους ρυθμούς του κορωνοϊού και ο φόβος των πολιτών να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος, υπάρχει όμως και ένας κλάδος που κάνει χρυσές δουλειές.

Ο λόγος ασφαλώς για τα σούπερ μάρκετ που βλέπουν τον τζίρο τους να αυξάνεται πάνω από 50% μέσα στην κρίση. Ειδικά στις ηλεκτρονικές παραγγελίες η αύξηση είναι πρωτόγνωρη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ με ηλεκτρονικό κατάστημα παραδίδει πλέον μετά από 6 μέρες.

Άνθρωποι της αγοράς τονίζουν ότι η ζήτηση είναι μεγαλύτερη ακόμα και από την περίοδο των capital controls, τότε που η ανησυχία των πολιτών είχε επίσης χτυπήσει κόκκινο.

Οι ιδιοκτήτες των σούπερ μάρκετ διαβεβαιώνουν ότι δεν θα παρουσιαστούν ελλείψεις στα ράφια, όμως η πραγματικότητα τους διαψεύδει, καθώς οι πολίτες έχουν ξεκάθαρες προτιμήσεις.

Υγρά μαντηλάκια, αντισηπτικά και οινόπνευμα είναι πλέον είδη υπό εξαφάνιση ενώ φτερά απ’ τα ράφια κάνουν επίσης τα ζυμαρικά, τα ρύζια και τα όσπρια (κυρίως οι φακές). Και ακόμα είμαστε μόνο στην αρχή…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μικρο σχετικα καταστημα της μεγαλυτερης αλυσιδας σουπερ μαρκετ Θεσ/νικης εκανε την Παρασκευη μονο το κρεοπωλειο του…4800€ ταμειο!
    Φανταστειτε ποσος ηταν ο τζιρος σε ολο το καταστημα.

Comments are closed.