Κορονοϊός: Προσοχή! Κολλάει με κάθε επαφή – Τι αναφέρει νοσοκόμα

Κοινοποίηση:
coronavirus11-8

Οι πολίτες πρέπει να προσεχουν την κάθε τους κίνηση και να τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής, ούτως ώστε να βοηθήσουν όσο γίνεται στη μείωση της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.

Σύμφωνα με μία νοσοκόμα, υπάρχει ένας ακόμη τρόπος μετάδοσης του Covid-19, τον οποίο κανείς δεν φανταζόταν.

Μείζονος σημασίας είναι για όλους τους πολίτες πλέον να προσεχουν την κάθε τους κίνηση και να τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής. Ο κορονοϊός μπορεί να εξαπλώνεται ταχέως μέσω αντλιών βενζίνης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Νοσοκόμα που γνωστοποίησε το παραπάνω στοιχείο, προέτρεψε οποιονδήποτε τους χρησιμοποιεί να φοράει γάντια για να αποφευχθεί η λήψη του COVID-19.

«Αν χρειαστεί να γεμίσετε το αυτοκίνητό σας, πρέπει να χρησιμοποιείτε γάντια ή χαρτοπετσέτα και στη συνέχεια να τα πετάτε», δήλωσε

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΙΕΣ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ

  2. ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ & ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΡΑ , ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ & ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ , Η ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ & Η ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ , Η ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝΕ Η ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΟΥΝΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ !!

    1. Αλλά πάντα ό,τι νά ναι!!! Είναι επειδή δεν ξέρουν οι υγειονομικοί και ευτυχώς έχουν εσένα να τους κάνεις υποδείξεις…

Comments are closed.