Κορονοϊός: Γέμισε με αφίσες κατά του εμβολίου η Αθήνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
720_759102_32dc7fecf4-b8a6ad3e301ed11d

Με αφίσες κατά του εμβολίου για τον κορονοϊό γέμισε το κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα στις αφίσες αναφέρεται ότι «δεν είναι εμβόλια! είναι πλατφόρμες γενετικής τροποποίησης των κυττάρων».

Βρίσκονται σε πολλά σημεία του λεκανοπεδίου. Η αστυνομία έχει λάβει γνώση για τις αφίσες και συγκεκριμένα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Σύντομα οι “εγκληματίες” που τόλμησαν να τεθούν απέναντι στην Κυβέρνηση, θα συλληφθούν και θα δοθούν στην πυρά.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΣΧΟΛΙΑ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ?????ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΣΑΣ !!!ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΟΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ ΛΕΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΞΕΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ !!!!!

  2. Δεν καταλαβαίνω τι παράνομο έχουν οι αφίσες, ας εξετάσουμε πρώτα εάν τα γραφόμενα στις αφίσες είναι ψευδή (κατά τη γνώμη μου όχι), εάν παρακινούν τον κόσμο να μην κάνει το εμβόλιο, εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο, μήπως όμως είναι παράνομο να λέει κάποιος ή κάποιοι την γνώμη τους δημόσια, όχι είναι συνταγματικό δικαίωμα του καθενώς να εκφράζεται δημόσια χωρίς να βρίζει ή να μιλά άπρεπα ή προκλητικά.
    Αλλά οι ταγματασφαλίτες θα το βρούν το παραθυράκι και θα τους προσάγουν για μόλυνση του περιβάλλοντος και του νόμου περι αφισοκόλλησης ενώ τα πολιτικά κόμματα, τα φροντιστήρια τα σουβλατζίδικα, οι ομάδες για τη 17 Νοέμβρη κλπ που κάνουν το ίδιο δεν καταδικάζονται.

  3. Να διευκρινίσω ότι είμαι ακροδεξιός, φασίστας, νεοναζί αλλά ότι θα έλεγα καλά λόγια για τους ακροαριστερούς αντίφα ούτε που το φανταζόμουν. Μπράβο στα παιδιά που βγάλανε αυτές τις αφίσες, που αφίσες κατά των εμβολίων δεν τόλμησαν να βγάλουν ούτε πατριωτικές οργανώσεις, ούτε χριστιανικές οργανώσεις, ούτε οργανώσεις της αριστεράς που σκίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα (των λαθρομεταναστών εννοείται) αλλά θεωρούν φυσιολογικό τον εμβολιασμό με γενετικό υλικό RNA και τα πειράματα με το ανθρώπινο DNA, ούτε κανένας. Και να ρωτήσω και κάτι άλλο: Με ποιό δικαίωμα θα τους κυνηγήσει ο εισαγγελέας? Δημοκρατία δεν έχουμε? Κάποιοι δεν συμφωνούν να γίνουν το πρόβατο Ντόλι ούτε γενετικά μεταλλαγμένα υβρίδια. Δικαίωμα τους δεν είναι? Και δικαίωμα τους δεν είναι να εκφράσουν δημόσια την αντίθεση τους?

  4. Μητσοτάκη και Τσίπρα ήθελαν τα παιδιά!!! Υπομονή ραγιάδες, τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα.

  5. οταν οι αφισες ομως μηλουν για τον θανατο των ελληνων που επιδιωκουν δεν ειδαμε κανενα ρεπορταζ να γηνεται ετσι;

  6. Ο καραγκιόζης ο Εισαγγελάτος κοροιδεύει…Ερε κλωτσιές που πανε χαμένες!!!

  7. οτι και να βαλετε οτι και να λενε οι γιατροι οσα βινταιο και να δουμε ο αθλιος τουτος κοσμος ειναι υπες του εμβολιου.σημερα θα περασαν παραπανω απο 200 ατομα στη δουλεια μου. ολοι το το περιμενουν για να τους σωσει. μια ηλιθια μανα μου ελεγε προχυες οτι πηρε τηλ. τον παιδιατρο να ρωτησει ποτε θα κανει τα εμβολια στα παιδια της .ειναι 13 και 9 χρονων.δεν υπαρχει ελπιδα δυστυχως.τους κοιταζω τους ακουω και νομιζω οτι βλεπω εφιαλτη οτι θα ξυπνησω και ολα θα ειναι αλλιως

  8. Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ Κ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΡΟΜΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ Κ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΝΕΙ ΤΟΙΧΟ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΑΣΤΡΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ Κ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ Κ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΤΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ………..Κ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ

  9. Οι πραγματικοί εγκληματίες και οι προστάτες βιαστων και παιδεραστών αλλοδαπών έκριναν
    ότι η ενημέρωση του κοινού για τον υγρό θάνατο που θέλουν να μας μπήξουν στις φλέβες είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Ας κοιτάξουν τα χάλια τους και την κακόμοιρη γεμάτη ψυχοφαρμακα ζωή τους που ούτε η λέσχη Μπίλντερμπεργκ ούτε και τα εκατομμύρια που κλέβουν από τις τσέπες του Έλληνα φορολογούμενου, μπορούν να απαλύνουν από την δυστυχία.

Comments are closed.