Κορίτσια τρέξτε! Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ χώρισε!

Κοινοποίηση:
elonmask

Ο Έλον Μασκ και η Grimes φαίνεται να διαλέγουν χωριστούς δρόμους, έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, αλλά ακόμη «αγαπούν ο ένας τον άλλον».

Ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε στο Page Six ότι ο ίδιος και η διάσημη καναδή τραγουδίστρια από το Βανκούβερ, είναι «μισοχωρισμένοι», αλλά το μεταξύ τους κλίμα είναι φιλικό.

«Είμαστε μισοχωρισμένοι, αλλά ακόμη αγαπάμε ο ένας τον άλλον», δήλωσε στο Page Six και συμπλήρωσε ότι είναι φιλική η σχέση του με την Grimes, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο που είναι 16 μηνών.

«Κυρίως είναι ότι η δουλειά μου στη SpaceX και την Tesla απαιτεί να βρίσκομαι κυρίως στο Τέξας ή να ταξιδεύω στο εξωτερικό και η δουλειά της είναι κυρίως στο Λος Άντζελες. Μένει μαζί μου τώρα και ο μικρός X είναι στο διπλανό δωμάτιο», δήλωσε ακόμη ο Μασκ.

Ο δισεκατομμυριούχος και η τραγουδίστρια έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση τον Μάιο του 2018 στο Met Gala, μετά τον χωρισμό του Μασκ με την Άμπερ Χερντ.

Τον Ιανουάριο του 2020 η Grimes επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος και λίγο αργότερα επιβεβαίωσε ότι ο δισεκατομμυριούχος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Ο μικρός γεννήθηκε τον Μάιο του 2020 και το ζευγάρι του έδωσε το, τουλάχιστον ασυνήθιστο, όνομα X Æ A-Xii.

Η πιο πρόσφατη δημόσια κοινή εμφάνιση του Έλον Μασκ και της Grimes ήταν στο Met Gala αυτό τον μήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κρίμα, μια χαρά ψυχικά σάπιοι νεοταξίτες. Τί μπορεί να πήγε στραβά;

  2. Είναι και ομορφόπαιδο ο μπαγασας…..

  3. Στα καλαμπαλικια μας,λες και μας ενδιαφέρουν οι σαυροφατσες

Comments are closed.