Κοπέλα βρήκε ξένο ταμπόν στο δωμάτιο του αγοριού της και δείτε τι έκανε [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
σδδσωσ

Μια γυναίκα έγινε viral όταν έστησε ολόκληρη κατασκοπική έρευνα για να διαπιστώσει εάν ο σύντροφός της την απατά. Αφορμή στάθηκε ένα ταμπόν που βρήκε στο δωμάτιό του.
Όπως αποκάλυψε σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η νεαρή γυναίκα επικοινώνησε με την εταιρεία Tampax με τον σειριακό αριθμό του ταμπόν, για να διαπιστώσει εάν είχε κατασκευαστεί προτού κάνει σχέση με τον σύντροφό της.
Εάν είχε κατασκευαστεί μετά τη γνωριμία τους, τότε θα υπήρχε κάτι πολύ ύποπτο στην όλη υπόθεση.
Όπως εξηγούσε στο mail που έστειλε στην Tampax, βρήκε το ταμπόν στο δωμάτιο του φίλου της και γι’ αυτό ξεκινούσε έρευνα για να διαπιστώσει την τιμιότητά του.

Τελικά, η εταιρεία απάντησε στο μήνυμά της και διευκρίνισε πως το ταμπόν είχε κατασκευαστεί στις 11 Δεκέμβρη 2019, προτού η νεαρή γυναίκα και σύντροφός της ξεκινήσουν τη σχέση τους.

Το βίντεο με την παράξενη ιστορία ανέβηκε στο TikTok κι έγινε αμέσως viral, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατ. views και περισσότερα από 5 χιλ. σχόλια.
Όπως εξήγησε σε νέο βίντεο, αυτή ήταν η πρώτη φορά της κοπέλας στο σπίτι του συντρόφου της.
Όταν βρήκε το ταμπόν, ρώτησε το αγόρι της ποιας ήταν, αλλά εκείνος ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν είχε μείνει άλλη κοπέλα μαζί του σ’ αυτό το δωμάτιο.
Παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια της, η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να επικοινωνήσει με την κατασκευάστρια εταιρεία, την Tampax.
Όπως ανέφερε σε άλλο βίντεο, πριν το αγόρι της έμεναν στο ίδιο δωμάτιο κάποια κορίτσια, μιας και πρόκειται για φοιτητική εστία.
Ο νεαρός έμενε στο δωμάτιο για αρκετό καιρό τώρα, αλλά ως κλασσικός φοιτητής δεν τα πήγαινε και πολύ καλά με την καθαριότητα, έτσι το ταμπόν είχε απομείνει στο πάτωμα, πίσω από την ντουλάπα.
Τελικά, το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί, μιας και η κοπέλα είναι πεπεισμένη ότι το αγόρι της είναι αθώο.
Εσείς τι λέτε; Τον πιστεύετε;
Δείτε τα βίντεο:

@loissa4 #tampax ♬ original sound – Lois Sa

@loissa4 Reply to @jwhittle5 Clearing fins name #storytime ♬ original sound – Lois Sa

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δλδ δεν μπορεί ένας νέος να χρησιμοποιεί ταμπόν, τι ισότητα έχουμε;

Comments are closed.