Κομοτηνή: Περαστικός κλώτσησε σκύλο. Μόλις έφαγε πρόστιμο 30.000 ευρώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

30.000 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε στον άντρα, ο οποίος  κλώτσησε αδέσποτο στο κέντρο της Κομοτηνής.

Ο άντρας έγινε αντιληπτός από τις κάμερες καταστήματος που διατηρεί ο πρόεδρος της Φιλοζωικής Κομοτηνής Παναγιώτης Γκουδουσίδης, ο οποίος -όπως ενημέρωσε τον «Χ»- έκανε κατάθεση στην Αστυνομία και «έχει ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία. Του δόθηκε διοικητικό πρόστιμο όπως προβλέπει ο νόμος».

Το πρόστιμο, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα αυστηρό, της τάξης των 30.000 ευρώ, σύμφωνα με όσα ορίζονται από τους ειδικούς ποινικούς νόμους για τα δεσποζόμενα και μη ζώα, συγκεκριμένα το άρθρο 16 παρ. α’ σχετικά με την «κακή μεταχείριση ζώου». Πάντως, η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, όπου θα εξεταστεί ποινικά, ενδέχεται να μειωθεί και το επιβληθέν διοικητικό πρόστιμο.

Ο πρόεδρος της Φιλοζωικής έδωσε τα εύσημα στην ΕΛΑΣ, γιατί σ’ εξέλιξη είναι έρευνα για το περαστικό, ενώ -τέλος- κάλεσε άπαντες, όταν αντιλαμβανόμαστε κακοποίηση ή κακομεταχείριση ζώου, να το καταγγέλλουμε στην Αστυνομία.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. 30 χιλ για την κλωτσια αυτη χαδι
    Συγνωμη ρε παιδια σε ανρωπο να το κανε αυτο δεν θα διωκοταν και πληρωνει μια ζωη επειδη ακουμπησε το σκυλι
    Για σου κουλη με την σκυλοχωρα σου
    Τελικα ελλαδα αξιζι να σαι η σκυλι η λαθρομεταναστης η λοατκι εισαι προστατευομενος
    Οσον αφορα τον σκυλολαγνο που κατεφυγε αστυνομια μεγαλος μαλακας οπως και οι αστυνομικοι βεβαια . Αντι να κυνηγαν εγκληματιες ριχνουν μαζι με βληματα δικαστες 30 χιλ αμα ακπυμπας σκυλι ελεος

  2. Μην τους λέτε λαθρο…σε μια 10ετια θα έχουν ελληνοποιηθει όπως κάποιοι λαθρο ελληνοποιηθηκαν την δεκαετιά του 1990 και σε άλλα 10 έτη έπειτα θα έχουν ζευγαρωσει με τα παιδιά σας και θα γίνουν μέλη της οικογένεια σας.Οι εποχές αλλάζουν.. οι κοινωνίες αλλάζουν…!Θα έρθει η μέρα που το παιδί σας θα σας φέρει τον φρεσκοελληνοποιημενο σπίτι και θα σας πει…Μπάμπα.. Εγώ αυτόν/αυτήν θέλω…!Γινεται πιο ανοιχτομυαλοι θα τα βρειτε μπροστα σας!

  3. Δηλαδή η αστυνομία μπορεί να επιβάλει παράνομα και αντισυνταγματικά πρόστιμο μέσω απαγορευμένης κάμερας αλλά δεν μπορεί να πιάσει τους εγκληματίες κλέφτες που γνωρίζει ποιοι είναι μέσω ίδιων καμερών επικαλούμενη την προστασία του απορρήτου ;

  4. Αν προσέξετε παιδιά το βίντεο το σκυλάκι τουs κάνει χαρέs όταν τουs βλέπει και νομίζει ό,τι θα παίξει αλλά αυτό το δίποδο απόβρασμα πάει και το κλωτσάει.

  5. Βασικά Όταν φάνε τον σκύλο οι λαθρο.. Θα γίνει κάτι; Γιουλμπασι..

  6. ο λαθρό που σκότωσε το περιστέρι με πέτρα προχτές πρόστιμο έφαγε?

Comments are closed.