Κομμένη στα δυο η Ελλάδα! Στυλίδα: Έκλεισαν την εθνική οδό οι κάτοικοι για το hot spot στον Καραβόμυλο (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
stylida_kinhtopoihsh01

Τον δρόμο στην είσοδο της Στυλίδας έχουν κλείσει, αυτή την ώρα, οι κάτοικοι της περιοχής για να εκφράσουν την αντίδραση τους στη δημιουργία του νέου hot spot στον Καραβόμυλο.

Οι κάτοικοι βρίσκονται, αυτή την ώρα, στην Εθνική Οδό στον κόμβο της Στυλίδας στο λιμάνι, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μεταφορά μεταναστών στο στρατόπεδο Καραβομύλου, με πανό που γράφουν “OXI HOT-SPOT ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ”, ενώ κρατούν και μαύρες σημαίες

stylida_kinhtopoihsh01

stylida_kinhtopoihsh02

stylida_kinhtopoihsh03

stylida_kinhtopoihsh04

stylida_kinhtopoihsh204

stylida_kinhtopoihsh205

stylida_kinhtopoihsh206

stylida_kinhtopoihsh207

stylida_kinhtopoihsh208

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Δήμος Στυλίδας,δημοτική ενότητα Εχιναίων,στην οποία ανήκει ο Καραβόμυλος…
    ΝΔ 52,17%
    ΣΥΡΙΖΑ 24,45%
    ΠΑΣΟΚ 6,96%
    ΚΚΕ 4,14
    Ο κυρίαρχος λαός μίλησε…και μίλησε πάλι προδοτικά(όπως συνήθως).Πάρτε τώρα τους λαθρομετανάστες και βγάλτε τον σκασμό!!!

  2. Ολος ο κοσμος αντιδρα στην λαθροεισβολη, οχι βεβαια οπως θα επρεπε, και οι πολιτικαντηδες, υπηρετες των ξενων βρισκονται στην κοσμαρα τους!!!!!!! Πεταξτε εξω τις ελεεινες ΜΚΟ και τσακιστε τους διακινητες λαθρο!!!!!!! Καντε κατι γι’ αυτη την χωρα, που απο οτι φαινεται καποιοι εχουν σχεδιο να την μουσουλμανοποιησουν!!!!!!!!

  3. Οο αγανακτησμενοι θα φανε ξυλο
    αν επιμεινουν και θα τους φυγει ο θυμος

  4. ΟΤΙ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΡΕ ΒΟΙΔΟΚΕΦΑΛE

    2. βλαμενε αυτοι που ψηφισες ειναι προδοτες οχι η χα δεν κυβερνουσε η χα και δεν υπεγραψε στις πρεσπες εκεινη ουτε οταν ηρθε στην καρεκλα ο αλλος τιχαρπαστος εφταιγε η χα που αυτος ειπε θα σεβαστει την συμφωνια βεβαια το ελεγε πριν τις εκλογες αυτο αλλα μην εισαι βλακας και πορωμενος

  5. Εγώ παιδιά ένα παράπονο έχω από όλους εμάς τους ΈΛΛΗΝΕΣ, γιατί να υπάρχει τόσο μίσος και διχόνοια μεταξύ μας; σε τέτοιες συνθήκες και σε όλες και για πάντα, πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Και μόνο ενωμένη μπορούμε να νικήσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που μόνο αυτό ευθύνεται για τον κατήφορο που έχει πάρει η Ελλάδα μας. Εθνικά, κοινωνικά, οικονομικά, παιδία, υγεία, η ασφάλεια τον Ελλήνων πολιτών, που τρέμουμε ακόμα και μέσα στο ίδιο το σπίτι μας. διαμαρτυρόμαστε λοιπόν για τους λ@θρομετανάστες που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα. Πώς να αντισταθούμε σε κάτι κακό όπως η λ@θρομετανάστευσει όταν δεν είμαστε ενωμένοι σαν λαός που δεν στηρίζουμε Ο ένας τον άλλον. Μόνο ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες.

  6. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ HOTSPOT.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.
    ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ????
    ΕΤΣΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ HOTSPOT ΛΟΙΠΟΝ.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.!!!!!!!

  7. ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΟΡΑΓΙΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΘΕΕ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΄΄ΦΑΣΙΣΤΕΣ΄΄, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΣΜΟ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΟΡΝΙΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΟΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΚΑ, ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ), ΤΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΣΟΥ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΡΓΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΄΄ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ΄΄ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ΄΄ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΄΄ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ΄΄, ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ,
    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΄΄ΕΥΠΑΘΗΣ΄΄ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ;;;;;;;; ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ; ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΟ Ο PETER,
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΛΑΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ…………

  8. Αντίσταση μέρα νύχτα.Η ΤΑΣ Η ΕΠΙΤΑΝ.Οχι στά τσιράκια τής Μέρκελ καί τού εβραίου Σόρος.
    Γιάννης Λάκων

  9. Ε μονο οι λαθρο θα κλείνουν δρόμους και εθνικές οδούς;;; ας κανουμε κι εμεις κατι.
    Κι εδω που τα λέμε, λογικα, θα επρεπε ολοι οι Ελληνες να ειμαστε στους δρόμους και να βροντοφωνάζουμε πως δεν θελουμε να Ισλαμοποιηθει η πατριδα μας, γιατι αυτο γινεται. Αλλα δυστυχως οι Ελληνες ετςι ειναι. Δεν θα κανουν τιποτα αν το κακό δεν χτυπήσει την δικη τους πορτα. Τοτε ομως μπορει να ειναι αργα για ολους μας. Ειμαστε ενας λαός της τελευταίας στιγμής, και πολυ φοβαμαι πως στην προκειμένη περιπτωςη θα το πληρωςουμε ακριβα αυτο το μειονέκτημα μας. Θυμαμαι οταν παλιότερα κατεβαίναμε καποιοι σε διαμαρτυρία για τους λαθρο. Τρεις κι ο κούκος ήμασταν. Τρεις χιλιάδες ανθρωποι εξω απο την Βουλή, οταν μεσα συζητούσαν για την ιθαγενεια. Αν δεν κανω λαθος ομως, η Αθηνα και τοτε είχε πεντε εκατομμυρια πληθυσμό. Που ηταν ολοι αυτοι;;;; Μάρτιο μήνα, που να ηταν;;; Στο σπιτάκι τους, στην ζεστουλα τους. Καταλάβατε γιατι θα μας ξεκάνουν;;; Γιατι νοιαζόμαστε μοοοονο για την πάρτυ μας!!

  10. ΟΧΙ HOT SPOT ΑΛΛΆ ΨΗΦΊΖΕΤΕ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΣΊΠΡΑ, ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ HOT SPOT.

  11. Μπραβο στους κατοίκους.Oι προδότες δεν βλέπουν ότι ο σουλτάνος εποικίζει την πατρίδα μας με φιλότουρκους ισλαμιστές?Τόσο κοιμισμένοι και ρατσιστές κατά των Ελλήνων, είναι όλοι τους?

  12. Ο/Η ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ (ΧΑΛΑΛ-ΚΟΣΕΡ)....... λέει:

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΣΣΕΣ, ΜΗΝ ΠΤΟΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟΥ ΄΄ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ΄΄ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ….. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΓΡΙΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΙ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΄΄ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ΄΄……..

  13. Ο/Η ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ (ΧΑΛΑΛ-ΚΟΣΕΡ)....... λέει:

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΣΣΕΣ, ΜΗΝ ΠΤΟΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟΥ ΄΄ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ΄΄ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ….. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΓΡΙΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΙ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΄΄ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ΄΄……..

  14. Οποιος τους θέλει να τους πάρει σπίτι του,ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Κ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ….Στα σπίτια σας….

  15. Μπράβο στους κατοίκους του Καραβόμυλου που βγηκε στους δρομους. Αντίδραση σε ολα!

  16. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΚΟΙΜΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΡΕΜΒΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ! ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΙΣΗ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ !

  17. ετσι οπως το πανε αυτοι με τα χοτ σποτ ηοπως διαολο τα λενε πολυ συντομα θα υπαρξουν συγγρουσεις με τους κατα τοπους κατοικους και τους λαθροεισβολεις θα χυθει αιμα γιατι η μονη κουβεντα που ακουνε αυτοι που κυβερνανε( οχι ελληνες βεβαια δεν τους νοιαζει καθολου για την χωρα) ειναι τα οπλα τοτε θα λαλισουν τα οπλα και θα γινει το ελα να δεις χοτ σποτ γιατι δεν κανουν και στην εκαλη διονυσο τατοι βαρκιζα λαγονησι πεντελη κηφισια κλπ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  18. εναντίον της ελευθερίας, του ευρωπαϊσμού, του πολιτισμού και της ελέυθερης οικονομίας…..ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ !!!!!!!

    1. ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ?ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΑΠΟΤΑ ΑΠΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΣΟΥ..ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΡΑΔΑ

  19. Επί τέλους κάποια αντίδραση από μια τοπική κοινωνία. Καιρός είναι να αντιδράσει ο καθένας μας, ώστε να διασφαλίσει την ησυχία, την ασφάλεια και την υγεία του. Όχι αδιαφορία ή “ναι” σε όλα. Οι μ.κ.ο. ας κάνουν την έξωθεν καθοδηγούμενη δουλειά τους, κι’ εμείς τη δική μας. Στο χώρο μας είμαστε, στην Πατρίδα μας ζούμε κι’ αναπνέουμε, φορολογούμαστε υπέρμετρα για να λιάζεται ο κάθε αχμέτ και η κάθε φατμέ και να τσιμπάνε τα 400 € το μήνα άκοπα + δωρεάν μετακινήσεις + δωρεάν γιατρό, χωρίς φορολογία, χωρίς ένφια, με δικαιώματα μόνο που ούτε κατά φαντασία μας παρέχονται ως Έλληνες, πληρώνουμε αδρά ότι μας ζητάει το Κράτος και φυλακιζόμαστε αν δεν το εξοφλήσουμε στην ώρα του, ΟΜΩΣ (το λιγότερο) έχουμε το δικαίωμα στην ποιότητα της ζωής, της δικής μας και των παιδιών μας !!!!

Comments are closed.